İptale rağmen Kapatılmayan iş emri

Merhabalar, öncelikle TurkNet 'e kırgın olduğumu belirterek sorunumu ileteyim . 31.10.2022 de başvurdum ve binama fiber olduğunu belirtiler ve Türk Telekom iptalini gerçekleştirdim eklerde resim mevcut kurulum 2-6 iş günü içerisinde olur denildi buraya kadar her şey normal 06.11.2022 tarihinde hala kurulum gerçekleşmediği için ben oimden destek aldım ve yasal süreç 10 gün denildi tamam dedim ve 10.11.2022 tarihinde de bir gelişme olmadı.Sonrasında sorunun Türk telekom Tiber altyapısı bitmediği için olduğu anlaşıldı. Tamam dedim problem yok vdsl alalım tamam denildi ve fiber iptal edildi sonrasında vdsl de kuramayacaklarını belirttiler buna da tamam dedim. Sonrasında farklı bir firma ile görüştüm vdsl verebiliriz dedi TurkNet iptal edilmiş olmasına rağmen iş emri bırakmış sistemde bu yüzden başvuru yapamadım ve 15.11.2022 de tekrar dan Oimden sorunu ilettim onlar da ilgili birime aktardıklarını söylediler ama 3 gündür sorunumu çözmediler . Cidden can sıkıcı bir durum olmaya başladı sürekli olarak aynı mesajı atıyorlar ilgileniyoruz dönüş yapacağız bu kadar zor olan nedir Önceden biçimlendirilmiş yazı

1 Beğeni

Aktivasyon iş emri Türk Telekom tarafından iptal edilmediği için süreç uzadığını görüyorum. Türk Telekom üst birimlerine durumu ilettim. Gelişmelerden haberdar edeceğim.

2 Beğeni

internet bankacılığı üzerinden e-devlet ile iptal başvurusu yaparsan hemen sonuçlanır. internet bankacılığını önerme sebebim mobil imza oluşturmuş oluyorsun. direk e e-devlet üzerinden e-imza istediğinden bu işlemi yapamazsın

İptal ile ilgili aslında sorun yok. Türk Telekom tarafı abonelik başlangıcında açılan aktivasyon iş emrini iptal etmediği için süreç uzamıştır.

2 Beğeni

e-devlet üzerinden başvuru görünüyorsa önerdiğim yöntem kesin çözüm bu tip işlemleri dediğim yöntemle gerçekleştirseniz sonuç alırsınız sadece bu net ile alakalı değil elektirik su doğalgaz vb. ( aboneliklerde )başvurularda küçük bir yasal hızlı işlem önerisidir.

Murat bey’in aboneliği 9.11.2022 tarihinde iptal edilmiştir. Bu konuda sorun yoktur.

Genede e-devlet üzerinden bir kontrol sağlamasında fayda vardır. Açık bir pozisyon görünüyor mu diye

İş emrini Türk Telekom’a baskım sonucu iptal etmeye başardık. Artık yeni abonelik başlatılabilir.

1 Beğeni

türk telekom iptal omasın diye sanal bir telefon numarası atıyor ve telefonla kesinlikle numarayı paylaşmıyor ancak müdürlüklere giderek öğrenebiliyorsunuz sonunda bunuda yaşattılar :slight_smile:

Desteğiniz için çok teşekkür ederim eren bey ilginiz çok iyiydi sorun çözüldü. :blush:

1 Beğeni

TurkNet tekrar bekleriz. :slight_smile: İyi günler.