Ben de bir müşteri olduğum için müşteri haklıdır diyeceğim. Ama eğer bir şey yanlış ise doğru diyemem. Örneğin aktivasyon süresi 10 gün yazıyor değil mi? Peki ben abone olurken 9 ay bekledim şimdi ben de çıkıp TurkNet yalancı 10 günde internet bağlayamadı mı demeliyim yoksa altyapı olmadığı için 9 ay sonunda internete kavuştum mu demeliyim. Başka bir örnek vereyim benim Dslam kilitli olduğu için 40 mbps üzerini kaldırmıyor ama abone olurken TurkNet bana 70 mbps e kadar veririm demişti. Telekom a durumu ilettim Telekom biz kilit koymayız dedi. Sonra yine Telekom u yeni abone olacak gibi aradım ne kadar verebilirsiniz diye sordum sorgu sonucu 68 çıktı ben devam ettim peki ben neden 40 tan fazla alamıyorum dedim ses yok. Şimdi ne oldu biliyor musunuz. Telekom sorgu bilgilerini değiştirdi. Nereden sorgu yaparsam yapayım 40 Max görünüyor. Hattın kapasitesi 73 görünürken bugün yaşadığım DSL kesintisi sonrası hattın max kapasitesi 63 e düştü. Yani bir şirket yalan söylüyor ise her türlü kılıfını uydurur. Benim yaşadığım açık örneği. TurkNet ise durumu adım adım açıklıyor sebebini söylüyor. Neden olmadığını yada buna neyin sebep olduğunu da söylüyor. Yalan bunun neresinde?