İşte TurkNet Kalitesi!

Daha önce bir çok konu açmama rağmen sorun çözülememişti BTK’ya ve donanımhaber’e de bir çok şikayet konusu açmıştım telekom’da yüksek hız alırken TurkNet’te 95 mbps’e sabitleniyordu bu sorun çözüldü.
Şu yurt dışı ping sorununu da çözerseniz sizden iyisi bu fiyata olamaz!
Teşekkürler TurkNet.

7 Beğeni

Gerçekten bende TurkNet 'e geçtim geçeli bir nefes aldım. Mükemmel umarım bozmadan devam ederler. Keşke türk telekom kadar güçlü olsalar acaba o zaman onlar gibimi olurlar bilmiyorum ama keşke.

2 Beğeni

125 mbps nasıl olabildi ?

Herkesin merak ettiği olay o :slight_smile:

1 Beğeni

Sorunu ve süreci daha detaylı anlatırsanız daha verimli bir konu olabilir :smiley:

Nasıl çözüldü? Detaylı anlatırsanız,aynı sorunlarından şikayetçiyim .Ftth 100 ,defalarca arıza kaydı açtırmama rağmen çözdüremedim @nitronos

Selamlar, internete bağlanırken kemerinizi takmayı unutmayın :star_struck: Keyili kullanımlar.

6 Beğeni

Selam, öncelikle takınmış olduğunuz üslubunuzu düzeltmenizi rica ediyorum. Bunun adı reklam yapmak değil… Takdir edilen bir hizmete teşekkür ederek cevap verdim. Ki bunu hemen hemen her kullanıcımıza yapıyorum. Ayrıca sorun yaşayan tüm kullanıcılarımıza buradan elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. Birazdan size de yapacağım gibi…

Teknik destek ekibi arkadaşlarımızın hepsi belirlenen eğitimlerden geçiyor. İşlerini layıkıyla ve eksiksiz bir şekilde yerine getiriyorlar. Bireyleri suçlayarak hiç bir zaman bir şey elde edemeyiz…

@omerms Sizden istediğim şey yaşamış olduğunuz tüm bu süreci bana detaylı bir şekilde müşteri numaranızla birlite özel mesaj olarak iletmeniz. Ben gerekli arka plan incelemelerinizi yaparak iç tarafta ekiplerimize ileterek elimizden ne geliyorsa yaptırmaya ve size destek olmaya çalışacağım.

Mesajınızı bekliyorum.

6 Beğeni

Mesaj Atıldı,… @EFG

Bir sorun var ise @EFG bunu zaten çözer elinden gelenin en iyisini yapıyor emin olabilirsiniz. 100 lük pakette 95 mbps alıyorum diye diretiyorsunuz anlam veremedim.

1 Beğeni

Bende 125 istiyorum :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

Herkese oradan bir 125 o zaman :slight_smile:

Hakikaten üslup çok önemli. Atar yapmak, hakaretvari konuşmak, emretmek hiç bir şeyi çözmez. Aksine karşıdaki insanın motivasyonunu da bozar. Tüm TurkNet çalışanlarına buradan tekrardan teşekkürlerimi ve sabırlarının yüksek olmasını diliyorum.

7 Beğeni

Aynen keşke.

Nasıl aldığımı soran arkadaşlar BTK ve Cimer’e şikayetimden sonra hız yükseldi bilginize.

1 Beğeni

Nazar değmesin heryerde paylaşmayın internetinizi :slight_smile:

2 Beğeni

Neden olması gereken budur afrika ülkesi gibiyiz.

2 Beğeni

İstediğiniz sonuca ulaştığınıza çok sevindim. Keyifle kullanın.
Ben ping değerlerini de fena bulmuyorum aslında ama daha iyi olabilir mi, evet olabilir.
Eskişehir - İstanbul arası 11 ping,
Valve’ye 48-49 arası ping alıyorum.

agalar çok şanslısınız ne diyeyim, aynı parayı veriyoruz ancak 10 kat daha güzel internet kullanıyorsunuz.

Gönül ister ki her kullanıcılarımıza bu yüksek hızları verelim… Ne yazık ki altyapılar buna müsade etmiyor. Umarım kısa süre içerisinde sizler de yüksek hızlar ile bağlantı gerçekleştirebilirisiniz.

2 Beğeni

Biz btkya cimere yazdığınızda yoğunluk diyorlar sen nasıl ettirdin bunu