Ip Adresi Alamıyorum

Uzun uğraşlar sonucu bağlantım sağlandı güya ancak bu sefer de Ip alma problemim var. Tüm bilgileri doğru girmeme modemi resetlememe rağmen ip alamıyorum. Yapmış olduğum test de ektedir. TurkNet’e başvuralı 2 hafta olmak üzere ancak halen hizmet alamamaktayım. Umarım bağlantınız doğru mu filan diye sorular gelmez. 1 gün önce farklı bir sağlayıcıdayken kullanabildiğim interneti şu an kullanamıyorum.

1 Beğeni

Merhaba, buradan " İnternet Bağlanamıyorum-DSL Yanmıyor" kayıt oluşturabilir ve durumunuzu izah edebilirsiniz. Temsilciye “IP adresimin görselde ki gibi çıkış yapamıyor, erişim sağlayamıyorum ve bu sebeple internet hizmetimi kullanamıyorum, mağduriyetimin giderilmesini ve sorunumun çözülmesini talep ediyorum.” diye belirtip kaydımızı takip edelim.
Peki, kurulumu doğru yaptığımızdan emin miyiz?

1 Beğeni

Kaç defa modem resetleyerek kurulum yaptım hepsinde de sonuç aynı. Dsl ışığı sorunu yok bende ayrıca. Ip alamadığımdan internet ışığı yanmıyor ve kullanamıyorum.

Merhabalar, moderatör arkadaşımızın belirttiği gibi destek kaydı oluşturursanız sevinirim. Devamında destek kaydınızın numarasını buradan iletirseniz öncelikli işlem yapılmasını sağlayalım :raised_hand:t2:

Modeminiz nedir acaba?

İnternetimi halen aktif edemediğim için normal destek kaydı açamıyorum, aktivasyon alanından yazıyorum sadece. Oradan da yazdım ancak kimse cevap vermedi.

Özel mesaj üzerinden iletişime geçiyorum

Tp-link w9970v3

TP-LINK TD-W9970 v3 VDSL2 MODEM KURULUMU - YouTube buradaki gibi kurulum yaptınız değil mi? 1 de şu konudaki ayarları da yaparsan belki de düzelir TP-Link TD-W9970 v3 Sorun

Kurulumu defalarca bu şekilde yaptım zaten. Halen Ip alamıyorum.

aynı sorundan ben de müzdaribim. Vdsle geçiş yaptıktan sonra dsl ışığım yanıyor fakat ınternet ışığım yanmıyor modem hız alıyor fakat ip almıyor. kullanıcı adı ve şifremi doğru girmeme rağmen. her şeyi doğru yapmama rağmen. Destek kaydı oluşturdum 2 gündür bekliyorum. İnternete erişimim yok şu anda. Ağda oturum açın uyarısı alıyorum. Bekliyoruz bakalım.

1 Beğeni

Konu başlığınız üzerinden dönüş sağladım :innocent:

İnternete erişim şifresini değiştirdikten sonra bendeki problem çözüldü şu an sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum.

Sorunun çözülmesine sevindim, keyifli kullanımlar diliyorum :raising_hand_man:

Çözüm.