GigaFiber HK

Merhabalar İstanbul Gaziosmanpaşa merkez Mah. yaver sokak için GigaFiber alt yapısı talep ediyorum belirtilen adrese 2 sokak yakınında kadar Bayrampaşa ilçesi sınırlarında hizmete girdi konu hakkında yardımınızı rica ediyorum. Sağlıklı günler.

Abone No: 1374621

Selamlar, GAZİOSMANPAŞA//BARBAROS HAYRETTİN PAŞA 2021 senesi içerisinde planlan altyapı bölgemiz arasında yer alıyor.

1 Beğeni

Planlama çalışmalarınız için çok teşekkür ederim. GigaFiberin bölgemde olması çok, çok istiyorum.

GAZİOSMANPAŞA / MERKEZ MAH. YAVER SOK. planlamaya dahil edilmesini çok rica ederim.

Esenler gibi büyük bir yerde planlama yok. Valla bizim çektiğimiz çileyi kimse çekmez.

2021 yılı içerisinde ne yazık ki Kartal/Uğurmumcu mahallesi şimdilik yok :frowning: Gelişmeler oldukça size bilgi vereceğiz.

Esenler’de sadece Fatih mahallesi 2021 iş planı içerisinde yer alıyor. Tabii Fatih’ten başlayıp alanımızı hzılıca genişletmeyi hedefliyoruz.

Turgut reis mahallesi için öneride bulunurmusunuz rica etsem. Gerçekten artık bunalım geldi.

Konya ne zaman kavuşacak bu medeniyete

Hocam site yöneticisi site adına başvuru yaptığından elbette bireysel başvuruya göre daha öncelikli olur. Tabi site yöneticisi başvurdu diye de her siteye getiremezler. Atıyorum bir sokak aşağıda gigafiber var. Onun yakınındaki sitelerden başvuru gelirse altyapı gelir. Site civarında gigafiber yoksa o siteye özel gigafiber çekmeleri imkansıza yakın.

1 Beğeni

@EFG hocam tuzla aydinlida proje varmidir konum olarak baya iyi ve komik olcak ama binali yildirim ve sanatcilar yogun merak ettim.projede varmidir

Tahmini hocam. TurkNet çalışanı değilim. Dayanağım web sitelerindeki site yöneticilerine/sakinlerine özel bilgi formu. Mantıksal açıdan baktığımızda da siteler toplu konutlardan meydana geldiği için potansiyel gelir daha fazla olacağından daha öncelikli olur.

1 Beğeni

Tuzla, Aydınlı Mahallesi fiber cenneti neredeyse. Her sokağını Türk Telekom ve Superonline fiber kaplamış.

@EFG Merhaba,Bayrampaşa/Vatan Mahallesi üzerinde yakın zamanda fiber çalışması olacak mı?

super onlineyi bilmem.ama turk telekom asiri yogunluk var burda babacan

gaziosmanpaşa da fevzi çakmak mahallesinde alt yapı planlaması var mıdır

Merhaba, Bayrampaşa’da GigaFiber bölgemiz arasında yer alıyor ancak şu an için Vatan Mahallesi’nde yokuz :frowning: Belirlenen iş planları doğrultusunda önceki hedefimiz Kartaltepe, Muratpaşa ve Yıldırım mahalleleri var… Buralara geldikten sonra yüksek ihtimalle sizin buluınduğunuz mahalleye kısa süreler içerisinde gelebiliriz diye düşünüyorum :rocket:

GaziosmanPaşa’da Barbaros Hayrettin Paşa mahallesinde varız. Fevzi Çakmak mahallesi 2021 iş planları içerisinde şu an için yer almıyor.

Gigafiber 2022 planları şekillenmeye başladı mı ?

DH forumdaki TurkNet yetkilisi bazı bölgeler için 2021/2022 demeye başladı da…

İst - Bağcılar - barbaros mahallesi ne durumda. Çevrem gigafiber dolu, bı bize gelmedi :confused:

Arka planda uzun vaadeli hedefler için çalışılmaya başlandı tabii ki ama şu an bize ulaşan net bir bilgi yok 2022 planı ile alakalı… Elimize net bir bilgi geçtiğinde siz değerli kullanıcılarımıza açıklama yaparız. @asdas127816 umarım kısa süre içerisinde siz de GigaFiber hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Pendik Yenişehir mahallesine gelme ihtimali var mıdır?