Hocam TurkNet forumundayız ALLAH aşkına yapmayın
konunun özü pazarlama stratejisi değil:D Tüketici olarak yorum yapın lütfen… 4 te olur 40 da 99 da demek de yanlış. Kullanıcıyı belirsizliğe sürüklememeli bir firma. Belirsizlik belirsizlik doğurur. Ardından sorun yaratır. Sorunda firmayi lekeler. Kullanıcıyı zedeler. Bilinçli tüketici alanına göre detaylara dikkat eder. PC den canavar gibi anlarım. Proğram olsun vs vs ama gel gelelim bu tarz konular da bilgisizmişiz. Şahsen şuan sorunum çözüldü ama bunları yaşayacağımı bilsem, derdimi anlatamayacağım müşteri hizmetlerinin olmadığını bilsem 95 tl verir 24 mbps devam ederdim kesinlikle ve hala içimde korku var acaba ne zaman bir sorun olacak diye. Bu çok kötü birşey ve çok kötü bir izlenim tüketici olarak… Ayrıca asıl sorun da bu ya. TT de hiç bilinçli olmaya gerek yoktu
16 yıldır hiç gerek duymadım. Öğrenmek kötü değil ama sorunlar yüzünden birşeyleri öğrenmek kötüdür göksel hocam. Burada da size katılmıyorum. Bu benim görüşüm açıkcası. Ha fena mı oldu hayır. Valla açıkcası müşteri herzaman VAAD edilenin son noktasına kadar ister. İstemekte hakkımız. Bunu firma gerçekleştiremiyorsa, bu tüketicinin değil, hizmet sunan firmanındır. Bu hangi türden olursa olsun. Örnek vereyim. Bir teknoloji marketine giderim. İstediğim özelliklerde birşeyler bakarım. Ellerin de vardır. Ama bakarım daha iyisi hoşuma gider onu isterim. Mağaza bunu bana karsılayamazsa. Ya olana boyun eyerim. Yada almam başka yerden alırım. Tüketici yani müşteri EDEBİNİ kaybetmediği sürece herzaman haklıdır. Biz eleştireceğiz ki, hatta yerden yere vuracağız ki tüketiciler olarak firmalar kendilerine çeki düzen vermeli. TT ye herkes muhtactı. Şuan bir çok kişi TT den başka İSS lere geçiyor. FİYAT politikası yüzünden. Yakında kendilerine çeki düzen verirler. Verdikten sonra millet TT geçmek isteyecek. Bu arada diğer İSS ler müşteri kaybetmemek için kendilerin de ne eksikse mesela Turknette sanal+fiziki destek konusun da kendi geliştirerek müşterilerini elinde tutmaya çalışacak. Eleştirmez isek kaybederiz. Kazanan her ne sektör de olursa olsun firmalar olur.