Hayırlı olsun hocam biliyorum da sürecin işleyiş sıralamasını söyledim
O zaman bize gelene kadar rahat 1 ayı var, toplamda gelmesi 2 ayı bulur, gene uzun bi süre bekleme durumu…
Bu süreç malesef bölge bölge alınan izin ve prosedüre göre değişiyor. benim 1 ay olmadı nerede ise ama 4 aydır bekleyenler bile var malesef
Arkadaşlar vdsl Hattı Var TurkNet Fiber Geçiş talebi İçin Ne yapılacak acaba
Online destekden destek kaydı açın gifafiber geçiş talebinde bulunun ordan onlar arayıp zaten randevu verip kuruluma geliyorlar kuruluma gelirken modem ve gpon cihazını ücretsiz getiriyolar
Hayırlı olsun bu arada hocam
Yok Reis Daha bana Gelmedi arkadaşlarıma Geldi Bana Gelmiycek Gibi Gözüküyor
Mahallenizde hiç mi çalışma yok yada kablolama yapıldı aktivasyon mu bekliyorsunuz ?
Benimde aynı şekil, VDSL in geldiğine şükrediyorum artık. Eskiden 8Mbps alıyordum şimdi 70. Ama gelirse güzel olur
Cadde Üzerinde Var Ama Mahallelerde 3 sokak Altımızda Site Var Orda Fiber Var Çok Garip ya Esenler Kemer Bi gelmedi
Esenlerin bütün bölgesi gigafiber planlamalar içinde onu kesin biliyorum yakın zamanda gelir inşallah
Valla caddenin karşısında Gigafiber var bekliyoruz umarım forumdaki 3 5 ay bekleyenler gibi olmaz sonumuz. Bu kadar yakınken insan daha çok sabırsızlanıp tilt oluyor
Alper hocama bı özelden danışıp bı sorun ama TurkNet musteri hizmetleride esenlerin heryeri gigafiber planlama arasında diye bilgi almıştım 2 ay önce şimdi sanmiyorum planlama dışına alınacağı ama etken faktör izin vs alınamamissam bilemem . Esenler belediyesi çok şükür sıkıntı çıkarmadan izin veriyor birlik mahallesi Kazimkaraberik Tuna mahallesi Fatih mahallesi ve sayamadim çoğu ilçesi gifafiber aktif ve çalışması sürüyor
Goooooolll
Hayırlı olsun gözünüz aydın hocam darısı diğer bekleyenlere inşallah
Eyvallah hocam. İnşallah ihtiyacı olan herkes en kısa sürede kavuşur.
Şimdi iletişime geçti destek ekibi. Aşırı yoğunluktan dolayı kurulum için randevu veremiyorlarmış. Umarım bu mevzu uzamaz böyle bir aksilik olmasa olmazdı