alperenatici
(Ali Alperen ATICI)
Aralık 13, 2023, 2:30ös
1933
brskk:
Merhaba, Mahallemde (kaptanpaşa Mahallesi - Beyoğlu) gigafiber aktif oldu ve ben kullanmaktayım fakat yan binamda oturan yeğenimin apartmanına kablo çekilmesine rağmen kutu konmadı. sokaktaki diğer tüm binalara kutu konuldu ve aktif edildi. 2 haftadan fazla oldu bekledik kimse o bina için kutu getirip takmadı. Kaptanpaşa Mahallesi-Selgeçti Sokak 17 numaraya da kutu konulması için ne yapılması gerekmektedir.
Selamlar @brskk , site yöneticisinin GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvuru yapması yeterli olacak. Onun dışında ek bir adım atmanız gerekmiyor. Ekipler yatırım ve planlama süreçlerine bağlı olarak dönüşümleri gerçekleştiriyor.
Selamlar @Fayupable , belirtilen süre temsilidir. Bu süre ilgili adrese kesin olarak dönüşüm yapılacağı ya da yapılmayacağı mesajını vermez. Süreçler birçok etkene bağlı. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvuru ilettiyseniz ek bir adım atmanız gerekmez. En kısa sürede TurkNet GigaFiber hizmetine kavuşmanız dileğiyle.
Selamlar @turhan1596 , gerçek talep sayısını ölçebilmek adına bireysel her başvuru önemli. Fakat yalnızca site yöneticisi de GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvuru gerçekleştirebilir.
Berque:
Selamlar.
Yakın zamanda yeni bir eve çıkma sürecinden geçtim. Kiralık adreslere bakarken kriterlerimden biri de gigafiber altyapısının hazır olmasıydı. Online ve çağrı merkezinden de teyit ettikten sonra bir ev sahibi ile anlaştık ve meşakkatli taşınma sürecini başlattık. Öyle ki bir üçlü koltuğu 6 kişi tam 45 dakikada sekizinci kata çıkardık önceki gece
Bu esnada başvuru sonrası belgelerin edevletten onayının ardından aynı gün içerisinde arandım ve ekipler için randevu oluşturuldu. Bu inanılmaz hıza şaşırdım. Telefonda, yarım saat sonra kapıda buluşmak üzere sözleştik. Ben işyerinden izin alarak çıktım adrese geçtim, tam o sırada o kahreden haber geldi…
Ekipler apartmana gelmiş, kutuya bakmışlar, boş port yokmuş (?!) şaka gibiydi. Kutunun sadece dört portu aktif, dördüne de fiber kablo bağlı, yukarıda herhangi bir daireye gidiyorlar mı, abonelik aktif mi bilemiyoruz/göremiyoruz. (Bu devasa bir sistem sinyalizasyon (tcdd göndermesi) eksikliğidir…)
E ne yapacağız? diğer dörtlü port aktif edilecek. Hadi hemen bağlayalım? Onu biz yapamıyoruz saha ekipleri yapıyorlar. Ne zaman? En kısa sürede. Siz tecrübelisiniz buralarda ne kadar sürede çözülüyor? Genelde 3-4 günü bulmadan çözerler. Peki biz kabloyu falan çekelim iç tesisat hazır olsun gelmişken? Yok, önce portun açılması lazım. Peki, iyi dileklerle vedalaştık. Merkeze ilettiler. Merkez de saha ekiplerine iletti, “ortalama” 10 iş günü içerisinde (tahminimce 15 santimlik bir kablo) bağlantısı yapmak için gelecekler… Daha kısa da sürebilir dediler çağrı merkezinden. Peki dedim daha uzun da mı sürebilir öyleyse? Elbette neden olmasın…
Bugün yanılmıyorsam sekizinci gün, altıncı iş günü.
Sabırla sınanıyorum ve halen içimde bir korku, ya olmazsa ya bağlayamazsalar diye…
Korkuyorum hocam korkuyor!
Kutuyu inceledim, gelen fiber kabloya bağlanacak gibi görünüyor, bana kargolasanız 15 dakikada hallederim sanıyorum… Bu senaryoya da varım…
Müşteri numaram 3624176 imiş.
Yok mu şuna yapabileceğimiz bir şey?
Hadi TurkNet, gözünü seveyim, bilirsin böyle şeylerde sabırlı kalmak zordur…
Sevgilerimle
Selamlar @berque , korkmayın Ekiplerimizin arka planda süreçleri hassasiyetle yönettiğini ve aciliyet ilettiğini görüyorum. Pek yakında dünya standartlarındaki hizmetimiz TurkNet GigaFiber’e kavuşacaksınız
1 Beğeni
Vritra
(Tekin Arda Yıldırım)
Aralık 15, 2023, 10:48öö
1935
Bağcılar kemalpaşa mahallesi
2 ay önce binama kutu takıldı 2,3 haftadırda sorgulayınca gigafiber bölgesindesiniz diyo tahmini ne zaman aktif olur?
Fayupable
(Enis Yaman)
Aralık 15, 2023, 8:25ös
1936
Sansiniza bagli tamamen. 5-6 ay once 6-8 hafta icinde adresime gelecekti. Binama kutu da takildi ama 4-5 aydir calismalar devam ediyor. En kisa surede gigabite kavusacaksiniz diyorlar
1 Beğeni
Mete54
(Ahmet Mete)
Aralık 15, 2023, 8:25ös
1937
1000 mbps aktif olunca başvuru yap reis o dış kutuları sabitlerler sabitlendikten sonra her gün altyapı sorgula 1000 i gördüğün an başvur
1 Beğeni
Mete54
(Ahmet Mete)
Aralık 17, 2023, 6:20öö
1938
Bölgeden bölgeye baya değişkenlik gösteriyor bizde 1 ayda aktif oldu
Fayupable
(Enis Yaman)
Aralık 19, 2023, 2:14ös
1939
Baya sansliymissiniz. Benim binamda halen daha aktif olacak. 5-6 ay oldu hic ses seda yok
Mete54
(Ahmet Mete)
Aralık 20, 2023, 6:17öö
1940
Hayırlısı ile gelir reis bizde başvuru yaptık bekliyoruz inşallah😀
Emo
(Emir)
Aralık 21, 2023, 12:14ös
1941
Az önce binaya TurkNet ekibi geldi ve kutunun sinyalini ölçüp gittiler tam anlamadım da arıza var ay sonu aktif olur dediler kutunun sinyali yüksek çıktı galiba öyle dediklerini duydum
Seasi
(buğra)
Aralık 22, 2023, 6:49öö
1942
aga çınar mahallesi 4 aydır aktif edilmiyo her ay sonu aktif olucak dendi her ay kablo değişiyolar ben birşey anlamadım
Emo
(Emir)
Aralık 22, 2023, 11:26öö
1944
Çınar mahallesine meraktan altyapı sorgulama yaptım 700 lü sokaklarda aktif ama 800 lü sokaklarda aktif değildi
Emo
(Emir)
Aralık 22, 2023, 11:26öö
1945
Bağcılar Kemalpaşa mahallesi
1 Beğeni
Vritra
(Tekin Arda Yıldırım)
Aralık 22, 2023, 12:06ös
1946
Bu ay sonu aktif olması komple kemal paşa için mi yoksa sokak sokak ayrı mı aktif oluyo
grafikermc
(Mehmet Cebeci)
Aralık 23, 2023, 7:25öö
1947
Merhaba, İstanbul Ataşehir Esatpaşa Mahallesi için 2024 yılında gigafiber planlaması mevcut mu acaba?
Seasi
(buğra)
Aralık 25, 2023, 8:53öö
1948
aga ben 800 lü sokaklardayım
2 Beğeni
Fayupable
(Enis Yaman)
Aralık 29, 2023, 7:50ös
1949
Yeni yilda umarim gigabit gelecek
1 Beğeni
tahakurt
(Taha)
Aralık 31, 2023, 12:17ös
1950
Herkesin yeni yılı kutlu olsun, umarım daha sağlıklı, daha mutlu olacağınız ve tabii ki Giga Hızlı bir yıl olur.
2 Beğeni
Emo
(Emir)
Aralık 31, 2023, 7:37ös
1951
YILBAŞI HEDİYESİ GELDİ TÜRKNETTEN AN İTİBARIYLA KEMALPAŞA MAHALLESİ GİGAFİBER AKTİF OLDU. UÇUŞA GEÇMEYE HAZIRIMMM
3 Beğeni
tahakurt
(Taha)
Aralık 31, 2023, 7:38ös
1952
Bugün evden çıkınca takıldığını gördüm, biliyorum kesin tarih çok zor ama ortalama ne zaman aktif olur?
3 Beğeni