Pubg türknet

Turknet PUBG oync kayıpları acılan kayıtla ilgili aynı sorundan muzdaripim oyun bitiminden sonra lobiye dönüşlerde 2 dk sürmektedir bilgisayarımı alıp farklı bır internet sağlayıcısına sahip olan arkadaşımın evinde denediğimde bu sorunla karşılaşmadım 20 09 2024 tarihinde genel arıza sorunundan sonra bu süreç yaşanmaya başladı

Selamlar @Guapo, hizmetiniz ile alakalı birkaç işlem uyguladım. Probleminiz devam ediyor ise kablolu olarak bağlantı kurmanızı ve ilgili konudaki testleri gerçekleştirip buradan paylaşmanızı rica ediyorum.

@alperenatici alperen bey tekrardan bir kaç deneme yaptım bilgisayarımı kablolu bir şekilde aktif kullanıyorum ama problem halen devam etmekte

bu da en son kontrolum sürekli değişken lossla karsılasıyorum ve lobiye dönüşlerim 3 dk yı buluyor anlam veremedim

%25 en düşük gördüğüm şuanda %84 gösteriyor bir kaç deneme daha yapacagım onlarıda atmayı planlıyorum

internet trafik rota hatasına maruz kalıyorum rota politika yanlışlığı nedeniyle Amazon Web Services’i Amerika menşeili bir firma olduğu için oyuncuların paketleri Amerika üzerinden Avrupa’ya ulaşmaktadır. bu konu hakkında teknik destek sağlaya bilirmisiniz lütfen @alperenatici

Konu network birimi tarafından inceleniyor.