İzmir buca akıncılar mah. Bir yıl önce kablo ve kutular baglandi bina içi sonlandırmada yapıldı ama ve bir yildir aktif edilmedi müşteri hizmetleri ekiplerimiz calışıyor dior. Ama bir gelişme yok bu konuyla ilgili bir bilgisi olan varmı
Mahallemizde gigafiber aktif olmasına rağmen paket olarak gigafiber gözükmüyor. Müşteri hizmetlerinden 4, 5 gündür cevap alamadık yardımcı olur musunuz?
Selamlar @mrk2107, aktivasyon ve planlama ile alakalı bilgi paylaşamıyoruz. Belirttiğiniz adreste aktif bir TurkNet aboneliğiniz yok ise GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden süreci sorgulayabilirsiniz. Aboneliğiniz var ise belirli aralıklarla Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden destek kaydı oluşturabilirsiniz. En kısa sürede TurkNet GigaFiber hizmetine kavuşmanız dileğiyle.
Dünya standartlarındaki hizmetimiz TurkNet GigaFiber’e kavuşan bir bölge daha, keyifli uçuşlar dileriz
Lütfen kemerlerinizi bağlayın, TurkNet GigaFiber uçuşa hazır!
Selamlar @bilalcay, bölgede aktif bir TurkNet aboneliğiniz bulunuyor ise Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden destek kaydı oluşturmanızı rica ediyorum. Bulunmuyor ise özel mesaj üzerinden ad soyad, iletişim ve açık adres bilgisi paylaşmanızı rica ediyorum.
Selamlar @alikut, ilgili adreste aktif bir aboneliğiniz bulunuyor mu? Bulunuyor ise Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden destek kaydı oluşturarak durumu ilgililer ile paylaşabilirsiniz. Özel mesaj üzerinden iletişime geçerseniz incelemek ve yardımcı olmak isterim.
Selamlar @Remilias, altyapı türü farklı olduğu için paket kısmında görüntüleyemezsiniz. Yeni abonelik üzerinden süreci başlatmanız gerekiyor.
Bağcılar Yenigün Mahallesinde ikamet ediyorum. Yan mahallelerin neredeyse hepsine gigafiber gelmiş durumda.Yenigün mahallesi için bir gelişme var mıdır? Planın hangi kısmında bulunuyor?
Merhabalar biz normalde 100 mbps vdsl kullanıyorduk TurkNet gigafiber gelince kampanyamı değiştirmek istiyorum dedim gözükmedi sonra destek talebi oluşturduk bizi aradılar aizi sıraya aldık dediler tahmini ne zamana gelirler cevaplarsanız sevinirim
Selamlar @lequnex, ekipler belirli bir iş sırasına ve planlamasına bağlı olarak dönüşümleri tamamlıyor. Site yöneticiniz GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvuru yaptıysa ek bir adım atmanız gerekmiyor. Süreçle alakalı ortalama bir süre veremiyoruz.
Selamlar @mete54, hiçbir ekip bu konuyla alakalı ortalama da olsa bir süre veremez. Ekipler iş sırasına ve yoğunluğuna bağlı olarak dönüşüm ve kurulum işlemlerinizi tamamlayacak.
Selamlar;
Yaklaşık 3 hafta önce yeni bir binaya taşındım altyapi olmamasindan dolayi TurkNet aboneligimi iptal ettirmek durumunda kaldım. Tükneti arayip yeni bir altyapi talebinde bulundum sağolsunlae 2 gün sonra gelip binanin icine 1 giga kutusunu koydular. Kutuyu koyan arkadasa ne zaman başvuru yaparım diye sorduğum de başvuru yaptığım da hemen gelip kuracagini dile getirdi lakin 3 haftadan beri sorguladigimda altyapım hala aktif olmadigini görüyorum aradigim zaman destek hatti konuyla alakalı bir bilgi vermiyor. Satış ekibine yönlendiriyor onlarda birşey yapamiyorlar. Kutunun aktivite edilmesi gerekmekteymis. Bu aktive sureci kac gün sürmekte?
Adresim: Merkez Mahallesi Hacegan Sokak no:1/3 Gaziosmanpaşa/İstanbul
Not: Cevremde ki her bina da turknetin 1 giga altyapısı mevcut.
İSTANBUL BAHÇELİEVLER cumhuriyet mah sokaklara kutular kablolar çekildi mesut sokakta 2 yan binama çekildi bizim binaya gelmedi üstüne aynı mahallede olup da 1 sokak üstteki herkes aktif kullanırken bizim sokakta kablo kutu olanda kullanamıyor ( hani artık espiriye dökecem YETKİ VERSELER bütün apartman kullanacak apartmanı geçtim mahalle bekliyor kocaman mahalle oturduk türkneti bekliyoruz. ) defalarca söyledik ama haraket yok sokaktaki neredeyse herkes başvuru yaptı TurkNet sanırım planlama konusunda çok zayıf yani bi mahalleye başlıyorsan bitirene kadar başka mahalleye geçmemek gerek birini bitirmeden öbürüne ona buna geçe geçe hepsi yarım kalıyor binlerce insan aynı maduriyette müşteri var ama şirkette potansiyel zayıf inşallah gören duyan olur şu yazıları bukadar reklama türknetin bir düzen oluşturması güzel olur.
Merhabalar,
Apartmandaki fiber kutusunun sinyali yüksek çıktı ve bunun düzeltilmesi gerektiği söylendi ancak Kasım’ın 27 sinden beri süreçle ilgili herhangi bir gelişme olmadı. Desteğe bağlandığımda ise saha ekipleri konuyla ilgileniyor deniyor, 10 iş günü oldu halen bir sonuç yok
Selamlar @Necdet, aktivasyon süreçlerinde birçok etken bulunuyor. İş sırasına ve yoğunluğuna bağlı olarak dönüşümler tamamlanıyor.
Selamlar @Pasa89, özel mesaj üzerinden iletişime geçiyorum.
Selamlar @yusufyilmaz42, forum profilinize tanımlı müşteri numarası üzerinden ekiplere bilgi aktarıyorum.
Allaaaahhhhh gigafiber yakındır ey ümmeti muhammed
Bağcılar Kemalpaşa mahallesi altyapı sorguladığımda bugün bu ekran karşıma çıktı normalde bu yazmıyodu çok mu yakın aktif olmaya aşırı heyecanlandım…
Nasıl oldu iptal edip alt yapı başvurusu valla 2 yan binamda var bizim binada yok alt yapı alt yapıyı bekle aktif olmasını bekle biz oraya gelemedik daha TurkNet alayım almayada alt yapısı alınca daha çobuk geliyorsa hemen alayım yani
Öncelikle herkese merhabalar yaklaşık 11 Gün oldu 11 gün öncesinde bulunduğum bölgeye 1000/1000 internet geldikten tam 1 saat sonrasında başvuru yaptım (TurkNet destek sayfası üzerinden 2 kere kampanyamı değiştirmek istiyorum talebi oluşturdum) ama o süreçten bu yana iletişime geçen kimse olmadı 2. destek kaydı talebimden sonra fiber ekiplere iletildiğini ilettiler sadece. Bugün aynı vakitte aktif olan yan apartmanda bulunan aynı sokakta olduğumuz babaannemin apartmanına gittiğim vakitte ise bir daireye fiber kablonun çekilmiş olduğunu gördüm hatta fotoğrafını da çektim bırakıyorum
tahmini ne kadar süre sonra ekipler benimle iletişime geçer ve kurulum işlemine başlayabiliriz yarın itibariyle 12. günümüze giricez ama iletişime geçen dahi yok en üst katta oturduğum için kurulum konusunda da endişelerim oluyor ister istemez bu durumla ilgili yardımcı olabilme şansınız varsa gerçekten çok mutlu olurum tahmini ne zaman iletişime geçilir ve kurulum ekibi gelir şimdiden ilginiz ve alakanız adına çok teşekkür ederim iyi günler iyi çalışmalar dilerim.
Bu fiber kablosu aktif olduktan sonra başvuru yapan daireye mi çekiliyor?
milletin patır patır gigafiber aktif oluyor bizim 2 sene oldu her şey kurulu sonuç yok hayat işte .
kutudan daireye kadar kablo çekiliyor diye biliyorum
Binadaki cihaz için kayıt oluşturalı 1 hafta oldu gelen giden yok. Sinyal düşükmüş sanırım. Bununla ilgili gerçekten sorunu çözecek kimden destek alabilirim? @alperenatici
Merhaba, Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi 2056. Sokakta fiber sonlandırma henüz yapılmadı. Altyapı sorgulandığında " 1.000 Mbps hız adresiniz için planlanıyor!" sonucu veriyor.
Selamlar @kutaydogan22, dönüşüm süreçlerinde yaşanan yoğunluk nedeniyle ortalama bir süre vermek mümkün değil.
Selamlar @AvalanCHe, birçok kanal üzerinden bildirimde bulunduğunuzu ve buna istinaden arka planda gereken adımların atıldığını görüyorum. En kısa sürede inceleme ve işlem gerçekleştirilecek.
evet evet bugün destek kaydı talebime de cevap geldi bulunduğum bölgede ki çoğu kişi geçiş talebi oluşturduğu için sürecin 4 hafta kadar uzayabileceğini yazmışlar bu yoğunluğa göre daha da artabilirmiş beklemedeyiz bakalım aktivasyon yapıldı hayırlısıyla kurulum da gelecek fiber nöbetine devammm!!! teşekkür ediyorum size de ilginiz ve hızlı cevabınız için