Kasıtlı hız düşürülmesi

Siz sadece sistemde görüyorsunuz ben size bişe anlatayım benim hat değerim 60 65 mbps civarıydı hattım bir yağmur sonrası 15 mbps civarına düştü geldiler eve gelen kabloyu değiştirdiler modemi değistirdim port değiştirdiler ama nafile en son hattınızın alabileceği değer bu dediler ve bıraktılar TT ekibide TurkNet ekibide sonra arkadaşımın tanıdığı bir tane TT saha ekibinden tanıdığı varmış sorunu anlattım boş bir gününde direk bağlantılarını tek tek benim evime gelen bütün direk ve bağlantıları kontrol etti sorun benim evimin tarafındaki sondan 2. Direkte çıktı kabloların 4 tanesi kısa devre olmuş o bağlantıyı düzeltince hemen normale döndü internet ve o kişinin bana dediği gelen tt ekipleri böyle bir kontrol gerçekleştirmez saha dolabından otomatik arıza kontrol cihazını takar varsa var yoksa yok der arıza için ve böyle bir kısa devre arızası o cihazda hat zayıflaması olarak gözükür ve müsteri kaynaklı arıza notu düşülür dedi yani böyle durumların bazıları gerçekten bilgisayar ortamında görüldüğü gibi olmuyor