Hat değerlerim düşmüş ve hatalar alıyorum

modem düşük hat değeri
Telefonda geziniyorum ve bir anda hiç bir şey yüklenmiyor hız testi yapıp kontrol ediyorum JITTER uçmuş gitmiş modem arayüzüne girip hat değerlerine bakıyorum SNR MARGIN 4’e kadar düşmüş. 2 Yıldır Türkent kullanıyorum bu son aylarda adamı sinir etti. Biri forumda Hız profilimi ilettiler Türk Telekoma demişti lütfen yardımcı olun!

2 yıl önceki zayıflama ile şimdi ki zayıflama aynı ise yapacak çok bir şey yok. Altyapı sorgusu şimdi ne çıkıyor?



daha 2 ay öncesine kadar çok rahat wifiden aldığım hızlar bunlar 7 kişi wifideyken hemde

Zayıflama biraz artmış gibi ve kapasite de azalmış olabilir. Modeme gelen kabloyu kontrol edin, spliter varsa onu söküp direkt bağlayın. Ve dsl kablosunun modeme giren ucunu bir kaç defa çıkarıp tekrar takıp deneyin.

Yeni bir modem? Zaten herkes evinde bir yedek modem bulunduruyor. Önemli olan eldeki imkanlar ile neler yapılabilir onu önermek.

3 Beğeni

:thinking: :thinking: :man_facepalming: :man_facepalming:

Gözünden kaçmış demek ki, hemen önerin bence.

1 Beğeni

eskiden böyle değildi dediğim gibi 2 yıldır türknetteyim son aylarda oldu

1 Beğeni

@FATER, bu sorunların birden fazla sebebi olabilir. İsterseniz biz de kendi tarafımızda yaşadığınız sorunu inceleyelim ve size daha net bilgiler verelim. Bize konu ile alakalı destek kaydı oluşturun. Biz de bir bakalım.

1 Beğeni

Siz yukarıda yazdığım şekilde kontrolleri yapın eğer bir problem yoksa zaten destek kaydı üzerinden size yönlendirme yapılır.

yazdım ve dendi ki kopmalar yaşamışsınız zayıflamadan hız profili düşürelim isterseniz dendi ama hız düşürmeden bu iş çözümü yok mu

dikkat ediyorum son 1-2 aydır hemen herkesde bu sorunlar olmaya başlamış, tesadüf değildir bence

2 Beğeni

Bu sorunu bende yaşadım son 2 aydır yüksek olan hız değerlerim oldukça düştü dalgalanmalar başladı çok fazla bu konuda ileti var gördüm bende

1 Beğeni

Evet hocam bende yaşıyorum problemim kısmen çözüldü yapılabilecek herşey yapılda lakin haladaha internetim eskisi gibi stabil değil bende artık saldım kaldırttım dslamı aldırdım en son hıza artık kıyamet kopsada umrumda değil.

fibere geçmekten başka yapacak bir şey yok sanırım

aynen 2 yıldır hiç bir sıkıntı yokken son 1-2 aydır tesadüf değildir herkeste heralde

son aylarda aynı sorunu yaşıyorum herkes modemden ya da latyapıdan diyor ama bence sorun turknetten kaynaklı

Çoğu kişide aynı anlarda olması TurkNet 'te bir sıkıntı olduğunu gösteriyor bende yaşadım sizde konuyu açan arkadaşta başka kişilerde bu kadar insanın aynı sorunu aynı anda yaşamaya başlaması TurkNet kanadında bir sıkıntı oldugunu gösteriyor

2 Beğeni

Hız konusunda bir sorun yaşamıyorum hatta zaman zaman olması gerekenin tamamını hız testinde görünce şaşırıyorum. Hata konusunda zaten sebep belli yıllardır çözülmedi. :man_shrugging:

1 Beğeni