GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

Merhaba, görseldeki tarihten anlaşılabileceği üzere yaklaşık 1 sene önce yaşadığım siteye TurkNet gigafiber altyapısı için talepte bulundum ancak süreçle ilgili aldıgım tek geribildirim talebi yaptıktan sonraki e-posta oldu durum hakkında bilgi alabilme imkanım var mı?

önemli oldugunu düsündüğüm bilgiler;
TT saha dolabına kadar fiber getirdi
saha dolabına yaklaşık 4-5 mete uzaklıktayım ´
en uzak blok a blok onlara da yaklaşık 15 20 metre
sitemiz 2017-2018 yıllarında yapılmış 4 bloklu 20-24 daireli bir site

1 Beğeni

Tek kişinin talebi etkili olmuyor pek. Tüm site olarak talepte bulunmanız lazım ki ona göre dikkate alınsın.

Selam arkadaşlar bizim mahalleye 1 yıl önce gigafiber geldi ve tüm apartmanlar kullanmaya başladı. Bizim apartmana da kutu konulmasına rağmen gigafiber hizmetinden yararlanamıyorum. Tüm mahallede fiber hizmeti varken ben neden bu hizmetten yararlanamadığımı merak ediyorum.

1 Beğeni

@alperenatici selamlar Gaziemir için gigafiber çalışmalarınız varmı acaba bütün halk olarak heyecanla bekliyoruz

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi ne zaman aktif olacak bilgin var mı ?

Selamlar @hakan.net, bölgede aktif bir aboneliğiniz var ise özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı paylaşmanızı rica ediyorum. Aboneliğiniz yok ise açık adresinizi, ad soyad ve iletişim numaranızı iletmenizi rica ediyorum.

Selamlar @Erennn, aktivasyon, yatırım ve planlama hakkında bilgi paylaşamıyoruz. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden sorgulama ve başvuru sağlayabilirsiniz. Yatırımlarımız ve çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. TurkNet GigaFiber hizmetimizi ülkemizin birçok bölgesine ulaştırmak adına özveriyle çalışıyoruz.

Selamlar @erkanacikelim, bölgede aktif bir TurkNet aboneliğiniz bulunuyor mu? Bulunuyor ise Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden destek kaydı oluşturabilirsiniz. Bulunmuyor ise özel mesaj üzerinden ad soyad, iletişim numarası ve açık adres paylaşmanızı rica ediyorum.

Selamlar @enes15, ilgili adreste aktif bir TurkNet aboneliğiniz bulunuyor mu? Bulunuyor ise Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden kayıt oluşturup kayıt numaranızı özel mesaj üzerinden iletmenizi rica ediyorum. Aboneliğiniz bulunmuyor ise özel mesaj üzerinden ad soyad, açık adres ve iletişim numaranızı iletmenizi rica ediyorum.

Selamlar @Emo, aktivasyon ve planlamaya alakalı bilgi paylaşamıyoruz. Aktif bir TurkNet aboneliğiniz bulunuyor ise Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden kayıt oluşturmanızı, aboneliğiniz yok ise özel mesaj üzerinden ad soyad, açık adres ve iletişim numaranızı iletmenizi rica ediyorum.

1 Beğeni

@alperenatici bölgemize gigafiber gelmesi için senelerce bekledik kablolama ve aktif olma için aylardır bekledik herşey tamam oldu hattımızı vdslden gigafiber e geçirmek için destek kaydı olusturdum haftalardır beklıyorum işten eve geliyorum üst komsum yeni abone olarak gigafiberli olmuş bi ekip bir binaya girip yeni abonenin işini halledip eski aboneyı görmemezlıkten gelmesi iş ahlakına sıgar mı bu çifte standart değil mi

Merhaba, Benim bildiğim VDSL den gigafiber alt yapısına geçenler için vdsl iptal ediyorlar ve sıfırdan başvuru yapılıyor. VDSL iptal etmeden önce Gigafiber için kayıt oluşturuyorlar, gigafiber geçişi tamamlanınca diğer hizmeti iptal ettiriyorlar.

İkisi farklı alt yapılar olduğu için yeniden başvuru yapılıyor.

1 Beğeni

Merhaba, Şişli Gülbahar Mahallesi bina ve sokaklara kutularınız yerleştirildi. Aktivasyon için tahmini ne kadar beklememiz gerekir. Teşekkürler.

1 Beğeni

Çınar Mahallesi Gigafiber ne zaman aktif olacak? kutu ağustos ayında gelmişti, 15-20 gün içinde kullanmaya başlayabilirsiniz denmişti oradaki görevliler tarafından

1 Beğeni

Bağcılar Kemalpaşada da kutular takıldı hala aktivasyon bekliyoruz 1.5 ay oldu takılalı. Bana bir saha satış yetkilisi ocak ayına kadar aktif olur dedi muhtemelen çınar mahallesi de aynı şekilde o sürede aktif olabilir gibi geliyor

2 Beğeni

suan gebzede nerede çalışıyorlar gören duyan var mı gigafiber için

Selamlar @Akgun, dönüşüm süreçleri için ortalama bir süre veremiyoruz. TurkNet aboneliğiniz bulmuyor ise GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden, bulunuyor ise 2 haftada bir Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? adresinden destek kaydı oluşturarak sorgulama yapabilirsiniz.

Selamlar @Remilias, aktif bir TurkNet aboneliğiniz bulunuyor mu? Bulunmuyor ise özel mesaj üzerinden ad soyad, iletişim numarası ve açık adres iletmenizi rica ediyorum. Bulunuyor ise Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısından destek kaydı oluşturmanızı rica ediyorum.

Biz Merkez Mahallesindeyiz Sokaktaki Çoğu ofdk kutusu sabitlendi bizimki dışında bir anafiber kablosu bağlanmış 2 tane olması lazım sanırım bekliyoruz en kısa zamanda aktivasyon yaparlar diye düşünüyorum

2 Beğeni

destek kaydında aktif olmadığı söylendi bu sene içinde bitirilecek mi acaba bu aktivasyon işlemi

Ben de Merkez mahallesindeyim 27 Ekim de binamıza Gigafiber kutusu geldi eğer ki ofdk kutuları diğer sokak ta ki siyah kutular oluyorsa mahallede çevre çevre incelediğimde dışarıda siyah kutular da 1 ay kadar oldu duruyorlar umarım en yakın sürede aktif olur (site üzerinden sorgulama yaptığımda adresimde hala vdsl gözüküyor) (Çınar mahallesinde oturan tanıdığımda ise sorgulama ekranında en yakın zamanda gigafiberin geleceği yazıyor 2.5 3 ay kadar oldu umarım bizde de böyle olmaz direkt bağlarlar)

1 Beğeni

Muhtemelen bitirilir çünkü ben geçen hafta bi abiyi ofdk kutusu bağlarken gördüm 2 haftaya bu bölgeyi aktif edicez dediler sonra başka personeller anafiber kablosu çekiyorlardı onlarda 15-20 güne aktif olur dediler adamlar çalışıyor yani hayırlısı diyelim

Muhtemelen toplu bir açılış yapmak istiyorlar merkez ve çınar mahallesinde tabya ışıklardan sonra oturan bi akrabımız var mesela onların binada aktif gigafiber bizede gelir yani yıl sonuna merkez mahallesi ve çınar gigafibere kavuşur gibi altyapı hazır sonuçta

1 Beğeni

Acaba bu bölge derken Bağcılardaki bölgelerden mi bahsettiler merkez mahallesi mi sadece

2 Beğeni

valla inşallah gelir ya Çınara da merkeze de bir an önce beklemedeyiz yıl sonuna kadar açılırsa 10 numara olur

2 Beğeni