Statik IP Sonrası Sitelere Girememe ve Bağlantı Sorunu

Merhaba,

21.09.2023 tarihi itibariyle 2 gündür TurkNet kullanıcısıyım. Kurum yapıldıktan sonra sorun yoktu fakat kurulum sonrası Statik IP talep ettim. IP adresi tanımlandıktan sonra hiçbir cihazdan interneti kullanamadım, bağlantıda vs problem yok fakat interneti kullanamıyordum, aradan bir kaç saat geçtikten sonra bu düzeldi fakat hala bazı sitelere girememe sorunu başladı. Müşteri hizmetlerinin dediklerinin hepsini denedim klasik cihaz açıp kapatmalar, forumlardan bulduğum çözüm önerilerini denedim. DNS değişme dahil olmak üzere. Fakat sorun bir türlü çözülmedi. Remote çalışan biri olarak statik IP olmadan çalışamıyorum ve benim için büyük problem. Destek kaydı açıyorum fakat çözüme ulaşmıyor. Araştırdığım kadarıyla bu sorunu yaşayan bir çok kullanıcı olmuş. Çözümü yine bu forumda denk geldim ilgili konu: Benzer Sorun

Destek kayıtlarım ile sorun çözülmeyince ulaşabileceğim en doğru adresin burası olduğunu düşündüm ve bu konuyu açtım. Tanımlanan Statik IP’nin uygun blok bulununcaya kadar değişmesini ve sorunun en kısa sürede çözülmesini umuyorum.

Selamlar @Scythe, forum profilinize müşteri numaranızı eklerseniz yardımcı olmak isterim.

Ekledim, ilgin için teşekkür ederim.

Güvenli İnternet açık kalmış olabilir mi ? Gerçi ilk statik ip aldığımda benimkini 3 kez değiştirdiler. İlkinde bağlantı yoktu, diğer ikisinde de ping vs kağnı gibiydi. Sonunda bulduk düzgün ip :blush:

Sürecinizi network birimi devraldı. Ben de buradan çıkacak sonuca bağlı olarak ekiplerle iletişime geçebilirim.