İki gündür sabrım zorlanıyor

iki gündür oyunun ortasında internetim gidiyor online işlemlere kayıt bırakıyorum x saattir bağlı olduğunuzu görüntülemekteyim denilerek geçiştiriliyor bir an önce gerekli aksiyonların alınmasını talep ediyorum yoksa başka operatöre geçeceğim

bu arada son yapılan yenilikle online işlemler uygulamasına sms doğrulaması olmadan girilemiyor sms geliyor ama sarı boş ekranda kalıyor uygulama istenen bilgiyi gireceğim bir ekran yok

İnternetin varmı yok mu anlamadım. Yoksa kopuyor mu arasıra.

var ama kopup duruyor

Merhaba, internetiniz koptuğu zaman oyun da uyarı geliyor. Peki, hat değerlerinizi paylaşır mısınız? Kopma belli saatlerde mi oluyor? Kopma sırasında internet hizmetinize her hangi bir fiziksel veya yazılımsal bir temas oluyor mu?

valla kopma esnasında bildiğim bir temas olmadı

belli saatlerde olmuyor

Zayıflamayı kes :hushed::hushed: knk

1 Beğeni

Ne tür kablo kullanıyorsun. Dsl kablonda sorun var gibi görünüyor.

hocam 25 senelik binanın eski telefon kablolarını kullanıyorum :smiley: sıva altı kablo çekmeyi beceremem açıkçası çok para tutacağı için de yaptırmak istemedim bir de duvardan gelen kabloya bir ek yapılmış acaba ondan kaynaklı olabilir mi bu zayıflama? TurkNet’in ekibi gelip duvardan gelen kablonun sinyalini ölçmüş sorun yok deyip gitmişti.

Ben ömrümde böyle hat zayıflaması daha önce görmemiştim

1 Beğeni

Zamanla alışırsınız. :upside_down_face:

Yapılacaklar:
Hat zayıflaman aşırı. Ankastre bağlantılarını ve kablonu kontrol ettir eğer kablon da problem varsa CAT6 23AWG Nexans, Erse, Reçber markalı kablo kullanın eğer bağlantınız da oksitlenme, gevşeme gibi unsurlar var ise yenileyin veya kablonuzda ki diğer 2 damarı kullanın. Ek, dsl prizi, splitter var ise kullanmayın/yenileyin.
Not: Ankastre bağlantısı ve eklere YAK1 kullanın.

1 Beğeni

Kaç m lazım olur tahminince :slight_smile:

Merhabalar, yaşanılan kopma sorununun birden fazla sebebi olabilir. Aşağıda ekran görüntüsünde gördüğüm kadarıyla iç hattınız pek iyi değil :frowning: Bu en büyük kopma sorunu göstergesi…

İsterseniz hattınızı ve hizmetinizi daha detaylı inceleyip size bu konu hakkında daha net bir bilgi verebiliriz. Hızlıca bize Online İşlemler - TurkNet üzerinden sık sık kopma kategorili bir destek kaydı oluşturun. Arkadaşlarım hizmetinizi detaylıca kontrol etsinler. Size net bir bilgi verirler.

Kablo sıva altında olduğu için değişim yapamıyor. Dışardan bi kablo değişimi yapılsa iyi olacaktır. Ekleri varmış kablonun. Eski kablo

Bak saat kaç hala sorun bitmiyor