Modem Önerisi #1

Modem Önerisi istiyorum aradığım özellikler:

#1 OpenWRT desteği: Olmazsa olmaz bir şey bu yapabileceklerinin sınırını artırıyor.
#2 İyi Fiyat/Performans: Gigabit destekli fiyat performans
#3 Hızlı ve Kararlı işlemci: Hızlı ve kararlı çalışsın yeter ısınma problemi olsada sıkıntı yok sıvı soğutma bile takarım yeterki hızlı olsun
#4 Güzel ve update alan bir panel: Çok karışık değil istediğinizi bulabileceğiniz sorun çıkarmayacak ama 6 ayda bir en azından update alan modem
#5 Ortalama bir Wi-Fi performansı: Evde maksimum 1080p video izliyorum wifidan evdekiler de aynı şekilde Netflix falan kullandığımız yok belki ilerde ama onun için direkt kablo ile bağlayacağımı düşünüyorum o yüzden çok önemli değil.

Benim için Keenetic modemlerde bulunan SNR ayarı falan ilgilendirmiyor. SNR’ım düşükse destek kaydı açıp hızımı düşürtürüm zaten ping kısmında optimize eden bir şeyler varsa iyi olur.

Hero dsl bütçemi aşıyor 1000 Tl üstü birşey almam zor

6 Haz 2022 Pzt 08:57 tarihinde Onur ile TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş. <notifications@turknet1.discoursemail.com> şunu yazdı:

Çok şey istemedim bence orada en istediğim özellikler o arada sıralı şekilde belirttim

6 Haz 2022 Pzt 09:54 tarihinde Onur ile TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş. <notifications@turknet1.discoursemail.com> şunu yazdı:

Ne ka köfte o ka ekmek :man_shrugging: hem 1000 TL yi geçmesin hem de güncel, sorunsuz olsun olmuyor.

xiaomi 4a giga bakın.

Tamam hadi güncel olmayı geçtim sadece ilk 3 özelliği karşılayan modem yok mu

6 Haz 2022 Pzt 13:51 tarihinde Göksel ile TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş. <notifications@turknet1.discoursemail.com> şunu yazdı:

İsterseniz daha önce açılmış bu konuya bir göz atın Openwrt desteği olan vdsl modem tavsiyesi