3-4 defa attım enes kardeşim ilgilendi ama merkezden enese bi türlü dönmüyolar aylar oldu cevap bile vermediler
türknetdestek e soruyorum çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor diyor
nerde çalışıyolar merak ediyorum
Her yerdeler ama sanırım sizin bölgede ana arterler üzerinde ki çalışmalar daha tamamlanmamış olabilir. En doğru cevap yine @EFG den gelecektir. Siz yine hatırlatın.
geçen işyerimin karşı binasında sizin arıza ekibiyle muhabbet ettik elindeki listeden mahalleye baktı 5 sokak vardı sadece listede sokaklarda da 1-2 bina da gözüküyordu işimiz Allah’a kaldı yani bizim mahallede aylardır yoklar hocam donanımhaber de aynı mahallede oturan 4-5 kişiyiz sürekli bilgi alışverişi yapıyoruz ama kimse bi yerde çalışma görmediğini söylüyor
bu şekilde ilerledi çalışmalar hepsini kendim çektim sürekli takipteyim
Bende 4049/2 yeşilova izmirde hala kablo lama bekliyorum yan sokaklara cekildi bizim sokak daha yapilmadi😭
İyi akşamlar, ekipler bugün geldi ve bütün binalardaki kutuları duvarlara monteledi.
Sinyalin şu anda aktif olduğunu ancak sinyal kalitesi ölçümü yapacaklarını söylediler. Ondan sonra kullanabilirsiniz dendi. Bekliyoruz.
hayırlı olsun güle güle kullanın bi önceki mesajımı işlerine gelmedikleri için silmişler siz başvurunuzu şimdiden yapın ne kadar erken o kadar iyi
Yapabiliyor muyum hocam o konuda bilgim yok malesef.
sitede sorguladığınız da 1000 mbps gözüküyosa başvurabilirsiniz,
Gözükmüyor hocam sanırım sisteme yansımamış henüz.
hergün bakın gözüktüğü an başvurunuzu yaparsınız
İnşaEllah en kısa zamanda aktif olur ve kullanirsiniz
Teşekkür ederim hocam kutular konulduktan sonra endisem kalmadi bekleyelim artik✋
Uzun zamandır bu kadar kaliteli bir forum yanıtı okumamıştım
Alın kutuyu eve koyun TurkNet’i arayıp kutunuz elimde gelip bağlamak için kısıtlı bir zamanınız var diyebilirsiniz
Deniyorum hemen. Şimdi TurkNet düşünsün
ah şu 20 karakter sorunu
Çalınsa sorumlusu kim merak ediyorum sen dedikten sonra bakalım kaç saat sonra bakacaklar
Çalınsa kimsenin işine yaramaz ki yani hırsız adamın işine yarıcak bişey değil.
Merhaba @ermanturgut, sizin adınıza çok sevindim. GigaFiber hizmetimizi sizlere ulaştırdığımız için çok mutluyuz Şimdi sizin yapacağınız tek şey beklemek… Daha sonra uçuşa hazır olun