Hız ve Sinyal kalitesini daha fazla nasıl artırabilirim

Aslında musteri daha fazlasını istemez. Vaad edilen birşeyler var. Abone çekmek için vaad edilen şeyler. Mesela 100 mbps 85 TL diye bangır bangır reklamlar var. Ama YAPA kelimesi geçmiyor. Bilen insan olacak ki detaylara girdiği an görecek YAPA’yı. Ha birde Yapa olan direk 100 mbps hız alacak sanıyor. 50 60 da upload. Ama gel gelelim kimse yapaya olan mesafe olayını söylemiyor. YAPA da olup VAE ye geçmeyi insanlar o kadar var ki. Aynı şekil VAE altyapısı içinde geçerli. Altyapı sorguluyor 82 diyorlar. İyi diyorsun alıyorsun 40 50 lerde tıkanıyorsun. Bilmeyen insan için bu hüsran. Sonra arıza kaydı açıyor. Süreç öyle bir hal alıyor ki görüyorsunuz platformlarda ki şikayetleri. En basit benim örnek. Bana 82 dendi. 50 de kaldık. Bu yüksek hız uygun fiyat muhabbeti cezbetmisti beni. Sonra +10 TL muhabbetini öğrendik VAE de olduğum için. Sonra port değişimi, SNR marjı nedir bilmezdim. Yeni öğrendik. Yani. Aslında biz daha fazlasını değil. Vaad edileni istiyoruz. Vaad edilen sorunsuz olduktan sonra kendimiz neler yapabiliriz. En sağlıklı bağlantıyı nasıl sağlarız diye düşünüyoruz. Türkiye de hiç bir iş yolunda değil. Her işi milletcek bize kalıyor. Bu her sektörde aynı malasef. Teknoloji devrindeyiz. Açız aç bazı şeylere artık. Adamlar 700 800 mbps down+İp alıyorlar. 550 ye düştü mü bu ne diyorlar. Biz 100 lerdeyiz halen. Oda vukuatlı.

2 Beğeni