Goodbye

An İtibari ile TurkNet’e Ait 2’inci Aboneliğimide Sonlandırmış Bulunmaktayım Sonlandırırlen Arayıp 20₺ indirimde bulunalım dediler bilginiz olsun Kalan Arkadaşlara İyi Günler Dilerim :slight_smile:

TurkNet’ten ayrılanlar nereye geçiyor acaba?
Telekoma alternatif TurkNet.
TurkNet’e alternatif nedir? TurkNet’te bile bukadar çok sorun yaşanıyorken diğer issleri düşünemiyorum bile

Bir Aboneliğim Milenide diğeride Türk Telekomda Fiber olarak kullanıyorum memnunum.

Fiberde TT ye geçmenizi ne sağladı? Sadece merak ettim.

6 ayda bir zamlı ödüyeceğime 2 sene tahaüt yaparım 140₺ öderim daha iyi hizmet alırım dedim o şekilde de devam ediyorum şuan

Modem kirası vs her şey dahil 140 ₺ mi?

Şuan o şekilde de o kampanya bitti

TurkNet fiberin olmadığı çoğu yerlerde sol fiber var, 6 ay 99 18 ay 170 ortalama 150 tl ye geliyor, o yüzden baya bir geçiş var

TurkNet Umut Taciri Gibi Bir Gün Sizin Orayada GiGaFiber Gelecek Diyip Diyip 1000 Megabit Adamlarla Aynı Tarifeden ve O Adama Daha İyi Hizmet Sunup Aynı Ücreti İstiyor 6 Ayda Bir Zam Yapmasıda Cabası.

3 Beğeni

15 yıldır tt kullanıyorum son 2 yıldır yaşadığım müşteri hizmetleri olayları ve fiber işini yarım yapması yüzünden soğudum

Hic bir firma malesef tas tamam degil hepsinin artilari eksileri var . Bunlarin icinde kendi altyapisi uzerinden hizmet verenler TurkNet an itibariyle kısıtlı yerlerde , Superonline TurkNet 'e kiyasla com daha fazla noktada kendi altyapisiyla hizmet verebiliyor bir digeride zaten ulusal operator Turk telekom. TurkNet fiyat ve hiz avantaji ile one cikiyor ama musteri hizmetleri noktasinda cok zayif ve fiyat politikasi gigafiber altyapidakiler icin mukemmelken dsl altyapidakiler icin adaletsiz. Superonline musteri hizmetleri ve teknik destek konusunda bence bu 3 u arasinda en iyisi ha onunda eksikleri tabiki vardir fakat fiyat ve upload hizi noktasinda ekside.Turk telekom ulusal operator olmanin avantajina sahip.Fiyat taahutlu olunca uzun vadede bence TurkNet ten daha uyguna geliyor.fakat turk telekomdada şans isi biraz .Altyapiniz iyi ise mutlu mesut hizmet aliyorsunuz ki haziranda sanirim 100 mbit ustu hizmet vermeyede baslayacak.tabi bakalim fiyatlari ne olacak. Ha ariza aninda buyuk bir ariza olmadigi yaktirde Turktelekom da basarili heryerde ekibi vs var. Ama buyuk biraz cetrefilli bir durum oldumu adamlar memur zihniyeti laf anlatmak is yaptirmak iskence olabilir :slight_smile: 3 u arasinda butcesi el veren altyapisinin oldugu noktada bence superonline mantikli dertsiz tasasiz hizmet alir ama bir tik pahali.Tutknette gigafiber varsa zaten adresinizde hic dusunmeye gerek yok bedavaya hizmet alirsiniz ve fiber kendi allltyapisindada kolay kolay musteri hizmetleri ile isiniz olmaz zaten.Ama dsl altyapida birde problemli bir altyapiniz varsa sinir sahibi olursunuz :slight_smile: sol veya turknetin altyapisinin olmadigi noktalarda turktelekom almak mantikli bir arizada olsa diger hizmet verdigi isslere nazaran kendi musterisi olunca daha hizli cozum sunuyorlar net ve musteri hizmetleri de bence basarili denebilir.fiyat olarakta uzun vadede uygun 24 ay taahutlu dusununce mevcut ekonomik durumlari ve gelecekzamlari.bunlar benim dusuncelerim katilan olur katilmayan olabilir.

1 Beğeni

tt benim caddemde şöyle bir şey yaptı fiber dolabı koydular sözde ama binaya kablo çekmedikleri için TurkNet hariç bütün firmalar vdsl verebiliyor

Netspeede geçtim kesinti vs yaşamıyorum. Sadece CSGO (yurt dışı) sunucularının pingi biraz arttı gibi hissediyorum. Yurt içi pingleri aynı.

bendede fiber dolabı binamım bodrumunda :slight_smile: evlere cekmedi ha sıkıntısız net 100 mbit vdsl veriyor. SOL FTTB var mevcutta FTTH 15 güne gelecekmiş kabloları sonlandırdılar son testleri yapıyorlarmış. VDSL hizmetini evimde şu an x bir iss ten alıyorum ve memnunum açıkçası altyapım duzgun oldugundan sorun yasamıyorum müşteri hizmetleri vs isim olmuyor hangi firma olursa olsun. Ha sol FTTH geldimi onuda ya gene x firmadan alıcam taahütsüz veya fiyat zamlarını degerlendirip taahüde gireceğim fiyat sabitleyeceğim değerlendirip. Ofisimdede ana santrale mesafem 50 m ama 83 mbit alabiliyorum onuda Turknetten alıyorum kurumsal tarafta avantajlı olduğundan ötürü şu an . Fakat haziran 2023 e kadar zom yok ibaresinin siteden kaldırılması midemi bulandırdı çünkü ona istinaden TurkNet 'i tercih etmiştim olurda zam yaparlarsa verdikleri soz doneminde uye olan aboneleride buna katarlarsa aynı gün onuda taşırım x firmaya :slight_smile:

baska bir mecrada bir diyaloga dün denk geldim. Turknetten gecis yapacak bir arkadas warfare da 54 bazen 50 ping aldığını bu firmada ne veriyor ping diye sormus baska bir arkadas paylasmıs 47 almış. Ama bence bu pingler anlık yönlendirmelerdeki değişikliklere sunucuların yoğunluğuna vs vs değişkenlik gösterebiliyor ve bence birisi 3 ms az diğeri 3 ms fazla benim için utopik seyler değil onemlide degil :slight_smile: DSL altyapıda 3 asagı bes yukarı tüm iss ler aynı gibi

Bu habere üzüldüm :frowning: Gideceğiniz İSS’te mutlu kullanımlar dileriz. Umarım ileride yollarımız tekrar kesişir. İyi ve sağlıklı günler dilerim.

2 Beğeni

Türknetten memnunduk açıkcası ama fiyat artışı sonrası alternatifleri denemeye karar verdik. İlerde fiyatlar yakın seviyelere gelirse yine TurkNet 'e geçeriz tabii ki. Biraz da farklı operatör kullanınca ne oluyormuş, değişiyormuş onu göreyim istedim :slight_smile:

2 Beğeni

Deneyimlemek ve tecrübe etmek sizin en büyük hakkınız tabii. Bu yüzden hizmetimizi taahhütsüz olarak veriyoruz. Çünkü kendimize güveniyoruz.

2 Beğeni

Açıkçası ulusal operatör altyapısı üzerinden hizmet alıyorsanız ve altyapınız sorunsuz ise sektorde konusulan taahhütsüz hizmet veren firmalar arasında hizmet olarak bir fark yok denebilir ki hepsi telekom altyapısından veriyor hizmeti zaten. tek fark ping degerleri oda birisi birisinden ustun denemez bence gene 3 asagı bes yukarı aynı. Yönlendirmelerde değişiklik oluyor birisi bugun daha iyi yarın daha kotu vs vs. Tek fark fiyatları ve müşteri destekleri oluyor . Müşteri desteğindede bir kullanıcı a firmasında rezalet hizmet alırken aynı firmada diğer kullanıcı çok memnun olabiliyor :slight_smile: Deneyimlemek en güzeli bende aynısını yapıyorum bireysel ev aboneliğimde hatta çift baglantı kullanıyorum :slight_smile:

Benim binada yok saha dolabı var