evet ondan önceside var ama bu destek kaydını açalo 42 gün oldu…
İptal edip yeni başvuru mu yapsanız acaba gerçekten süreç çok uzamış
evden çalıştığım için internetsiz kalamam ama sabrımı zorluyorlar yani
Cidden şans bu internet işi benim ertesi gün bağlamışlar benim modem desteklemiyormuş haberim yoktu. Biraz şans işi bu işler. Bir de konum kaderdir…
bu internet işinde de “coğrafya kaderdir” sözü işliyor sanırım
Ya alt komşum benim kodumla internet bağlattı şuan 50 megabit kullanıyor ben 5 megabit kullanamıyorum 1 gün sürdü aktivasyon yapmaları aksam başvurduk sabah geldi bağladılar
sonunda geldiler… bu hatla en fazla kaç alabilirim göremedim görebilecegim bi yol varmı? Modem Huawei HG630a
50 mbps alır gibi duruyor
farklı bi modemle deneyip bakarım ona da. iç hat değiştirmeme gerek varmı sizce ? hat değerleri nasıl snr falan güzel ama bilemedim
Rahat 50 mbps alır. Max kapasitesi de 70 -75 olabilir
Ah ah beni kimse anlamıyor destek kaydına yazıyorum anlamıyorlar iş emri verin diyorum gelmeleri için vermiyorlar iş emri bende iptal dilekçesini verdim artık kapanana kadar bakacaz gelir yaparlarsa iptal etmem.
Son durum nedir ne cevap verildi en son kayıda ?
Kayda
“DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR, TÜRKÇE’MİZİ KORUYALIM”
Merhaba Ben Esra Ç.
Hattınıza ait kontrolleri en kısa sürede tamamlayıp, güncel bilgileri tarafınıza ileteceğim.
İyi günler dilerim.
SON Durum bu. ANLAMIYORLAR ben diyom ii emri verin tt gelip son kalan vae alt yapısında etiketleme yapın diyorum fatklı cevap geliyor.
Büyük ihtimalle geçiş devam ediyor devam ettiği için yollanmıyor olabilir, üstlere vae geçişi tamamlandı yazmış personel ama belliki tamamlanmamış diye tahmin ediyorum.
65e falan sabitleyebilir miyim hızımı yoksa mecburen 50lik paketmi yapcaz? diğer firmalarda 69megabit görünüyor ama iç tesisat kablom leş
İç tesisat değişirse net birşey diyebiliriz.
bu pazar değiştirmeye çalışacağım birde önerdiiğiniz menzil genişletici varmı vdsl geçtikten sonra benim menzil genişleticim 1megabitten fazlasını vermemeye başladı
Keenetic ürünlerini tavsiye ederim.