Saçma sapan iş yapan tt

Az önce TT çalışanı ile konuştum. Benim binanın 15 metre çaprazında saha dolabı var. Fakat bu dolaptan çıkan kablo menhonların içinden dolaşıyormuş. Bu yüzden direkt eve hat çekilmemiş. Kablo menhonlardan dolaşarak eve geldiği için mesafe 263 metre gözüküyor. Bu kabloyu direkt eve almak için ne yapabiliriz? Hemen köşedeki saha dolabından kazı yaptırıp 10 katlı binaya kablo çekerler mi?

Bunun için bağlı olduğunuz Türk Telekom Bölge Müdürlüğü’ne dilekçe vermeniz gerekmektedir.

Versek ne olacak aga forumda gördüm bi kişi de uzaktaki dolaba bağlanmış. Saçma sapan iş yapıyor bu tt. Adam gibi hizmet vermiyor. Saha dolabı dibimde adamlar gidiyor öbür sokaklardan dolaştırıp geliyor.

2 Beğeni

Bahsettiğiniz kişi benim 25 metre yakınımdaki dolaptan değil de 550 metre ötedeki dolaptan hizmet veriyorlar, gidip telekom müdürlüğünle konuşsam bile bu konuyu çözmeyeceklerini adım gibi biliyorum

1 Beğeni

Evet sendin. Aynen öyle ya.

2 Beğeni

Sizin ev sokağın ters tarafında… dolap sokağın doğru tarafında ki birinci evden başlayarak hizmet veriyor. Bir sağa bir sola dağıtım yapılmıyor

Nereden biliyorsunuz? Ev ters tarafta değil. Binanın kapısının önünde sokak var. Bina cadde üzerinde. Dolap caddenin üzerinde köşede. Sağ çaprazımda trafo var bu dolap onun arkasında. Kablolar caddeyi atlıyor karşı sokağın yarısına kadar gidiyor sonra tekrar caddeyi atlayıp bizim binaya geliyor. Neymiş orada menhon yokmuş. Menhon yokta bu kablo nereden geliyor o zaman? Yani direkt eve 15 metre kazmak yerine 270 metre dolaştırmışlar kabloyu.

Proje ekibi tarafından belirlenen düzende çalışmalar yapılmaktadır. İlk cevapta yazdığım gibi müdürlük ile görüşmeniz daha iyi olucaktır.

1 Beğeni