Merhaba,@TurkNet @alperenatici kolay gelsin nasılsınız öncelikle,ben darıca nenehatun mahallesi ertuğrulgazi caddesinde ikamet ediyorum gigafiber döşeme çalışmaları ne durumda bunu öğrenmek istiyorum
Arkadaki sokakta yıldız işaretlenmiş nokta var acaba orada gigafiber mi var ?
Her yere geldi bu gigafiber. Bir bizim olduğumuz yere gelemedi şaka gibi. 2 sene oldu kutuyu binaya takalı ama ne iş ki olduğu gibi kaldı. Valla tozdan kutu görünmüyor. Küçükçekmece/ Kemalpaşa mahallesi emeksizler sokak. Eminim ki benimle aynı mahallede olup aynı sorundan müzdarip çok kişi vardır.
Basvurduk umarim en kisa surede aktivasyon saglanip gigabit testini yapabilirim. Galiba oncelik yeni abone olanlarda sira gelmesini bekliyoruz
Yaklaşık 40 gündür kuruluma gelmiyor TurkNet Gigafiber ekibi sayısız destek kaydı açtım bu duruma çözüm bulabilecek birisi yok mu? @alperenatici
1 haftadır da bana gelmiyolar
Yeni abonelik mi yoksa dönüşüm mü dönüşüm ise uzun sürüyor bende 1 aralıkta başvurdum ama hala gelen giden yok
Dönüşüm fakat yapacakları olay çok basit VDSL aboneliğini iptal edip Gigafiberi direkt gelip çekmek uzun süren bir şey yok aslında* Yakın zamanda bir tanıdığım TT VDSL Aboneliği vardı Onu TurkNet Gigafibere geçirdi ve 6 günde çözüldü o da dönüşüm sonuç olarak yeni abonelik başvurusu olarak gözüktüğü için 6 günde yaptılar önceliği yeni abonelere veriyorlar gördüğüm kadarıyla
Aynen öyle sonuç olarak onları internetsiz bırakamazlar e bizde internet var o yüzden sona atıyorlar aslında bir nevi haklılar yoksa yenilere haksızlık
Merhaba şişli bozkurt mahallesinde eylül ayında binaya kutu takılmıştı 2-3 hafta önce sokakta çalışma olduğunu gördüm. Bu hafta da bina dışına kutu ve kablo koymuşlar. Bundan sonraki aşamalar nelerdir ve tahmini olarak ne kadar sürer?
Merhaba adresimde bir abone daha TurkNet li oldu ancak 3 aboneden sadece 2si internet alabiliyor. Her servis çağırıldığında da o internet kullanamayan abone değişiyor aramızda. 3 abonelik parası alıp, 2 aboneye hizmet veriyor TurkNet. Kutu değişmesi yeni versiyonu takılmasını ve binadaki tüm abonelere internet hizmetinin verilmesini talep ediyorum 1 aydır 5 kere servis geldi. Hepsinin yaptığı tek şey binadaki modeme gelip ince kabloyu kesip sinyalini ölçüp yeniden bağlamak ve “ben arkadaşlarımıza bilgi verdim gelip takacaklar” diyip gitmek. 1 aydır bir abone de internet yok. Alt yapınız kaldırmıyorsa yeni abone kabul etmeyin kardeşim deminki altyapımızda portlarımjz dolu. Yıllardır TurkNet kullanıyorum portunuz yok diye yeni gelen aboneye internet verip benimkini kesemezsiniz. Hiç bi çözüm yapamıyorsanız adresime son gelen aboneye internet hizmeti veremediğinizi söyleyip parasını bilmem nesini iade edin. Ya da gelin alt yapıda neyi değiştiriyorsanız değiştirin. Bunun aynısını sikayetvar.com a da yazacağım şimdi. Sırf bunun için Twitter da açıp sayfanıza yazacağım çözülmene kadar hergün.
Merhabalar, TurkNet Gigafiber alt yapısı binama geldi. Bina girişine kutu konuldu. Sadece binaya kadar olan kablolama yapılmadı. Adres sorgusunda GigaFiber alt yapısı görünüyor. Alt yapıyı çeken K** HABERLESME firmasından Arif bey i de tanıyorum. Onunla tekrar iletişime geçmedim. Size sormak istiyorum, bina içi kablolama ne zaman yapılır? Adreste gözükmekte. Kablolama ne zaman biter. Ne zaman GigaFiber kullanmaya başlayabiliriz?
İyi günler, gigafiber başvurusu yaptım ama bugün müşteri hizmetleri arayıp, binada kutu olmadığını ve 10 gün içinde kurulum yapılacağını söyledi. Halbuki kutu mevcut.
Müşteri numaram : 3700250 imiş, yardımcı olursanız sevinirim. @alperenatici
O kutular muhteşem sabitlenmemiştir onlar sabitlenecek sonra aktivasyon verilecek yaklaşık 2 3 haftalık bir süreç sonra altyapınızı sorguladığınızda 1000 mbps gördüğünüz an abone olun dönüşüm ise dönüşüm talep edin o kadar sonrasında onlar sizi arayıp randevu veriyor o gün gelip bağlantılarını yapıyorlar.
merhabalar. 2022 Ağustos ayında sokağımıza fiber kablolama yapıldı sokaktaki binalara siyah kutular yerleştirildi fakat 1.5 sene geçti üzerinden ama halen fiber gelmedi. Kocasinan merkez mahallesi nurlu 1 sokak
Aynisini yasiyorum. 2-3 gun icerisinde olusturulacaktir, ekiplerimize soyledim ve tekrar kayit olusturdum vs vs diyorlar ama asla geri donus olmuyor. gigabit gelecek dedikleri tarihten de 6 ay sonrasinda geldi gelince de gigabiti vermiyorlar. Bunu buraya yazinca da gonderiyi reddediyor onaylayan kisi Vermedikleri ama veriyoruz dedikleri hizmeti yaziyoruz diye o kisimlari da kirpmis yukarida
Anlıyorum onları internetsiz bırakamazlar fakat 41 gün kadar bekletmek işin saçma kısmı değil mi? Ben her ay 300 ₺ kadar fatura öderken senelerdir bu altyapının müşterisiyken beni 41 gün bekletip yeni başvuran bir aboneye 4,5 ya da 6 günde kuruluma gelinmesini saçma buluyorum. Ben neden bu kadar uzun süre bekletiliyorum 1-2 hafta olsa eyvallah fakat 3 ay bekleyen gördüğüm kişiler var. Onun haricinde tanıdığım TT üzerinden TurkNet Gigafibere başvurdu sonuç olarak onun işlemi de değişim tam tamına 5 günde gelip kurulumu yaptılar. Ben ise 42. Güne gireceğim hala randevu için aramalarını bekliyorum. (Sayısız destek kaydı, X vb. Platformlardan ulaştım fakat sürekli aynı cevaplar) Sabır… (O zaman biz de yeni abonelik başvurusu yapıp eskisini iptal ettirelim hem faturamız ilk 6 Ay 200 ₺ olsun hem de 5 günde kuruluma gelsinler her yanıyla haksızlık)
Merhaba,TurkNet’in internet sitesinden yaptığım altyapı sorgulamada bina’da gigafiber olduğu belirtiliyor ancak böyle bir durum söz konusu değil. TurkNet ekipleri birkaç kere geldi ancak ne drop fiber geldi ne de fiber kutusu takıldı umarım yardımcı olursunuz.
(Turknetli değlim ama bina da kullanan var)
Nerden baksan haklısın bu kadar süre çok çok fazla 40 gün ne 1-2 hafta yoğunluk vardır okey ama bu kadarı fazla
Selamlar @zaferc05, işaretlenmiş nokta derken sanıyorum kullanıcılar tarafından oluşturulan resmi olmayan haritadan bahsediyorsunuz. TurkNet tarafından bu tarz bir haritanın oluşturulmadığını ve işaretlenen ilgili alanların kesinliğinin olmadığını belirtmek isterim. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden sorgulama ve başvuru gerçekleştirebilirsiniz.
Selamlar @ErenSevindik, profilinize tanımlı müşteri numarası üzerinden hizmetinize ulaştım. Ekiplere geri bildiriminizin ulaştığını görüyorum. Ekiplerden öncelik ve hassasiyet talep ediyorum.
Selamlar @mustafasevinc, kutudaki sinyal süreci tamamlandı ise başvurunuza istinaden ekipler sizinle iletişime geçerek en uygun tarihe randevu oluşturacaktır.
Selamlar @Hicetnunc, sürecinizin ilk etabı tamamlandı. Ekipler kurulum için tarafınızla iletişime geçerek randevu oluşturacak. Devamında aktivasyon süreciniz tamamlanacak. Şimdiden keyifli uçuşlar
Selamlar @Mehmettt, özel mesaj üzerinden ad soyad, iletişim numarası ve açık adresinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum.
Selamlar @kutaydogan22 ve @Fayupable, özel mesaj üzerinden yardımcı olacağım.
Selamlar @sinopdut, rica etsem altyapı sorgulamanın ekran görüntüsünü, açık adresinizi ve iletişim numaranızı özel mesaj üzerinden benimle paylaşır mısınız?
Giga konusu gerçekten sabır tüketen bir sürece dönüştü. Referansımla 5 kişiyi TurkNet’li yaptım ama aynı ilgi ve alakayı TurkNet’te göremiyorum. Alt katımıza yeni abonelik (taşıma) yaptığı için 3 günde gelen giga ekibi bize nedense gelmiyor… Hatta komşuma geleceklerini bildiğim için öncesinde hem online işlemlerden yazılı kayıt hem telefon ile arayarak söyledim; binamıza kadar gelip kablolama yapacakken bizi de kapsama alır mısınız diye… Tabi klasik tabirlerle kayıt altına aldık, ekiplerimize ilettik gibi söylemler oldu. Diğer forumdaşların da belirttiği gibi neden ben 300 tl ödüyorum da yeni gelen 200 ödüyor? Ayrıca böyle bir süreç olacağını bilsem eski firmamda kalır ona göre hareket ederdim. Mantıken mevcut müşterine öncelik verilmesi gerekir.