Son durum Öğrenmek istiyorum

Evet. TurkNet 'i…

Örneğine dönecek olursak,
Yolda çalışma var ve trafiğe kapalı olması normal. Güncel durumdan haberdar edecek olan “Saha Görevlisi 'dir.” Yol karayollarının yani Turk Telekom 'un. Saha görevlisi ise TurkNet. Şayet sen güncel durumdan bihaber isen suç sende! Karayolları ile irtibat halinde olan sensin, araç şoförleri değil!

Diyelim ki saha görevlisi güncel duruma göre araçların geçişine yani yola çıkmasına izin verdi. Ve bilinmeyen bir sebep ile yolda kaza oldu ve yol araç geçişine tıkandı. İşte o anda yine saha görevlisine iş düşüyor! Güncel durum için kara yolları ile irtibata geçip durum güncellemesi yapmalıdır.

Bunu çözecek olan kaza yapan mı? Yoksa saha görevlisi mi?
Sıkışan trafikte yolda kalan araç şoförü, saha görevlisi yada karayolları ile muhattap olmaz! Ben bunu diyorum.

Neyse bu konu böyle uzayıp, örneklerle gider!
Sonuç kaza tutanağı tutulur ve maddi tazminatlar devreye girer! :wink:

Evet karayollarının dava edersiniz, o da bizde hiç bir şey yok koskoca devletin kurumunu lekelemeye çalışmayın. Kimse sorumluları biz de davacı olacağız diye bir şey söylerler. Ceza kime kesilir biliyor musunuz? O işaret görevlisine. :wink::joy: Bol şanslar dilerim

ben de vae deyim. ama korkuyorum. bir sabah kalkmışım ve benden habersiz yapa ya almışlar. hızım 4 mb dow, 0,5 upl olmuş. haftalarca uğraşıyorum vae ye geri dönmek için ama dönemiyorum bir türlü. sonra uyanıyorum ki kabus görüyormuşum. inşAllah bu kabus hiç gerçekleşmez. TurkNet abi bizim mahalleden sana ekmek çıkmaz. buraya boşuna yatırım yapma. biz memnunuz vae den. :slight_smile:

3 Beğeni