Merhaba,
İstanbul/Ümraniye bölgesine GigaFiber tahmini olarak ne zaman gelir acaba? Bu konu ile alakalı bilgi alabileceğimiz bir iletişim numarası ya da kanal mevcut mudur? Simetrik internet hızı nimetinden bizler de faydalanmak istiyoruz artık.
Merhaba,
İstanbul/Ümraniye bölgesine GigaFiber tahmini olarak ne zaman gelir acaba? Bu konu ile alakalı bilgi alabileceğimiz bir iletişim numarası ya da kanal mevcut mudur? Simetrik internet hızı nimetinden bizler de faydalanmak istiyoruz artık.
Beylikdüzü için de soralım daha vdsl doğru düzgün bağlanmadı ama
Twitter veya Donanım Haber’den TurkNet Desteğe yazın veya @EFG’e bir sorun, bölgenizde ki çalışma planlamasını.
TurkNet’in resmi forumu dururken başka forumlara yonlendirmekte ilginç. Buradakiler üvey evlat muamelesi görüyorr
@poybot Ümraniye 2021 planları arasında yer almamaktadır. 2022 planlarıda şu anda açıklanmamaktadır.
Beylikdüzü 2021 planları arasında yer almamaktadır.
Ankara Keçiören yayla mahallesi 1487. cadde ne zaman gelecek? yayla mahallesinde var fakat bizim caddeye henüz gelmedi
Ekipten süre bilgisi iletilmedi yalnıza 2021 planları arasında yer aldığı belirtildi.
Ankaranın hangi mahallelerinde şuan aktif? Kiralık ev arıyoruz. Fiber oluğda binasında kiralık daire olan var mı?
Kağıthane/İstanbul Emniyet Evleri mahallelesinde 1 yıl boyunca “Gigafiber altyapı çalışması devam ediyor” şeklinde açıklama gösteriyordu. Sonra o açıklama kaldırıldı ve vdsl bilgisi yazılmaya başladı. Sonra gördüm ki binanın girişine türk telekom fiber kutusu koyulmuş. Gigafiber alt yapının iptal edilmesinin sebebi bu fiber kutusu mu? Neden bu açıklama birden kaldırıldı. Destek kaydı açıp sorduğumda kimseden net bir cevap gelmiyor. Böyle önemli konuların bu kadar belirsiz olması mantıklı gelmiyor. Konu ile ilgili bilgi alabilir miyim? Teşekkürler.
bende suıltan selim mah. de tempo otelin orada oturuyorum binamda hem türksat fiber hem tt fiber var geçen hafta caminin orada TurkNet fiber kablo çekiyordu ana cadde üzerinde tt ile alakası olduğunu sanmıyorum
tt fiber türksat fiber var @Escanor Abinin dediği gibi tt ile alakası yok bence
Peki GigaFiber için altyapısı talebi oluşturamıyor muyuz? Bilgim dahilinde, bulunduğum mahallede bir çok TurkNet müşterisi var.
Bölgede talep olduğuna dair bilgi aktarırım ancak kesin olarak altyapı gelir diyemem. Talep olmasından dolayı öncelikli olarak değerlendirilip incelenebilir.
Çok seviniriz. Mahalleyi özel mesaj yolu ile iletiyorum, teşekkürler.
Özel mesaj üzerinden dönüş sağladım, rica ederim.
Sultangazi/cumhuriyet mahallesi için de talep oluşturabilir misiniz?
Tabi talebinizi gerekli birime iletiyorum.
Türk telekom bile bukadar kolay değil. ne kadar şanslısınız.
Keşke söz verilen hizmetler iptal edilmese ya da iptal edildiğinde bir açıklama yapılsa. 4 yıldır bu firmaya güvenmesem dolandırmaya çalışıyorlar diye yorumlarım.
@Baran
Gigafiber talep edebileceğimiz başka bir yol var ise oradan da kayıt açabiliriz.