Superonlıne altyapısı

Merhaba,

Bugün bulunduğum sokakta sokak başından binamızın önüne kadar çalışma vardı ve binamızın önüne üzerinde “SUPERONLINE F/O” yazılı kare kapak eklenmiş. Sanırsam fiber internet çekilmiş binamıza. TurkNet müşterisi olarak fiber hizmetinden faydalanabilir miyim?

Teşekkürler.

Hayır, TurkNet SOL üzerinden hizmet vermiyor.

Millenicom falan alabilirsiniz.

1 Beğeni

aman millenicom a da bulasmayın derim sadece taahhutsuz diye . 24 mbit ilk abonelikte baslayacaksınız diyorlar sonra hızı yukselteceksiniz falan diyorlar benimde evimde superonline altyapısı var o yuzden arastırmıstım. gidin 12 ay tahhutlu paketi var superonline alacaksanız kendisinden alın daha iyi ki beklenen fiyat zamlarını göz önünde bulundurunca taahhüt veya ön ödemeli mantıklı gibide duruyor su an için

Millenicom superonline da 100 lük paket vermiyor az önce görüştüm

Merhaba
Sitesinde yok zaten kaldırmışlar, 10 veya 24 var.

aynen one 24 lik alıcan aktif olunca hız yukseltme olucak diyor sıfırdan direk vermiyor ne alaka ise

Çok saçma ve çok mantıksız inşallah tt de aynı politikaya Geçmez ömür boyu vdsl mahkum olmayız tt fiber aktif oldugunda ben tt üzerinden TurkNet 'e devam edicem

ben bireyselde superonline ı bugun iptal ettim ve basvurdum aktif oldugu gibi hemen arayarak 100 e cıkılabiliyormus. Altyapı tatamiyle Superonline ve yurtdışı çıkışlarıda gene superonline şebekesindenmiş.

Zam yapacaklar :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: (20)

Zam Turknette yapacak :grin: hatta nisan öncesi ertelenen fiyatlar ilk aciklandigindada yapti :grin: birde sol kendi altyapisinda sifir problem 5 sene kullandim 2-3 u gecmez musteri hizmetlerini aramam.

Çünkü taahhütsüz :man_shrugging: TurkNet in tek farkı aylar öncesinden bunu bildiriyor olması.

Haziranda yapacagi zammi geri ceken de TurkNet , haziran 2023 zam yok sozu vererek sitesinden kaldiran ve zam yapacak olanda TurkNet.

4 Beğeni

Açıklama yapıldı bununla ilgili.

Verilen sozlerden geri donulmesi ile nerde yapildi aciklama acaba :slight_smile: bunun nasil bir aciklamasi olabilir bu arada:)

Bu mesaj ne anlama geliyor(Zam öne çekildi) 1 mayıs itibari ile zamlı tarife geçerli - EFG tarafından #4 Haziran 2023 ile ilgili daha bir dönüş olmadı zaten sabit fiyat garantisi vermesi de mantıksızdı. Zam Mayıs a çekilince yılda Bir defa zam yapıyoruz sözünün geçerliliği devam ediyor mu hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Ve Kendi sayfasında da böyle bir cevap var sorunuza istinaden.

Peki haziran 2023 sozunden donulmesine sayfadan kaldirilmasina ne diyorsunuz ki ben sirketimi o soze istinaden uye yaptim ve ilk zamda btk ve tüketici haklarinda hakkımı arayarak sikayet ve resmi mercilere gerekirse sirket avukatim vasitasiyla gerekli aksiyonlari alacagim :slight_smile: Bu forumda gozlemledigim TurkNet fan ları var ve dogruya dogru yanlışa yanlış deme yetilerini kaybetmisler. E sizde bir moderatörsünüz normal olarak bu sekilde savunmanıza şaşırmıyorum. Facebook vs diger sosyal mecralarda diger iss lerinde sayfalarını takip ederseniz burda tü ka ka diye lanse edilen firmalara Turknetten ciddi anlamda gecis saglayan ve insanlar var son dönemde . Ama doğru beyenmeyen gitsin baska iss e soylemlerinede denk geldim burda.

Evet ben gönülden destek veriyorum TurkNet e. Ama sizinle aynı faturayı ödüyorum. Ve seçme hakkımın olduğunun farkındayım. Bu kişisel cevap yeterli mi?

1 Beğeni

Ek olarak bu da fatura bildirimim.

Yasınızı bilmiyorum yanlıs anlamayın lutfen ben kurumsal bir firmanin yoneticisiyim ve uzun yıllardır ticaretin icindeyim. Ticarette söz senettir. Reklam musteri cekmek amacli bir söz verilip sonrasinda her ne olursa olsun firma o sozunden donemez . Biraz argo olucak ama bu ticaretin kurumsallığın raconuna ters bir hareket olur. Bu tavrı kurumsal bir firma sergileyemez sergilememeli

1 Beğeni