Selamlar, yaklaşık 4 gün önce TurkNet’den ekipler gelip sokağa ve binaya siyah kablolar ile fiber altyapısı çektiler. Binaya da siyah GigaFiber kutusu bırakıp gittiler. Her gün altyapı sorgulaması yapıyorum hala güncellenmedi. Müşteri Hizmetlerini arayıp ne zaman aktif olacağını sorduğumda cevaplamıyorlar. Konum İstanbul-Okmeydanı. İnternette çok farklı cevaplar var. Sizce ne zaman aktif olur?
Merhaba,
Ne yazık ki kesin tarih bilgisi verilememektedir ancak ekipler arka planda en hızlı şekilde aktivasyonun gerçekleştirilmesi adına çalışmalarını devam ettiriyor.
En azından ortalama bir süre veremez misiniz ? 1 ay - 3 hafta gibi
@Talhype En hızlı biçimde yaptıkları yok kardeşim benim binama 2 ay önce çekildi şubat ayına girdik bana da en hızlı şekilde yapıyolar dediler dün sordum en erken nisan ayında biter diyorlar o da en erken yani düşün.Burdan ve diğer forumlardan en geç şubat ayında aktif olur diyolardı.
Çevre mühitlerde aktif mi yakınlardaki ilçelerde veya mahallelerde ayrıca binaya gelen siyah kabloyu takip et dış sonlandırma yapıldı mı oda önemli
Yakın ilçelerde var. Binadan çıkan siyah kabloyu takip etmeye çalıştım ancak yükseklerden gotürdükleri için takip edilemiyor. Dış sonlandırmanın yapılıp yapılmadığını başka nasıl anlayabiliriz?
TurkNet müşteri hizmetlerinden mi bilgi alıyorsunuz ? Ben arıyorum bilgi sahibi değiliz diyorlar.
Merhaba @Talhype, adres bilgilerinizi il,ilçe,mahalle, sokak olacak şekilde bana özel mesaj üzerinden iletirseniz size yardımcı olmaya ve net bir bilgi vermeye çalışabilirim.
Tabi hemen iletiyorum size.
vay arkadaş milletin mahallesine sokağına altyapı gelir gelmez binasına kutu konuyor aynı gün ben 8-9 ay olacak bi kutuyu bekleyeli…
1 yıldır ben de bekliyorum. Kağıthane bölgesinin kaderi sanırım genelde o bölgedeki insanların bina dışına kutu konuluyor ve gidiliyor. Dediğim gibi 1 yıldır bekliyorum, penceremin yanında duruyor kutu.
hangi mahalle sokak hocam?
Altyapı geldi mi bi bilgim yok sadece kutuyu yerleştirdiler binaya. Sorgulattıgım zaman altyapı 75 mbps veriyor. Yani benim normal tarifem.
Piyalepaşa Mahallesi.
Benim Çeliktepe Mahallesi / İnce Sokak. İlk bağlayan ekip 1-1.5 aya diğer ekip gelip dairelere çeker demişti 1 yıldır bekliyorum. Hiçbir gelişme yok.
öyle hemen aktif olmaz altyapı sinyal kalite ölçümü vs bi kaç işlemi var… 1 ay içinde aktif olur… hayırlı olsun güle güüle kullan şimdiden… ben diğer arkadaşa sormuştum
bende sultan selim mahallesindeyim… belediye çalışmalarını durdurmuş türknetin telefonda bana öyel dediler belediyeden
Umarım bu arkadaşınki gibi 1 yıl sürmez benim de. Teşekkür Ederim.
Mevlüt Başkan yapmış yine şovunu. Çok yazık. Sebebi veya bir tarih de belli değildir büyük ihtimalle. Umarım bizim gibi uzamaz kimsenin.
Mevlüt başkanın işi gücü sağa sola fotoğrafını asıp sms atmak… valla burda sıkıntı TurkNet 'te çünkü kabloları havai şekilde çektiği için şikayet olmuş o yüzden durdurulmuş… izin alsınlar devam etsinler dedi telefondaki şahıs. Başvuru da yapmamış TurkNet altyapı için… yalan oldu yani kağıthane bölgesi