Arkadaşlar sonunda bende gigafibere kavuşuyorum. Kutu takıldıktan tam 17 gün sonra aktif oldu ve bu kadar kısa süre beklemiyordum. Ekrandaki o 1000 yazısını görmek insanı o kadar mutlu eden bir şey ki heyecandan kalbim hızlandı Umarım en kısa zamanda diğer arkadaşlarda nasiplenir. @EFG 'ye buradan ilgisi ve cevapları için teşekkür ediyorum. Bu arada mayıs ayı içerisinde denmişti daha kısa sürede aktif oldu.
Konum neresi izmir mi
İstanbul dostum (20 karakter)
Güle güle kullan hocam.
Teşekkür ederim dostum
İlçe neresi acaba?? (#20KARAKTERKALDIRILSIN)
gaziosmanpaşa, şemsipaşa mahallesi
Hayırlı olsun adınıza sevindim, aktivasyon sonrası da umarım sorunsuz bir şekilde hizmetinizi kullanmaya başlarsınız.
Umarım. Teşekkür ederim hizmetleriniz için
Merhaba. Gigafibere geçiş için 3 gün önce başvuruda bulundum sizi arayacaklar dendi ama 3 gündür kimse aramadı. Acaba unutuldu mu?
Bu durumla ilgili @EFG’e özel mesaj üzerinden durumu belirtin en kısa sürede size bilgi verecektir.
Evet onada yazdım ama geri dönüş yapmadı maalesef. Sanırım mesaj kutusu çok dolu. Mesajımı Gördüğünü sanmıyorum.
Ben @EFG’e iletiyorum şimdi
Bende Gaziosmanpaşa’dayım dostum, dün başvuru yaptım. Bayramdan sonraya kaldığı söylendi. Bilgin olsun.
Anladıım teşekkür ederim. O kadar bekle bekle bayrama denk gelsin
Beni de arayan olmadı efgye mesaj attım ama sanırım çok yoğun göremedi bunu da iletebilir misiniz ben de aranmayı bekliyorum
Tabi sizin durumunuzu da iletiyorum.
hayırlı olsun ben hala beklemedeyim malesef inş bnada yakın zamanda gelir gerçi alperenatici bu ayın sonda dedi ama bi süpriz olsa fena olmaz
Teşekkür ederim banada mayıs ayı içerisinde dendi nisanın 29 unda aktif oldu. Umarım en kısa zamanda sende kavuşursun
Galiba Karadeniz mahallesinden sonra sultangaziye başlanır