Milyonlarca crc hatası

1,5 aylık test surecımız oldu servısle yaklasık
en sonunda hepsını pas gectım ust model brodcomlu snr ayarlı modem alacaktım cok pahalı uymuyor bana
genelde sorun yasayanlar brodcom cipsetlı saha dolapları sanırım benım cıhaz farklı cıpsetı oldugu ıcın 3,612 yazlıma kadar crc cok dusuktu 3,7,1 den ıtıbaren crrc cok asırı arttı ve kopmalar oldu.
servıs bır cok test yazılım denedı fakat sonuca baglayamadık dun kafam bozuldu…crc ve kopma sorunu ıcın test yazlım verdıler bırcok derken bır tanesı tuttu,kac defa bu ozellıklerı yenı yazlımıda koyunku ılerde guncelleeme alınca aynı sorun yasamayım(cunku benım gıbı aynı sorunu yasayanlar oldu kac kısı) aynı model cıhazlarda,koyamayız dedıler…
ya bu sekıl kullanın dedıler guncelleme olmadan devam etmektekse aynısorunları yasamak olacagı ıcın devamında ne anlamı kaldıgı dsl modem aldıgım
1-modemı satıp ust modem brodcom cıpli snr ayarlı modem alacagım
2-tplink td9970v3 modemde dusmuyor + hero dsl router olarak kullanmak
3-yada en son care test 3,6,12 veya test yazılım verdıler uyumlu onu sabıt kullanmak guncelleme kapalı tutarak
bu sorun 3,6,12 yazlıma kadar yoktu 3,7,1 den ıtıbaren cıktı genelde saha dolabı brodcom cipsetı olanlarda yasandı sorun.
servıs devemanı 1,5 aylık ugrasta getırmedı dun silş yenı bastan kaldım.
yazlımda 3,6,12 den sonra bırseylerı kaldırılar oda bıze yaramadı…
yazlımlar cok cok etkılı oluyor crc ce kopmalar ıcın.