GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

Selamlar @brskk, site yöneticisinin GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvuru yapması yeterli olacak. Onun dışında ek bir adım atmanız gerekmiyor. Ekipler yatırım ve planlama süreçlerine bağlı olarak dönüşümleri gerçekleştiriyor.

Selamlar @Fayupable, belirtilen süre temsilidir. Bu süre ilgili adrese kesin olarak dönüşüm yapılacağı ya da yapılmayacağı mesajını vermez. Süreçler birçok etkene bağlı. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvuru ilettiyseniz ek bir adım atmanız gerekmez. En kısa sürede TurkNet GigaFiber hizmetine kavuşmanız dileğiyle.

Selamlar @turhan1596, gerçek talep sayısını ölçebilmek adına bireysel her başvuru önemli. Fakat yalnızca site yöneticisi de GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvuru gerçekleştirebilir.

Selamlar @berque, korkmayın :man_shrugging: Ekiplerimizin arka planda süreçleri hassasiyetle yönettiğini ve aciliyet ilettiğini görüyorum. Pek yakında dünya standartlarındaki hizmetimiz TurkNet GigaFiber’e kavuşacaksınız :rocket:

1 Beğeni

Bağcılar kemalpaşa mahallesi
2 ay önce binama kutu takıldı 2,3 haftadırda sorgulayınca gigafiber bölgesindesiniz diyo tahmini ne zaman aktif olur?

Sansiniza bagli tamamen. 5-6 ay once 6-8 hafta icinde adresime gelecekti. Binama kutu da takildi ama 4-5 aydir calismalar devam ediyor. En kisa surede gigabite kavusacaksiniz diyorlar :smiley:

1 Beğeni

1000 mbps aktif olunca başvuru yap reis o dış kutuları sabitlerler sabitlendikten sonra her gün altyapı sorgula 1000 i gördüğün an başvur

1 Beğeni

Bölgeden bölgeye baya değişkenlik gösteriyor bizde 1 ayda aktif oldu

Baya sansliymissiniz. Benim binamda halen daha aktif olacak. 5-6 ay oldu hic ses seda yok :smiley:

Hayırlısı ile gelir reis bizde başvuru yaptık bekliyoruz inşallah😀

Az önce binaya TurkNet ekibi geldi ve kutunun sinyalini ölçüp gittiler tam anlamadım da arıza var ay sonu aktif olur dediler kutunun sinyali yüksek çıktı galiba öyle dediklerini duydum

aga çınar mahallesi 4 aydır aktif edilmiyo her ay sonu aktif olucak dendi her ay kablo değişiyolar ben birşey anlamadım

Neresi

1 Beğeni

Çınar mahallesine meraktan altyapı sorgulama yaptım 700 lü sokaklarda aktif ama 800 lü sokaklarda aktif değildi

Bağcılar Kemalpaşa mahallesi

1 Beğeni

Bu ay sonu aktif olması komple kemal paşa için mi yoksa sokak sokak ayrı mı aktif oluyo

Merhaba, İstanbul Ataşehir Esatpaşa Mahallesi için 2024 yılında gigafiber planlaması mevcut mu acaba?

aga ben 800 lü sokaklardayım :pensive:

2 Beğeni

Yeni yilda umarim gigabit gelecek :cowboy_hat_face:

1 Beğeni

Herkesin yeni yılı kutlu olsun, umarım daha sağlıklı, daha mutlu olacağınız ve tabii ki Giga Hızlı bir yıl olur. :heart: :dizzy:

2 Beğeni

YILBAŞI HEDİYESİ GELDİ TÜRKNETTEN AN İTİBARIYLA KEMALPAŞA MAHALLESİ GİGAFİBER AKTİF OLDU. UÇUŞA GEÇMEYE HAZIRIMMM

3 Beğeni

Bugün evden çıkınca takıldığını gördüm, biliyorum kesin tarih çok zor ama ortalama ne zaman aktif olur?

3 Beğeni

Uçuyoruz
TurkNet :heart:

3 Beğeni