GigaFiber'e Geçiş Hk

Merhaba,

Az önce binama GigaFiber kutusu koyuldu ve kablo bağlantıları yapıldı. Bağlayan ekip 2-3 saat için de aktifleşir dedi. Bundan sonraki süreçte mevcut aboneliğimi GigaFiber’e taşıtmak için neler yapmam gerekiyor. Fiber başvuru hattından bilgi alamıyorum, onların yönlendirdiği yerden de bilgi alacak bir temsilciye ulaşamıyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba

Gigafiber çıkıyormu ? Sistemde çıkınca geçiş işlemi oluyor.

Şu an gözükmüyor. Aktif olduğunda sistem direkt güncelleniyor mu? Ona göre belli aralıklarla kontrol ediyim.

Aktif olduğunda güncelleniyor ve geçiş işlemi gerçekleştirebilirsin.

1 Beğeni

@CKLasT benim binama 25 gün önce kutu konuldu hala aktif edilmiş değil neden bazılarına 2-3 saat sonra aktif olur deniliyor neden ben 1 ay beklemek zorundayım acaba ? Daha önce TurkNet müşterisi olmadığım için mi ? Hayırlı olsun yeni internetin bu ara

Daha önce TurkNet müşterisi olmadığınız için aktif edilmediğini düşünüyorsanız, niye size GigaFiber getirilsin ? Arka planda ekipler mutlaka çalışıyordur emin olun. Bir sıkıntı olmuş olabilir.

hayırlı olsun güle güle kullanın şimdiden… semt neresi hocam?

1 Beğeni

İstanbul/Zeytinburnu

valla bizim burası hariç her yerde çalışmalar devam ediyor… mahrum bölge olarak kaldık… bağlantınız sağlandığında testleri bekleriz hocam…



Bana gelen cevapta bu :smile: nasıl bir personel kitlesine sahipler akıl almıyor… gigafiber altyapısı telekoma aitmiş :rofl:

1 Beğeni

Yazdığınız şikayet mesajını da paylaşır mısınız?

özel mesaj yoluyla attım

Teşekkürler cevap verdim özelden :hugs:

25 gün oldu ben yazmasam kimse yazmayacak sıkıntı oldu da ne sıkıntısı oldu belki bizim sokak ile alakalı ya da benim binam ile alakalı bir sıkıntı oldu ben aksiyon alabilirim o tarz sıkıntılarda.Memurum ve bazen 24 saatlik nöbetlerim oluyor belki de gelip sıkıntı yaşayıp geri döndüler yardımcı olamadım diye düşünüyorum.Bu mu ya da başka bir forumdan mı yazdım bilmiyorum ama cevap olarak aldığım 1-2 mesajda TurkNet müşterisi olanlar TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden başvuru yapabiliyormuş kutu bağlandı gigafiberi aktif edin diye.Söylediğim şey ona istinaden.Gigafiber getirildi ama 3 aydır kullanmaya başlamadım bile yani bana getirilen bir hizmet yok.

Benim de zeytinburnu hocam hangi mahalle acaba ?

Telsiz Mahallesi (20 Karakter)

Hala aktifleşmesi için bekliyorum :frowning: Sanırım biraz daha beklemek zorunda kalıcam uçuşa geçmek için :slight_smile:

benim de çırpıcı 1 ay önce binaya kutu kondu ama dışardaki kabloların ucunda kutu yok.Sanırım Çırpıcıyı çıkardılar listeden.

Bana ay sonunda aktif olacak dediler.

GigaFiber aktif oldu, destek kaydını açtım bakalım kurulum tamamlandığında nasıl olacak :slight_smile:

3 Beğeni