Telefon numarası değişikliği bölümü

Merhabalar, rica etsek DM üzerinden müşteri numaranızı, kimlik numaranızın son üç hanesini, doğum tarihinizi gün ay yıl ve güncel iletişim numaranızı bizimle paylaşır mısınız? Müşteri numaranızı bilmiyorsanız kimlik numaranızı tam haliyle paylaşmanızı rica edeceğiz.

Sabahtan beri internetimiz yok. Telefon numarası değişikliğinden dolayı uygulamaya da girip sorunla ilgilenemiyorum. Bugünkü bütün işlerim bu saçma sapan sorun yüzünden kaldı. Saatlerdir bu forum sitesinde bari çözüme ulaşmaya çalışıyorum. Şikayetimin onaylanmasını bekliyorum… Daha ne kadar beklerim numara güncelleyebilmek ve internetimin neden olmadığını öğrenmek için?

Böyle bir kullanıcı görünmüyor. @aysegul diye birine ulaşamıyoruz.

Dün sabahtan bu yana internetim yok. Her kanaldan size ulaşmaya çalışıyorum ama dönen yok. Telefon numaram değiştiği için uygulamaya da erişemiyorum. Bu nasıl bir hizmet? Rezillik

Merhaba, sizinle ilgilenen oldu mu? Numara güncelleme sorununuz çözüldü mü?

1 Beğeni

Merhaba, özel mesaj alanından bilgi verildi.

Benim de telefon numaram değişti iletişim numaramı güncellemek istiyorum.

Merhabalar, rica etsek DM üzerinden müşteri numaranızı, kimlik numaranızın son üç hanesini, doğum tarihinizi gün ay yıl ve güncel iletişim numaranızı bizimle paylaşır mısınız? Müşteri numaranızı bilmiyorsanız kimlik numaranızı tam haliyle paylaşmanızı rica edeceğiz.

benimde aynı şekil numaram değişti yardımcı olabilir misiniz?

Merhabalar numaram değişti. Eski numarama erişimim yok ve abone numaramı bilmiyorum. Telefon numarası değişikliği yapmak istiyorum. yardımcı olur musunuz?

Merhaba, talebiniz doğrultusunda numaranızı güncelleştirdik ve tarafınıza geri dönüş yaptık.

Merhaba, telefon numaranızı güncelleyebilmek adına rica etsek müşteri numaranızı, kimlik numaranızın son üç hanesini, doğum tarihinizi gün ay yıl ve güncel iletişim numaranızı DM üzerinden bizimle paylaşır mısınız? Müşteri numaranızı bilmiyorsanız kimlik numaranızı tam haliyle paylaşmanızı rica ederiz.

Merhabalar. Cep numaramı değiştirdim ancak hiçbir şekilde uygulamadan ya da müşteri hizmetlerinden numaramı değiştiremiyorum faturam geldi uygulamaya giremediğim için ödeyemiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz. Dm den yazdım

Merhaba, özel mesaj üzerinden iletişime geçtik. @Tuncer

Bana da yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba, iletişime geçildi @aeb1987

Merhabalar, telefon numaramı değiştirmek istiyorum. Eski numarama ulaşamadığım için. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba, sizinle iletişime geçtik. @siriusjump

Merhabalar

Merhaba, @TurkNetDestek yetkili arkadaşım destek verecektir.