İstanbul Sultangazi uğurmumcu mah. gigafiber

  1. Sokağın önünde TurkNet fiber kabloları gördüm. Gigafibermi geliyor

3 Beğeni

İşte geliyor gönüllerin efendisi :rocket: Daha önce talep iletmediyseniz GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısını kullanabilirsiniz :raising_hand_man:

4 Beğeni

gigafiber istiyorum sorgulama ekranında sorguladığında birşey çıkıyormu

Cumhuriyet mahallesine gelecek mi ?

sultançitliği mah gazi mustafa kemal caddesine gelecek mi veya geldimi geldi ise ne zaman bağlanır gelmedi ise plan dahilinde mi ?

Merhabalar, aktif altyapı sorgulama ve başvuru için GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı sizlere yardımcı olacaktır. Aktivasyon ve planlama ile alakalı maalesef bilgi paylaşamıyorum :raising_hand_man:

1 Beğeni

Varmı gelişme hocam?

Bizim buraya da 3 ay önce yer altına kablo çekildi ama daha sonra hiçbir gelişme yaşanmadı.Belediye havai kabloya izin vermiyor büyük ihtimal.

gigafiber istiyorumda sorgulayınca çıkıyormu birşey acaba

benim mahallemde hem yer altında kablo çalışması yapıldı hemde havai kablo çalışması yapıldı. Ondan sonra hiç bir gelişme olmadı adamlar Optik fiber dağıtım kutusuna kablo çekmeye gelmiyor anlamadım bu işi optik fiber dağıtım kutusuna kablo çekilmemesinin sebebi belediye olabilir mi yoksa tamamen canları istemedikleri için mi gelmiyorlar acaba ?

Sizin ora neresi hocam

1 Beğeni

Sultançiftliği mh hocam

O zaman yalan olur. Belediye çok soğuk bakıyor olaya

1 Beğeni

Sultançiftliği santralinde TurkNet yapa sistemi vardı. Sanırım orada fiber dönüşüm yapıyorlar. Yer altından giden kablolar muhtemelen onun için. Gigafiber ön hazırlık yapılıyor sanırım. Belediye havai kablo götürülmesine sıcak bakmıyor hala sanırım. Belediye sene sonuna kadar kazı yasağı koydu, sorunu mutlaka çözeceğiz demişti TurkNet. Bakalım neler olacak. Hala çalışma yapılıyor olması iyiye işaret diyebiliriz. Yıllardır doğru düzgün hiçbir tertip düzen bakım onarım yatırım hiçbir şey yapılmayan ilçede, şimdi her şeyi nizami yapası geldi belediyenin. SOL nasıl havai götürüyor mesela? Garip garip işler. Umarım TurkNet söylediği gibi halleder en kısa zamanda. Ama görünen o ki, en iyi ihtimalle seneye yaz aylarında kullanma şansımız olacak. Gelsin de, ona da kabulüz artık ne yapalım. Belediye cinslik yapmasaydı Sultangazi’nin çok büyük kısmı kullanıyordu şu anda. Başka iss de fiber getirmiyor. Saçma sapan işler ya hayret edersin.

Turk Telekom fiber kablosu sultançiftliği mahallesinde havadan karşıdan karşıya geçiyor sıkıntı yok. TurkNet 'e gelince izin çıkmıyor. Garip işler vallahi.

2 Beğeni

GOP izin veriyor sultangazi vermiyor çok saçma:) biri bilgili diğeri bilgisiz

Ben de onu diyorum. Daha önce de yazmıştım başka bir konu başlığına. TurkNet harici herkes laylaylom havai olarak götürüyor hizmeti. Yakında Kablonet de öyle yapacak. TurkNet’e gelince hop bakalım hemşehrim. Ne ala memleket :slight_smile: Sonra TT ve SOL kimse yatırım yapmıyor, biz bilmem kaç milyon km fiber çektik ülkeyi sardık diye altı bomboş şekilde övünerek konuşuyorlar. Sizin yüzünüzden olabilir mi mesela? Belediyelerle her türlü şark kurnazlığını yapıp firmaları engellediğiniz için olabilir belki? Hayır doğru düzgün yatırım yaptıkları da yok. Neymiş, sizde vdsl var oraya fiber getirmeyiz. Vdsl’i fiber diye kakalamaya çalışan zihniyete ne desek boş. Tek kurtuluşumuz TurkNet. Ama çok ağır kaldılar maalesef. Her şeyin hazır olduğu, sadece sinyalin verilmesi gereken yerlerde bile 6 7 ay bekleyen insanlar var. Prosedürler falan diyorlar da yarım sene sarkmasına sebep olacak nasıl bir bürokrasi olabilir? Gerçi burası tc her şey olur. Bir şeyler yap TurkNet. Kurtar bizi artık lütfen.

2 Beğeni

Arkadaşlar Cebeci tarafında bir faliyet varmı gören ya da bilgisi olan varmı?

Belediye sene sonuna kadar kazı yasağı getirmiş. En iyi ihtimalle bahar gibi çalışma başlar. O da TurkNet belediye ile anlaşabilirse.

Sabah otobüsle giderken, 1. Cebeci Caddesinde, Burger King’in tam çaprazında turuncu fiber kablo rulosu(ismini tam bilmiyorum ama fotoğraftakilerin aynısı) vardı. Üstünde ne yazıyor göremedim otobüste olduğum için. Saat 1 gibi tekrar ordan geçtiğimde yoktu.

2 Beğeni