Ping sorunu , İnterleaved modden fast moda geçme .YARDIM


Ping değerlerim yüksek . Bunun hattın interleaved modda olduğunu fast moda geçince düzeleceğini söylediler burada .TurkNet Online İşlem Merkezi benimle ilgilenmiyor , ben bunu nasıl fast moda geçirteceğim. Oynadığım Tüm oyunlar online benim için ping değerleri çok önemli . Adsl kullanırken 20-21 ping aldığım yerde 26-27 ping almaya başladım .

Yardım edebilecek kimse yok mu , benim için çok önemli .

Merhaba, Port modu değişimi önceden yapılabiliyordu ama artık sanırım Telekom kaynaklı aşırı istekten dolayı bu tarz değişimleri, yapmıyor olabilirler. Evet, pingi etkileyen unsurlardandır. Hattınızın sağlığı için:

  • Ek, dsl prizi ve splitter kullanma/yenile (YAK1)
  • Ankastre bağlantılarını YAK1 ile yenile.

Arkadaşın hattı yeterince sağlam :slightly_smiling_face:.

1 Beğeni

hattımda problem yok, yapanların yapıyor neden insan seçer gibi yapılıyor bu , TurkNet türk telekoma bildiremiyor mu bunu

İşin çok zor 3 ay uğraştım ben bir ara port değişince fasttan çıkmıştı Allah işini rast getirsin diyorum.

değişmezse mecbur iptal edicem aboneliği

Bence telekom müdürlüğüne git durumu anlat türknetten alacağın cevap aynen şu vea alt yapısında fastpath mod bulunmamaktadır sadece yapa alt yapısında oyun modu bulunuyor.

türk telekoma ben başvuracaksam neden TurkNet kullanıyorum , bunu türknetin kendisinin bildirmesi lazım

Haklısın da ben yaşadığımı anlattım sadece senin dediklerini aynen diyerek.

Dediğim işlemler olası farklı bir sebeple mesela ek varsa ekten kaynaklı bir ping artışı da olabileceği için bu seçenekleri hem ping hem de hizmetin sağlığı açısından uygulamasında fayda var ve dolaylı olarak CRC düşük ve aktivitesi önlenebilirse hat daha sağlıklı olacaktır bu işlemlerin haricinde yapılacak başka bir seçenek yok maalesef.


Çünkü yapılacak olan işlem TT kapsamında kullandığınız internet servis sağlayıcı bunu Telekom’a bildirebilir fakat yukarıda da dediğim gibi bu işlem, daha önce sorunsuz yapılabiliyordu fakat arz/talep doğrultusunda bu tür işlemlere karışmıyorlar, uzak duruyorlar diyebilirim bütün internet servis sağlayıcı için geçerli. Dilerseniz aynı port üzerinden X firması da kullansanız durum değişmeyecektir. Adamlar, daha SNR değerini bilmiyorlar!

arıza bildirimi yapsın port değişikliği için başvursun işi bu değil mi bununla benim mi uğraşmam lazım ?

bu sabah aradı gelmiş aramış bana fastpath sadece yapada var diyor diyorum başka kullanıcılarınız kullanıyor türk telekoma bildirin halen robot gibi belirtmiş olduğunuz sadece yapa da var diyor sanki dalga geçiyor :smiley: maden sadece yapada var niye başka TurkNet kullanıcıları kullanıyor

1 Beğeni

TurkNet Online İşlem Merkezi de baya bilgili ve ilgili robot gibi ezberlermişler aynı şeyi söyleyip söyleyip duruyorlar

1 Beğeni



robotla konuşuyorum sanki saçmalığa bak , bir müşteri hizmeti ne kadar kötü olabilir işte bu kadar kötü olabilir

1 Beğeni


türk telekoma mail gönderin dediğimde dsl bağlantımı kesiyor :smiley::smiley::smiley: benimle dalga mı geçiyorsunuz oyun mu oynuyorsunuz ne bu şaka falan mı ??? bu nasıl bi rezalet

1 Beğeni

tamamen kestiler dsl i 1 saatdir yok :smile::smile::smile::smile:

Fazla oynaşırsan olacağı bu dostum. Rezalet değil senin istediğin sistemi yapmaya uğraşıyorlar. Geldimi geri dsl

adam türk telekoma bildiri yapmıyor ki ?

tek söylediği şey robot gibi cevaplar