Gigafiber kutusu ne zaman aktif olur

İstanbul Esenlere gigafiber, 2 Mart tarihinde de binaya kutu geldi. Başka operatörle aboneliğimi iptal ettirdim, aktif edilmesini bekliyorum altyapının.
Bu süreç biraz hızlı olursa sevinirim.

Kazım Karabekir 1043. Sokakta oturuyorum.

Bende İstanbul/Esenler nine hatun mahallesi 108. sokakta oturuyorum. Bu ay içinde gigafiber geliceğini söyledi alperenatici hocam inşallah gelicek suanlık bir aksiyon yok. Bu arada benim kuzenim 161 sokakta oturuyor ve onun kutusu 2 aydan fazla sürede aktifleşti belki bir fikir oluşur kafanızda.

1 Beğeni

Sanırım toplu şekilde aktif olacak. Bu ay içinde aktif olacak sanırım, saha da çalışanlar da bana 15 gün sürer demişlerdi.

1 Beğeni

Sabit internetim iptal olalı bir haftayı geçti, bu şekilde TurkNet 'i bekliyorum ne yazık ki :frowning:

1 Beğeni

Biz bu süreci elimizden geldiği kadarıyla hızlandırmaya çalışıyoruz. Umarım planlanan tarihler arasında hizmetimizi bölgenizde aktif hale getirmiş oluruz.

1 Beğeni

Normal fibere başvuruda bulundum, şuan evde internet yok. Akabinde gigafibere dönüşüm yaparsınız artık.

Her gün en az 10 kere altyapı sorgulamadan bakıyorum. Bu ay aktif olacak denildi, bir gelişme yok ? Beklemek çok can sıkıcı gerçekten.

@aschil sabrın sonu selamet olsun :pray:

2 Beğeni

En azından siz kontrol etmek için siteye giriş yapıyorsunuz. Ben hiç bakmıyorum bile ayrıca farklı illerde ki yüzlerce abone de benim gibi. Bence şanslısınız.

2 Beğeni

Bu ay gelsinler başka bir şey istemiyorum, evet çok sabırsızım. Şu da var, 10 yıldan fazladır ADSL 10mbs hız kullandım. Birazda bunlardan bıkmışlığım var.
Bu hızları Cloud gaming için kullanacağım. Çok iyi olacak.

1 Beğeni

İnşallah kısa sürede yüksek hızlı internete kavuşursunuz :pray:

Ben İstanbul/Okmeydanı nda oturuyorum. Kutu binaya yerleştikten yaklaşık 1 ay 10 gün sonra altyapım güncellendi.

Gecenin bir vakti uyumadan önce bakayım dedim. Altyapım güncellenmiş, nabzım yükseldi vallahi

1 Beğeni

Güncellenmiş derken :flushed: giga görünüyor mu?

Evet hocam çıkıyor, tek sorun internet paket değişiklik menüsünde TurkNet 'te dahaca çıkmamış.

1 Beğeni

Buradan destek kaydı oluşturup GİGAFİBER geçişi yapmak istediğinizi belirtirseniz temsilci gerekli işlemleri sağlayacaktır.

O zaman hayırlı olsun… Yarın (yani bu gün içinde) tekrar Enes bey ile iletişime geçin size bilgi versin müsait olduğunda… umarım kısa sürede kullanmaya başlarsınız. :pray: İyi geceler

İlgi gösteren, vaktini ayıran herkese ben teşekkür ediyorum, destek kaydı açtım hemen zaten. DonanımHaber den de yazdım. İyi geceler dilerim.

2 Beğeni

Şimdiden kemerlerinizi bağlayın derim :rocket: İyi geceler dilerim :slight_smile:

Bu kemerleri bağlama işi bazı kullanıcılarda sorun gibi sanki. Bir kaç gigafiber kullanıcısına denk geldim diğer forum hatta bizim bu forumda da var düşük hız problemi yaşayan sanırım kemerin gergi devresi bozuk aşırı sıkıyor :joy::joy: