GIGAFIBER aktivasyon süresii

Merhabalar bugün kablosu takıldı tahmini ne kadar sürer aktif olması ve başvurduktan sonra ne kadar sürüyor gigafibere geçmek

1 Beğeni

hayırlı olsun güle güle kullanın şimdiden… semt neresi hocam? şanlıysanız 1 ay içinde hallolur ama uzayabilirde kısalabilirde…

1 Beğeni

Teşekkürler İstanbul gaziosmanpaşa merkez mahallesi

Öncelikle hayırlı olsun diliyorum :slight_smile: Aktif olma süresi ne yazık ki belirtemiyoruz. Bu süre ekiplerin yoğunluğuna göre, arka planda yapılması gereken EK işlemlere göre değişebilmektedir. Size 1 hafta deriz 1 ay sürer. 1 ay deriz 1 hafta sürer. Fakat olabilecek en kısa süre de işlemlerin tamamlanacağına emin olabilirsiniz. Şimdi den sizlere iyi uçuşlar diliyorum :rocket:

2 Beğeni

Merhaba bu akvitasyon tam olarak ne demek oluyor merak ettim de

1 Beğeni

Bölgenize ulaştırılmış altyapının testleri gerçekleştirildikten sonra sistem üzerinden satışa açık duruma getirilmesine aktivasyon denmektedir. Aktivasyon işleminin ardından Adresimde GigaFiber var mı? sayfasından sorgulama yaptığınız zaman ekranda GIGAFIBER mevcut olduğu gözükecektir.

1 Beğeni

teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

1 Beğeni

Merhaba @TahaToraman1, altyapı sorgulaması yaptığınız zaman size GİGAFİBER hizmetimizi verebileceğimizi görebiliyor musunuz? Yoksa şu an o aşamaya gelmedi mi? Konu hakkında bilgi verebilir misiniz?

Merhaba malesef daha o aşamaya gelmedi aktif değil hala

Rica ederim, umarım en kısa sürede bu hizmetten sizde yararlanırsınız :hugs:

2 Beğeni

Teşekkür ederim iyi günler dilerim

1 Beğeni

@TahaToraman1 Merhabalar Hocam Bende Merkez Mahallesinde Oturuyorum Ama Benim Olmuş Olduğum Ecla Sokakta Yok Size Bağlandımı Birde Siz Hangi Sokaktasınız.

Merhabalar ben 4.bağlar sokakta oturuyorum medical park ın karşısında kalıyor bize bağlanalı 1 ayı geçti

1 Beğeni

Ben tam karşınızdayım çayırlı evler sokak martın sonunda diye aktivasyon bilgisi verildi hala bekliyoruz bakalım.

1 Beğeni

Haydi inşallah bakalım

1 Beğeni

İndirme ve yükleme hızları ne alıyorsun peki @TahaToraman1

Kabloyla 850 850 gördüm 5 kere test yaptım normal telefondandan da 250-300 civarı ama 5gnin kapsama alanından çıkınca 50-80 e düşüyor

1 Beğeni

Wifi 6 router ona iyi yakışır kablosuz bağlansan bile müthiş hızları verecektir. Ben mesela şimdiden asus dsl-ax82u adlı tuzlu ve güçlü wifi 6 modem almaya uğraşıyorum.

Kendimde vdsl2 100mbps tt olmasına rağmen 95mbps hızları görüyorum bende o modemi kullanıyorum 3 aydır ve çok memnunum

1 Beğeni

Peki giga gelmeden önce fiber miydi İnternet altyapın