Merhaba, başlıktaki gibi, sebebi nedir? Adsl ile başvuru yaptıktan sonra VDSL paket mi seçeceğim?
Eskiden o şekilde yürüyordu ama günümüz için bir fikrim yok
göknete girip adresini sorgular mısın? adsl vdsl ftth v1 v2 falan neler çıkıyor bakar mısın?
Port yok görünüyor. 20 karakter
Yardımcı olur musunuz? @EFG @ModeratriX @Baran @moderators
Port bilgisi anlık olarak değişmektedir belirli aralıklar ile tekrar kontrol edin. VDSL port çıktığı zaman başvurunuzu gerçekleştirin aksi halde hiçbir servis sağlayıcı başvuru öncesi port garantisi verememektedir.
Sorgulama yapınca vdsl görünüyor ama?
ADSL portu vardır boşta. Şuradan bir şikayet oluşturun artık ilgileniyorlar port işleri ile
Sistem üzerinde altyapı bilgisi ile ilgili hata meydana gelmiş olabilir konu ile ilgili @EFG’ den gelecek olan yanıtı bekleyelim.
Vdsl olur umarım. Diger firmalarda da aynı sonuç var
vdsl hattı gözüküyor değil mi? port olmaması haricinde
Evet, vdsl görünüyor. Başvuru yapınca adsl 16 paketi çıkıyor
Vdsl portu talep etmenizi tavsiye ederim adsl geçtiğinize hiç değmeyecek 1 teknoloji adsl 16 demesi zaten maksimum hız zaten daha üstünü desteklemiyor… okan22nin verdiği siteye girip oradan talep oluşturun.
Yarın gün içinde tekrardan başvuru sayfası üzerinden kontrol etmenizi öneririm.
TurkNet 'e geçireceğim kişiye mahcup olan ben oluyorum maalesef umarım yarın gün içinde sorun çözülür
Size tavsiyem btk ya da o yere yazıp düzeltilmesini talep edin yoksa interneti vdsl bağlansa bile sıkıntı çıkma ihtimali çok yüksek olacaktır…
Az önce başvuru yaptım, fakat detaylı bir adres almadı, sadece mahalle aldı, ne zaman sonuç ortaya çıkar?
belli olmaz 1 hafta olabilir belki 2 hafta 1 hafta sürmeyebilir bile
Kesin port açarlar mı?