“IPv6’i ilk deneyimleyen kullanıcılardan olmak ister misiniz?” adlı konuda IPv6 ilk deneyimleyenlerden olmak için müşteri numarası yollayan ve durumu merak edenler için bu bir bilgilendirme konusudur.
IPv6 ile ilgili tanımlamalar yapıldığında Enes Furkan Gül (alperenatici) herkese duyuracak.
(Aynı konu veya yeni bir başlık altında duyuracak.)
Başka bir forumda bir arkadaşımız TurkNet’in ipv4 ve v6 bloklarını paylaşmış. Link → https://bgp.he.net/AS12735
11 adet Peer kullanıyor şimdilik TurkNet. Ve sanıyorum Deniz Kuvvetleri Komutanlığına hali hazırda ipv6 ataması gerçekleştirilmiş. Kuvvet için özel Prefix atamışlar.
Sözde adımızı yazdırdık ama listeye eklenilmedi. Daha sonraki listeye eklenecekmiş. Yani koskocaman turknette bir kişilik yer yok. İpv6 test etmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Konunun açıldığı ilk gün özel mesaj attım alperenatici ustaya. Aktivasyonum gerçekleştiği gibi listeye dahil edeceğini belirtti. Aktivasyonum gerçekleşti ancak daha konuda alımlar devam ediyordu. Ancak beni listeye dahil etmediler malesef.
Kısaca 9 gün önce talep etmiştim ve konuda 9 gün önce açılmıştı.
Herkese selamlar, IPv6 için açtığımız konunun altına yorum yapan ve özel mesajdan bana ulaşan tester olmak isteyen kullanıcılarımızın listesini hazırladım. Listeyi ilgili ekip arkadaşlarımla paylaştım. Şu an için tester kullanıcılarımızın birşey yapmasına gerek yok. En kısa süre içerisinde onlara mail atarak yapmaları gereken ve bizim yapacağımız işlemleri duyuracağız