Hattının alabileceği en yüksek hız

TurkNet; internet sitende ve müşteri temsilcisi görüşmelerinde sürekli hattının alabildiği en yüksek hızı vereceğiz sloganını vurguluyorsun. (Adresindeki maksimum hız)

Peki neden benim hattımın sınırlarını kaldırmıyor veya paketini, (seninde söylediğin gibi) hattımın alabildiği en yüksek hızı alabilmem için 150mbit e 50mbit olarak güncellemiyorsun.

2

Neden sitende bu sıloganın sadece yapa ve gigafiber abonelerini kapsadığını vae alt yapısında olanların, YANLIZCA TÜRK TELEKOMUN İZİN VERDİĞİ HIZI ALABİLECEĞİNİ AÇIKCA YAZMIYORSUN, bu yaptığın algı oluşturmak olmuyormu?

FİYATLARI GÜNCELLEDİĞİNİZİ GÖRDÜM, ANCAK;
SEN ŞİRKET KAARINI, ÇALIŞAN MAAŞLARINI, BİLANÇONU FİYAT YÜKSELTEREK KORUYORSUNDA, BENDEN YENİ ALACAĞIN ÜCRET KARŞILIĞINDA BANA NE YENİLİK VERECEKSİN?

BUNU SAĞLAMAK ADINA TÜRK TELEKOMA KARŞI HERHANGİ BİR BAŞVURU, YASAL İŞLEM VS BAŞLATTINMI? HAKKIMIZI ARKA PİLANDA KORUYORMUSUN,

YAŞ OLARAK YAŞLANIYORUZ TurkNet, GECİKMİŞ HIZIN HİÇ BİR ANLAMI YOK, BUNUN FARKINDA OLMALISIN.

1 Beğeni

Alabileceğin en yüksek hız 100 Mbps. 50 ve 25 de alabilirsin ama en yükseğini veriyor. Sloganın amacı o

1 Beğeni

Çok anlamsız bir serzeniş gibi duruyor bu, isterseniz yazdığınızı tekrar bir kendiniz okuyun. Zam geliyor ama karşılığı yok ne demek? Benzine zam geliyor sizi daha fazla yol mu götürüyor ekmeğe zam geliyor daha fazla gramaj mı oluyor suya zam geliyor vs… örnekleri çok…

Adresinizde ki hızı hiç bir şekilde kısıtlama olmadan veriyor sloganın amacı bu :man_shrugging:

6 Beğeni

Hayır bi de abone olurken 100 Mbps download 8 Mbps upload’u kabul ettikten sonra o hızları almasına rağmen kızıyorlar. Anlamıyorum :confused:

1 Beğeni

Adsl 8 16 kullananlar icin üzüldüm herseyin fazlasini istiyor bizim millet bizte isteriz ama elden ne gelir.

Altyapın desteklemiyor ama. Nasıl verelim sana o hızları.

Mesajım gayet açık, şuanda atanabilir download 110mbit ve upload için 30mbit kullanılabilir durumdadır, TurkNet sloganına uyarak upload kilidini kaldırmalıdır, böylece hız testinde görebileceğiz gerçekden kullanılıyormu kullanılamıyormu.

hiç bir zaman haline şükret(şükürcü) olmadım, “o sebeple şuanda TurkNet abonesiyim”, durumu gözeteceğim.

TurkNet çalışanımısınız TurkNet adınamı yazıyorsunuz?

Anlamakta zorluk çektiğiniz için böyle daha iyi anlarsınız diye düşündüm ama onu da anlamıyorsunuz anlaşılan

Elektrik mi dapıtıyor TurkNet? Elektrikle internetin ne bağlantısı var tam olarak

Merhaba @okoca, TurkNet olarak her zaman kullanıcılarımıza altyapılarının desteklediği maksimum hızları vermeye çalışıyoruz. Ancak sizin bahsettiğiniz konu tam olarak bizlik değil çünkü biz yerleşik operatörün altyapısı üzerinden size hizmet veriyoruz ve belirlenen limitler ne yazık ki var. Eğer bu limitler kaldırılırsa TurkNet olarak biz yine size belirlenen fiyat üzerinden daha yüksek hızları verebiliriz.

Gönül ister ki ülkemizin her evine maksimum hızları verebilelim ancak her şey bizim elimizde olmuyor :frowning: Vermiş olduğunuz örnekteki gibi eğer size de yarın öbür gün GigaFiber altyapımızı getirirsek limitsiz daha yüksek hızları size verebiliriz.

3 Beğeni

Ne kadar anlatsam anlamayacaksınız aynen siz vdsl üzerinden 1000 mbps talep etmeye devam edin haklısınız

Merhaba işte tamda bu açıdan TurkNet bizim haklarımızı korumak adına arka pilanda ne yapmaktadır, sözleşme ile zaten TurkNet benim adıma gerekli girişimleri yapmaya yetkilidir, eğerki TurkNet 'e mahkeme konusunda vekalet vermem gerekiyorsa onuda yapmaya hazırım, belki 1 kişinin mahkemesinden birşey çıkmaya bilir ancak TurkNet abone paneline koyacağı 1 buton ile ilgili kişilerden destek alarak gerekli yaptırımı toplu olarak TÜRK ADALETİNİN önünde yapabilir. 100k kişinin toplu olarak açtığı mahkemede bir olmayacakdır elbette, bu konuda şirket tarafından alınan bir aksiyon varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

1 Beğeni

Ya bu adami anlamiyorum. @Emree sen niye her konuda turknette yetkiliymis gibi konusuyorsun?
Birakda insanlar derdini anlatsin bundan kime ne?

1 Beğeni

Ha deyince gelecek olsa 81 ile de gelirdi zaten şu an. Maliyetli fiber internet döşemek ucuz değil ki. Turk Telekom’un fiberi özelleşmeden önce toplanılan vergiler sayesinde yaygın. O da 1 milyon hane ya vardır ya yoktur

: d tamamdır hocam wn haklı sensin

Merhaba emre söylemek istediğin şeylerin zaten farkındayim 56k lı dial updan bu günlere geldik, gelirkende birilerinin lütfesini bekleyerek değil ülkece talep ederek geldik, TurkNet burada kullanıcılarının bekletilerini iyi analiz etmeklidir ki ben bekletimi(upload kilidinin kaldırılması) yukarıda belirttim.

Bunların tamami cihazların panelinden 1 tıkla değiştirilebilir limitlerden ibarettir, bu kadarınıda birilerinin çıkarı için yapmaktan imtina etmemelidirler.

Bu işlemler sizin söyledikleriniz gibi kolay değil ki :frowning: Dediğim gibi gönül ister ki keşke her haneye daha yüksek hızları verelim.

TurkNet bunun mücadelesini sizin için arka planda vermeye devam ediyor. Bunun inancında olmanızı rica ederim.

3 Beğeni

İşte önemli olan konu bu limitleri TurkNet belirlemiyor :frowning:

2 Beğeni

Aslinda hocam insanlar haklı internet turkiye icin artik ciddi bir sorundur devlet ve belediyeler tarafindan yatirimlara destek verilse bende eminim tum operatörler fiberi daha cok yayar ama belliki bir yerlerde tikaniklik oluyor halkimiz kendince hakli hatlarinin destekledigi her hizi istiyolar ama burda yerlesik operatörun sorunu limit ve kilit koyuyolar eminim ki bu limitler olmas ise TurkNet yapa gibi o hizlari bize tatmin eder. Insanlari anlayış ile karsiliyorsunuz farkindayim yazdiklarinizdan her 10 gencten 9 u sıkinti cekiyor anlamak lazim olay şu ki bizde isteriz gigafiber yayginlassin heryere cogu mahalleye girilsin ama bazen cok abuk mahallelere gidiyor altyapinin fiberin oldugu yerlere gitmesi cok sacma geliyor acimdan altyapi hic olmayan nufusu projeye uygun mahallelere gitse cok iyi olur fikrimce fiyat politikasi eger yerlesik firmalar zam yapmaz ise(1ay icerisinde) turknetin geri adim atmasi gerek gigafibere ozel fiyat cekilmesi lazim bir nebze ortak fiyat politikasi çok iyi ama gigafiberin 200₺ altinda satisa sunulmamasi gerek tabi bu firmanin pazarlamasi buna sadece oneride bulunabilirim adsl ve fiber kullanan kisi ayni fiyati odemesi cok sacma olur :blush:

1 Beğeni