Hangi internet servis sağlayıcısının web sitesi daha şeffaf daha kullanışlı?
- TurkNet
- Milenicom
- Comnet
- Superonline
- TTNet
- Netspeed
- Vodafone
- Kablonet
- Diğer
0 oylayanlar
Hangi internet servis sağlayıcısının web sitesi daha şeffaf daha kullanışlı?
0 oylayanlar
Acaba superonline sayfasında yada netsepped sayfasında yada farklı bir iss sayfasında bu anket yapılsa sonuç olurdu kafamda deli sorular
Objektif olarak tek tek web sayfalarını gezdim TurkNet de karar kıldım. Sizin fikriniz nedir?
Demek istediği o değildi. Anket TurkNet forumunda yapıldığından böyle çıktığını düşünüyor ki haklılık payı var.
Farklı olurdu tabi ki Çünkü bu forumdan tnn kullanıcılarının bile %90’ı habersiz
Zaten anket bu forum içinde ki kullanıcılara hitap ediyor. Aynı anketi Facebook Grubu üzerinde de yapalım o zaman.
Ahahah facebook grubu da turknetliler ile ilgili olan grup değil mi?
Yapayım (yirmi karakter)
Tebrik ederim tam olarak buydu
Bu arada ben oyumu 4 yıllık bir TurkNet li olarak superonline verdim
Keşke şeffaflık kelimesini böyle alakasız bir yere çekmese idiniz. Örnek Vodafone dan sabit internet almak istediğiniz zaman önce kişisel bilgileriniz ile birlikte iletişim izni vermeniz gerekiyor. Farklı bir ISS in sitesinde sık sorulan sorular sadece 5 madde.
Neden? (20 karakter)
TurkNet li olanlar ve olmayanların bulunduğu grup. Ankette web sayfasının içeriği ile ilgili kriterleri baz alırsınız diye tahmin ediyordum ki çok yanılmışım
TurkNet başlığı bulunan herhangi bir yerde yapılamaz. Hadi donanımhaber technopat gibi forumları söyleseniz her neyse
Neden, bak burada yaptım oldu?
Daha çok sempati duyuyorum en azından daha sabit bir fiyat politikası var bir kere haziran dedikten sonra mayıs ta faturana yansıtmıyor uploud fiber 10 fiberi daha yaygın TurkNet 'e göre bölge seçimi daha mantıklı(tt geldi diye oraya fiberi ben çekmiyim demiyor) müşteri memnuniyeti daha fazla kampanyaları güzel(özellikle turkcell isen) sahibi çıkıpta 50mbps olanlar bizden almasın demiyor😀 tek fiyat gibi olagan üstü saçma sapan bir politikası yok tek dezavantajı fiyatları yüksek onda da millenicom ve Vodafone gibi seçeneklerden yararlanmana müsaade ediyor daha aklıma gelmeyen şeylerde var ama yeterlidir umarım
Son olarak aklımda kalmasın birde Google dan en iyi iss diye arttırdım bak bu çıktı
Turkcell Superonline: Turkcell Superonline en iyi internet sağlayıcılar listesinde ilk sırada yer alıyor. Gelişmiş fiber ağı ile Türkiye’nin pek çok noktasında fiber internet sağlayarak en hızlı iletişim ağına sahip olduğu biliniyor
Objektif olarak baktım ki sitede haziran 2023e kadar zam yok yazısı kaldırılmış.
Yine objektif olarak bakımca gördüm ki kurulum ücretsiz yazısı da kaldırılmış.
Ve yine objektif olarak mail’imi kontrol ettiğimde haziranda gelecek olan zam mayısda gelmiş.
Ama ne hikmetse sitesinde sss en çok bu firmaya aitmiş.
Bilin bakalım bu firma hangi firma.
Burda yaptım oldu mu ne demek istediğimizi anlamadın ya da anlamazlıktan geliyorsun daha anlatmaya uğraşmayacağım ne diyeyim.
Ben web sayfası tasarımı, bilgilendirmesi, içeriği ile ilgili demiştim ama yine de teşekkürler.