Hangi internet servis sağlayıcısı anket

Vodafone un internet paketi fiyatını veya adresimde ne kadar hızı desteklediği gibi bilgileri vermesi için benim telefon numarama ihtiyacı yoktur.

Bu savunmaya sadece gülüp geçebilirim.
Sık sorulan sorular bir ürün veya hizmet hakkında bilgi alabilmek için web sitesi üzerinde bakılacak ilk bağlantıdır.

Bir ürün veya hizmet ile ilgili ne kadar az detay paylaşılmış ise bende ki şüphesi o kadar fazla olur. :man_shrugging:

Neden yapılamıyor? Ben şirket çalışanı değilim, yöneticisi değilim basit bir anket yapıyorum. Bu herhangi bir platformda yapılabilir. Eğer imkanınız varsa siz de gidip netspeed, gibirnet, milenicom gruplarında yapın veya kendi web siteniz üzerinde yapın gelip sonuçlarını paylaşın. Donanım haber :face_with_hand_over_mouth: technopat :face_with_hand_over_mouth: bu anket sponsorlu içerik değil. Onlar böyle bir anket için de ücret talep edecekler ve anket sonucu büyük ihtimalle anketin başında belli olacak.

Bizim insanımız inanılmaz toxic bir yapıya sahip.

Valla bu millete hiçbirşey hak değil.

Aslında forum kurallarını ihlalden askıya alınmış kullanıcının çeşitli DNS ler, VPN ler ip adresleri ile birden çok hesap açıp gelmesi de bana göre forum kuralı ihlali sonuçta cezanı almışsın ne diye tekrar istenmediğin yerde bulunma zorunluluğu hissedersiniz bilmiyorum. Kullanıcı olup eleştirmek farklı bir şey trolluk farklı bir şey :joy: Ayrıca tüm hesaplarınız biliniyor forum üzerinde. Bunun için yorum yapmanıza gerek yok. Engellenmemeniz için de neden yok :hugs:

Bu tip insanlara yüzsüz deniyor. Arkadaşım işte sen bu forumun seviyesine uygun biri değilsin, git pisliğini başka yere yap diye banlıyorsun ama kapıdan kovsan bacadan giriyor misali. İçi içini yiyor diye düşünüyorum ki konu içeriği farketmeksizin illa biryerlerden TurkNet’e yardıracak.

Allah böyle içi art niyetli insanlardan hepimizi uzak eylesin.

2 Beğeni

Ahahahha kardeşim eğer oralarda yapardan zaten TurkNet 'i tercih etmiş insanlara anket yapmış olacak çünkü de ondan : DD

Anlamadım cümleyi ama senin tercihin nedir ve neden?

Ben en ucuz taahhütlü hizmeti tercih etmek durumundayım çünkü sadece Türk Telekom fiber altyapım var. Superonline olsa superonline tercihim olurdu. 200₺’ye 500 mbps hız vermesi çok iyi. Online oyun oynayan biri değilim daha çok hikaye tabanlı oyunlar tercihim bu yüzden ping süreleri benim için çok önemki değil. Ayrıca hala düşük olduğunu düşünsem de 20 Mbps upload gigafiberden sonra mevcut en iyisi gigafiberin dağıtımı da sadece büyükşehirlere odaklanılmış olduğu için bana gelene kadar daha 10 yılı var. Diğer ISS’ler Türk Telekom altyapısında 500’lük hızı 400₺den satmaya başlamış. TurkNet’in de aşağı yukarı bu değerde olacağını düşünüyorum. 2 katı paraya daha düşük hızdansa Superonline’ı tercih ederim.

2 Beğeni

Ben ankette şirketin hizmetini değil web sayfası tasarımını sormuştum oysa. Yani sıradan bir internet aboneliği alacaksınız ve ankette ki ISS lerin web sayfalarına bakıyorsunuz sizce en iyi bilgilendirmeyi, içeriği hangi sağlayıcının web sitesi veriyor. Soru bu aslında.

Grafiker miyiz ne bilelim Göksel hocam :grinning:artısını eskisi aklıma geliyor önce böyle degerlendirmelerde.

İşte ben de gözlemlediğim artıları eksileri görüp, ilk defa evime internet bağlatacak biri gibi sayfaları gezdim milenicom biraz daha derli toplu olsa da TurkNet daha detaylı bir web sitesi hazırlamış.

X firmada iletisim izni vermemiz gerekiyor dediniz. Peki Turknette bu izni vermiyorsak TurkNet abonesi oldugum gun kurumsal aboneligim finans mudurumuzun adina fakat benim g numaram tanimli turknetten aradigi belirten kisiler tarafindan aranmam hatta benim gsm numaramdan finans mudurumuzun ismi ile aranmam ki bu bilgiye sadece Turknetten ulasabilirler arayan kisinin bana digiturk satmaya calismasi nontasinda yorumunuz nedir. bir izin vermedigim halde bu bilgi bu kisilerin eline nasil gecebiliyor hemde ayni gun abonelik baslangicimla :slight_smile: TurkNet sanirim bu konuda ultra seffaf bir yaklasim sergiliyor :slight_smile:

Merhabalar, özel mesaj yoluyla iletişime geçtim.

Altyapı sorgu aşamasında diye belirttim. Yani daha karar aşamasında iken benim iletişim bilgilerimi almak kendi arama listelerine eklemek demektir. Netspeed, gibir, mileni, TurkNet böyle bir şey yapmıyor. Sayfa çerezlerinden gelen bilgiler dışında. Abone olduktan sonra zaten verileri paylaşma veya paylaşmama konusu farklı bir başlık.

sorgu asamasında haklısınız onu atlamışım pardon. Ama benim bahsettiğim durumdada sizce bu kişiler bu bilgiye baska nerden ulaşabilir bu şekilde :slight_smile:

2 Beğeni

O konu yargıda veya o aşamada. Tüm sonuçları bu süreç bittiğinde umarım TurkNet ve diğer ISS ler açıklar hep birlikte öğreniriz. :man_shrugging:

1 Beğeni

Yargıya intikal etmesi olumlu bir şey. Fakat yargı süreci ülkemizde takdir lik suclular insallah diyorum ciddi cezalar alırlarda pek inanasım gelmiyor :slight_smile:

1 Beğeni