Çınar mahallesinde 27 kasım 2023 itibariyle gigafiber aktif görünüyor
Hayırlı olsun kral kontrolleri sağladığımda görüyorum güle güle kullanın inşallah darısı bizim başımıza dfglşkhfgh (Bağcılar Merkez Mahallesi )
merhaba. istanbul gaziosmanpaşa fevzi çakmak mah. 765/1 sokakta oturuyorum. mahallemiz genelinde 1,5 yıl kadar önce altyapı çalışması yapıldı. ancak benimki gibi birkaç sokağa altyapınız kurulmadı. o dönem başka forumlarda da TurkNet temsilcilerine bu sorunumu ilettiğimde ekiplere bilgi verileceğini belrttiler. ancak bir türlü sonuç alamadım. evime 50 metre kadar uzaktaki 765 sokakta altyapınız var iken bizim sokağımızda bulunmamaktadır. talebimiz gigafiber istiyorum sayfasından neredeyse sokaktaki herkes olarak da ilettik ama 1,5 yıldır da hiçbir gelişme yaşayamadık. lütfen sokağımıza altyapı çalışması yapılması konusunda yardımlarınızı rica ederim.
Evet dün öylesine çınara da bakim dedim açılmış hala kemalpaşa aktif değil
Bağcılar’da eski müşteri olarak vdslden gigafiber e gecebılen var mı
İnşallah hayırlısı gelecek merkez mahallesine de:smile:
Aktif oldugu zaman ben.
Ne kadar sürdü peki
Merhabalar Ankara/Yenimahalle/Karşıyaka Mah/531.Sokak Kutuyu yerleştirip sonra yanlış oldu diyip götürmüşlerdi 4-5 ay oldu neredeyse hala gelişme yok bir kaç gün önce türktelekom hatlarla alakalı bir çalışma yapıp var olan interneti mi de bozdu hızım düştü iyice. 524.sokak 8. aydan beri kullanıyormuş.
Selamlar @MaresalKedi ve @sharp61, aktif bir TurkNet aboneliğiniz var ise Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden destek kaydı oluşturmanızı, yok ise özel mesaj üzerinden ad soyad, iletişim numarası ve açık adresinizi iletmenizi rica ediyorum.
Merhaba, ben de çınar mahallesi 864. Sokakta oturuyorum ama hala aktif değil. Sizin hangi sokaktı?
Merhaba, Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi 2056. Sokakta 25 Kasım günü binamıza kutu konuldu. Fevzi Çakmak Mahallesinde aktivasyon ne zaman başlayacak?
Sakarya’ya GigaFiber gelecek mi?
@alperenatici
Selamlar @Alican, aktivasyon ve planlama ile alakalı bilgi paylaşamıyoruz. TurkNet GigaFiber hizmetini yaygınlaştırmak adına yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden talep oluşturduysanız ek bir adım atmanız gerekmez. En kısa sürede TurkNet GigaFiber’e kavuşabilmeniz dileğiyle.
27 Ekim tarihinde Bağcılar merkez mahallede ki apartmanımıza gigafiber kutusu gelmişti bugün itibariyle aktif oldu tüm yetkililere ve burada bizlerle ilgilenen TurkNet forum yetkililerine çok teşekkür ediyorum KRALSINIZ KRALLLLLLLLLLLL
Abi 2 ay oldu kutu takılalı biz hala bekliyoz of ya çok sabırsızlanıyorum şu ekranı görmek için günde 10 kere altyapı sorguluyom hatta simdi bidaha bakcam dkfkkskcls
Vay be bağcıların bir kısmına geldi bize yine birşey yok. Herhalde bize gelene kadar 3. Dünya savaşı çıkar pasifikte.
Dileğimiz gerçek oldu bea:smile:
@alperenatici aynı sokakta tahmini 10 metre uzaklıktaki binada 1000mbps var bunun için bir daha yazmıştım dediklerinizi yaptık ama müşteri hizmetleri bizi yanlış anladı ve farklı bir cevap verdiler. Binamıza Kablonet,Gibirnet comnet gibi sağlayıcıların 1000mbps desteği olmasına rağmen türkneti tam 1 senedir 10-15 metre uzaklıktaki binaya kablo çekmesini bekliyoruz.