Merhaba arkadaşlar İstanbul Esenler Nine Hatun mahallesiyndeyim evim dahil çoğu binaya siyah gigafiber kablosu çekildi henüz kutu gelmedi binaya. Ne zaman aktif olacak acaba. Bu süreçten geçen arkadaşların engin bilgilerini öğrenmek isterim
nine hatun bitmedi mi daha yahu inönü deyim kutu 5 ay önce kablolar çekildikten 1 ay sonra takıldı
@EFG Bey bu konuda size müsait olunca yardimci olacaktir.
Bende Nine hatun mahallesi 108. Sokakta oturuyorum Martın 22 sinde kablolar çekildi ve nisan ayı içerisinde kutu takilacak dendi beklemedeyim heyecanliyim bakalim ne olacak.
Ben İzmirdeyim. 26 Eylül 2021 de bizim kapıya gigafiber kablosu çekildi, daha kutu gelmedi. Bu konuda bekleme rekoru 9 ay civarıydı galiba o rekoru kırmaya doğru emin adımlarla gidiyorum.
Merhaba @burak1, bölgenizde Nisan ayı içerisinde hizmetimizi aktif etme planımız var. Yüksek hızlarla internet erişimi sağlamak için sabırsız olduğunuzu ve heyecanınızı çok iyi anlıyorum Azıcık daha bekleyin lütfen.
Sabrın sonu yüksek hız
sultan selim mahallesinde ne zaman başlayacak tekrardan?
Çok teşşekür ederim @EFG hocam türknetin kendi altyapısı mı olacak yoksa türk telekomun mu? Bu bilgiyle ne yapıcam hiç bir fikrim yok ama sormak istedim
TurkNet’in kendi altyapı sistemi üzerinden GigaFiber internet erişiminizi sağlayacaksınız.
istanbul gaziosmanpaşa yenimahalle 597 sokak no 16 daire 1 ne zaman gigafiber aktif olacak kutu kondu
Lutfen yardim et gigafiber aktif olsun
@irfan55, sizinle bu konu için epeydir konuşuyoruz. Planlama ekiplerimden aldığım bilgiler doğrultusunda size dönüş yapıyorum. Nisan ayı içerisinde hizmetimizi bölgenizde aktif hale getirmeye çalışacağız. Şu an zaten kutu koyulmuş. Bugün nisan ayının 11. günü ve nisan ayının tamamlanmasına daha 19 günlük bir süre var.
Biz planladığımız tarihlerde sizin bölgenizde hizmetimizi aktif hale getireceğiz. Lütfen biraz daha bekleyin.
@EFG Hocam selamlar bende esenler tuna mahallesinde oturuyorum. Binalara kablolar çekildi kimisine kutu kondu kimisine konmadı. Bizim bölgede ne zaman aktif olur hizmet?
Çeliktepe Mahallesi’nde çalışmaları tamamlama gibi bir planınız var mı? Çok uzun süredir (1 yıl +) bekliyoruz artık
sanayi mahallesinde de durum aynı… kağıthane bölgesinde çalışma olmayacak sanırım
cevapta vermiyolar artık işin kötüsü
Şeffaflık konusunda devletten ümidi zaten kestik de TurkNet de cevap vermiyorsa kapatıp gidelim artık yani
Sacma geliyor ozel ne olabilirki turkner yetkilsii biri desin iste o bölgede sorun cikti belediye izin vermedi ceza kesti bizde cekildik gibisinden aciklama yapabilirler ama nedense habire cevapsiz kaliyor sacma ords olan arkadaslarin alkah yardimcisi olsun bari kablolsri toplasinlar
Arifeyi gösterip bayramı yaşatmadılar hayattan soğuduk valla
valla herhalde 10 ay olmuştur fiber planlama ekibi arayacaktı hala arayacak çok ilgili bir firma