Kabloları çaldılar internetsiz kaldım, TT sürekli süreyi uzatıyor

Allah rızası için artık bezdim ya, hızım olması gerekenden daha düşük diye destek kaydı açıyorum sonra bir anda internetim gidiyor. Ceza sistemi filan mı var TurkNet 'te?
Şu forumda da bir kişi ilgilenmesin benimle daha da TurkNet almam, aldırmam.

Sanki gece baskını yapar gibi 2 gün önce gece saat 3 lerde dsl bağlantım koptu. Destek kaydı açtık çünkü türkneti arayamıyoruz ya. Velhasıl Türk Telekom kaynaklı dediler.

Hızım düşük oluyor, TÜRK TELEKOM KAYNAKLI ARIZA.
DSL IŞIĞI YANMIYOR, TÜRK TELEKOM KAYNAKLI ARIZA.
PİNGİM YÜKSEK, TÜRK TELEKOM KAYNAKLI ARIZA.

Abi yeter bunaldım, Türk Telekom kaynaklı Türk Telekom kaynaklı, artık bir çözüm verin bana.

Adamlar uzaya tatil köyü inşa etmiş biz hala Türk Telekom kaynaklı arızayı çözemiyoruz.

DSL ışığım yanmıyor topu topu bağlatalım 5 gün olmuş İnterneti 3 gün kullandım

1 Beğeni

Yaşadığınız sorun için üzgünüm, gece 02 veya 03 saatlerinde yaşanan kesintiler genelde planlı iyileştirme çalışmaları nedeniyle yaşanan kesintilerdir. Eğer etkilenecek bölgede iseniz size online işlem merkezi üzerinden veya mail ile bir iki gün öncesinden haber verilir. Farklı bir sorun ise (kablo hırsızlığı, saha dolabı arızası,saha dolabına araç çarpması, vb.) zaten destek kaydı açtınız zaman dönüşü yapılır. Bu yukarıda saydığım nedenler ile gerçekleşen kesintiler Türk Telekom arızası olarak dönülür TurkNet e ve size.

Şu an DSL ışığınız yanmıyor mu? Açık destek kaydınız var mı? Kaydınız varsa size nasıl bir dönüş yaptılar paylaşmanız mümkün mü?

1 Beğeni


Soğudum ben ya, Türk Telekom interneti olanlarda sorun bizde sorun var, 10 şubata kadar kesik, 11 şubat fatura günü çok manidar

1 Beğeni

Genel arıza durumlarında maalesef TT ekiplerinin beyanları ile cevap verilir size. Eğer apartmanda oturuyor ve aynı ortak altyapıdan şu an sorunsuz hizmet alan aboneler varsa onların devre numaralarını da iletin destek kaydınız içinden. Bu süreç içinde bağlı bulunduğunuz müdürlüğe giderek de bilgi alabilirsiniz.


Siteden alt yapıyı sorguladığımda böyle çıktı ne anlamalıyım?

1 Beğeni

Yakınınızda bir yerde TT çalışma yapıyor büyük ihtimal. Bende de böyle olmuştu. Yakında düzelir.

İnternetin olmamasının sebebi bölgemdeki kabloları çalmışlar Benimle beraber en az 30 kişinin interneti kesilmiş durumu TurkNet 'e yazdım . Ancak bu gibi durumlarda Telekom’un gelmesi 1 Aydan fazla sürüyor lütfen süreci hızlandıracak birşeyler yapın çok mağdur durumdayız.

1 Beğeni

Eğer etkilenen abone sayısı fazla ise Telekom sorunu çözmek için en kısa sürede onarımı yapacaktır. Maalesef bu durumda beklemekten başka yapılabilecek bir şey yok. Umarım arızanız kısa sürede giderilir.

1 Beğeni

Yani umut ediyorum onarım yaparlar bir de fiber e dönüştüreceğiz derlerse o zaman uzun sürüyor işlemler.

10/02/2022 tarihi yazıyor bu zaman dilimine kadar bekleyeceğim aldığımdan Berli sorunlarım var ilk aldığım zaman 8/1 hız alıyordum bunun için 1 hafta bekledim düzelmedi şimdi ise kabloyu çalmışlar bahtımız kara herhalde . İnş verilen tarihe kadar çözülür herkes mağdur durumda çözülmezsede mlsf home office çalışan birisiyim bu yüzden iptal edip altyapısız internete geçeceğim.

1 Beğeni

Çoğu zaman orada belirlenen tahmini süreden önce de çalışmalar bitirilebiliyor. İsterseniz twitter üzerinde Telekom hesaplarına da durumu iletebilirsiniz.

@EFG 10 gün oldu halen gelen giden yok gelip bir kabloyu onarmak bu kadar zor olmamalı elemanları yok ise ben elemanda sağlayayım Telekom’a. Sizden ricam Telekom’u zorlayıp artık gelmesini sağlamak çoğu kişide internet yok bölgede . İşlerimiz sürekli aksayıp duruyor home office çalışmasam 1 ay yine beklerim . Artık sabır edecek derman kalmadı iptale doğru gidecek herhalde abonelik.

Neden iptal edeceksiniz ki? Alternatif bir altyapı mı var?

1 Beğeni

Superbox gibi altyapısız internetler var en son çare ona geçmek kalıyor.

1 Beğeni

Taahhüt altına girmeden en azından onarım yapılana kadar kullanılabilir. Ama aboneliğinizi iptal ettirmemenizi tavsiye ederim. Arıza giderildikten sonra kullanmadığınız sürenin fatura indirimi veya ücret iadesi şeklinde yapılması için kayıt açabilirsiniz. Umarım kısa sürede arızanız giderilir.

1 Beğeni

Benzer bir konudan bende muzdaribim 7 gündür internet hizmeti alamıyorum arızayı düzeltmeye yönelik adımlar attıklarından bile şüphe duymaya başladım zira konuştuğum her müşteri temsilcisi birbirinden farklı iddialar ortaya atıyor ve tutarsız davranıyorlar. Ben ülkemizde en yavaş işleyen sürecin yargı olduğunu düşünürdüm artık başka bir aday daha var. Arızanın yakın zamanda giderilmesi dileğiyle arızam gün içerisinde giderilmez ise farklı bir iss’e geçeceğim bende.

1 Beğeni

Gelip yapmaları en fazla 1 saatlerini alır bu kadar geç gelmelerini anlıyamadım herhalde çalıştıracak elemanları yok . Turknetin müşterileri için telekoma baskı yapması lazım sürekli robot gibi aynı cevapı verip duruyorlar arka planda görüşmeler devam ediyor devam ediyor . Telekomun gelip gelmemesi beni ilgilendirmez her konuda telekom kaynaklı lafını bi bırakın artık . Herşeye telekom diyorsanız niye TurkNet 'e geçtik ozaman turk telekomdan hizmet almış gibiyiz. Benim hız sorunumda 10 gün çözülmedi budamı telekom kaynaklı . Bu şekilde olursa çok müşteri kaybedersiniz . Ayın 10’una kadar bekliyeceğim sonkez şans veriyorum inş kısa sürede gelip 10dklık işi yaparlar.

1 Beğeni

Çok haklısınız bizim muhattabımız TurkNet olmalı arızanın çözülmesi için süreci takip etmeli ve arıza çözülene kadar da peşini bırakmamalıdır ama süreç uzadıkça uzuyor ve arıza asla çözülmüyor.

Aynı sorun bende de var 5 6 gün den beri dns ışığım yanmıyor İnternet kullanamıyorum üstüne üstelik daha 5 6 gün olmasına rağmen bana fatura çıkardılar başka operatörden geçiş de 240 TL karsilicaz dediler ilk 6 ay indirim yapılacak dediler onuda yapmadılar 36 saat bakım sürecek dediler 4 gün gecti hala yapılan bisey yok hizmet vermedikleri gibi 100,64 TL lik fatura çıkardılar şaka gibi

Şimdi ise 12 Mart diyorlar ben böyle saçmalık görmedim aboneliğimi iptal ediyorum bölgemde 50 tane adamın interneti yok 1 aya uzatmışlar zaten 15 gündür 1 tane adam gelmedi TurkNet 'e keşke hiç geçmeseydim . İptalimi yapıyorum iyi forumlar

1 Beğeni