İpv6 hk

Merhaba,

Yaklaşık 2.5 senedir TurkNet kullanıcısıyım ipv6 hk herhangi bir bilgilendirme tarafıma yapılmadı, geçişi uygunluğu vb. bilgilendirme için ne yapmam gerekli?

VMG8623-T50B modemim bu

Beklemeniz gerekiyor geldiğinde mail ve SMS yoluyla bilgilendirileceksiniz

Merhaba TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden kayıt açıp ipv6 kontrolü yaptırabilirsiniz ama bir sorun var kullandığınız modem yazılımsal sorunlar nedeni ile eski bir yazılım sürümü haricinde diğer yazılımlarda ipv6 çalışmıyor.

1 Beğeni

ipv6 tanımlaması bilgim olmadan gerçekleşmiş tüm modem sürümlerini vs ayarlamasını gerçekleştirdim fakat 77mbit hızım ipv6 geçisinden sonra 68mbit’e düştü bu normal mi?

Merhaba @dropwizz, normal… Ama eğer size 9 Mbps’lik hız kaybı sorun yaşatıyorsa hızlıca kayıt oluşturun. Arkadaşlarım hizmetinizi kontrol etsinler. Size geri dönüş yapsınlar.

Neeey hızım düşer mi :sob:
Neyse belki düşmez. Ben kayıt oluşturdum Ömer bey kontrol edip size dönüş yapılacaktır yazmış bekliyorum bakalım.
Bu sayede fritzbox 75xx serisi ıpv6 desteği TurkNet ile uyumlu mu görmüş oluruz.

Nedir probleminiz ile ilgili son durum?

geçiş yaptım fakat ilettiğim gibi hızım düştü tüm kontrollerde yapıldı 7.8mbit kaybım oldu…

1 Beğeni

Gerçekten çok ilginç bir durum bu. Ben de burayı okuyup hızım düşer diye endişe etmiştim. Statik ip iptal edip ipv6 ya geçtim. VDSL hızım yine 100 Mbit stabil ayrıca ıpv6 ile daha düşük ping süreleri alıyorum. Sanırım bu durum modem kaynaklı çoğu kişide

Merhaba, eğer IPv6 hizmetimizde sorun yaşıyorsanız bize kayıt açarak durumu iletin. Arkadaşlarım gerekli kontrolleri yapıp size geri dönüş yapacaklardır.

2 Beğeni

merhaba, vdsl hattımda ipv6 aktif edilmişti modem ip alıyordu, fibere geçtim şu an ayarlar yapılı olmasına rağmen ip alamıyor modem, tekrar aktif edilmesini istiyorum. buradan yardımcı olabilir misiniz?

1 Beğeni

Ben Zyxel VMG3625-T50B modem kullanıyorum IPv6 tanımlanmasına rağmen kullanamıyorum Google IPv6 testinde IPv6’ınız yok diyor. Yardım ederseniz sevinirim.

Merhaba bu bağlantıdan adımları uygulayın büyük ihtimal çalışacaktır.