İnternet Kesintisi

Konuyu okuyanlar için bilgilendirme yapayım. Bugün için ortak çalışma plânlamışlardı saat 2 için ancak türk telekom ekibi gelmedi.TurkNet in yolladığı adam da gelen hattı kontrol etti ve sinyal gelmediğini söyledi. Türk telekom ekibi vdsl geçişi yaparken kabloyu yanlış bağlamış olabilir dedi yarım saat bekledi gitti.

Bende müdürlüğe gittim durumu anlattım ,saha ekibi ile görüşüp kusura bakmayın arkadaşların işi sarkmış gün içinde gelecekler dendi.
Eve geldim saat 4.30 civarı bir telefon geldi telekom saha ekibinden biz aşağıda ankastre deyiz kabloyu bağladık kontrol edebilir misiniz dedi ,bir baktım internet gelmiş dsl ışığı yanıyor.

Peki dedim sorun neymiş ben niye 17 gün internetsiz kalmışım; Dediğü şey valla bizlik sıkıntı yok kabloları bağladık çalışıyor dedi.

Kesin yanlış bir bağlantı yaptılar önceden ve suçu da üstlenmemek için böyle dediler.

Neyse sonuçta 17 günlük kesintinin ardından internetim 35 mbit vdsl olarak geldi çok şükür.
Allah kimseyi başkalarına muhtaç bırakmasın. Elinden birşey gelmeden beklemek çok zor.
Selam herkese.

3 Beğeni