Merhabalar, rica etsek DM üzerinden müşteri numaranızı, kimlik numaranızın son üç hanesini, doğum tarihinizi gün ay yıl ve güncel iletişim numaranızı bizimle paylaşır mısınız? Müşteri numaranızı bilmiyorsanız kimlik numaranızı tam haliyle paylaşmanızı rica edeceğiz.
Merhaba numara değişikliği için yardımcı olabilir misiniz
Merhabalar, rica etsek DM üzerinden müşteri numaranızı, kimlik numaranızın son üç hanesini, doğum tarihinizi gün ay yıl ve güncel iletişim numaranızı bizimle paylaşır mısınız? Müşteri numaranızı bilmiyorsanız kimlik numaranızı tam haliyle paylaşmanızı rica edeceğiz.
Merhaba yardımcı olur musunuz? Online işlemler bölümüne giriş yapamıyorum. Eski telefon numarama şifre gidiyor.
Merhabalar, rica etsek dm üzerinden müşteri numaranızı, kimlik numaranızın son üç hanesini, doğum tarihinizi gün ay yıl ve güncel iletişim numaranızı bizimle paylaşır mısınız? Müşteri numaranızı bilmiyorsanız kimlik numaranızı tam haliyle paylaşmanızı rica edeceğiz.
Müşteri numarası: 0003205564 / kimlik numarası son 3 hanesi: 540 / doğum tarihi: 04/12/2003 ve güncel iletişim numaram: 05424727538
Telefon numaranızı güncelledik, işlemlerinize devam edebilirsiniz.
Merhaba,
TurkNet online işlemlere girmek istiyorum fakat şifremi hatırlamıyorum eski numarama sms gidiyor yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba yardımcı olur musunuz? Online işlemler bölümüne giriş yapamıyorum. Eski telefon numarama şifre gidiyor.
dm üzerinden gönderdim size
Lütfen ilgilenir misiniz?
DM üzerinden bilgi verildi.
Merhaba telefon numaram guncellenmemiş kontrol eder misiniz
Telefon numaram güncellenmemiş kontrol eder misiniz
Herkesin mesajına anında cevap veriyorsunuz benim mesajım neden bekletiliyor ?
Neden mesajlarım onaylanmıyor ve iletişime geçmiyorsunuz? Canlı desteğinizde yok zaten. Bu kadar zor olmamalı telefon numarasını değiştirmek…
Benimle de ilgilenir misiniz lütfen??
Eski numaraya gidiyor hala kod ilgilenebilir misiniz?
Merhaba, işleminizi tekrar kontrol etmenizi rica ederiz.