GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

Merhaba, Şişli Gülbahar Mahallesi bina ve sokaklara kutularınız yerleştirildi. Aktivasyon için tahmini ne kadar beklememiz gerekir. Teşekkürler.

1 Beğeni

Çınar Mahallesi Gigafiber ne zaman aktif olacak? kutu ağustos ayında gelmişti, 15-20 gün içinde kullanmaya başlayabilirsiniz denmişti oradaki görevliler tarafından

1 Beğeni

Bağcılar Kemalpaşada da kutular takıldı hala aktivasyon bekliyoruz 1.5 ay oldu takılalı. Bana bir saha satış yetkilisi ocak ayına kadar aktif olur dedi muhtemelen çınar mahallesi de aynı şekilde o sürede aktif olabilir gibi geliyor

2 Beğeni

suan gebzede nerede çalışıyorlar gören duyan var mı gigafiber için

Selamlar @Akgun, dönüşüm süreçleri için ortalama bir süre veremiyoruz. TurkNet aboneliğiniz bulmuyor ise GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden, bulunuyor ise 2 haftada bir Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? adresinden destek kaydı oluşturarak sorgulama yapabilirsiniz.

Selamlar @Remilias, aktif bir TurkNet aboneliğiniz bulunuyor mu? Bulunmuyor ise özel mesaj üzerinden ad soyad, iletişim numarası ve açık adres iletmenizi rica ediyorum. Bulunuyor ise Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısından destek kaydı oluşturmanızı rica ediyorum.

Biz Merkez Mahallesindeyiz Sokaktaki Çoğu ofdk kutusu sabitlendi bizimki dışında bir anafiber kablosu bağlanmış 2 tane olması lazım sanırım bekliyoruz en kısa zamanda aktivasyon yaparlar diye düşünüyorum

2 Beğeni

destek kaydında aktif olmadığı söylendi bu sene içinde bitirilecek mi acaba bu aktivasyon işlemi

Ben de Merkez mahallesindeyim 27 Ekim de binamıza Gigafiber kutusu geldi eğer ki ofdk kutuları diğer sokak ta ki siyah kutular oluyorsa mahallede çevre çevre incelediğimde dışarıda siyah kutular da 1 ay kadar oldu duruyorlar umarım en yakın sürede aktif olur (site üzerinden sorgulama yaptığımda adresimde hala vdsl gözüküyor) (Çınar mahallesinde oturan tanıdığımda ise sorgulama ekranında en yakın zamanda gigafiberin geleceği yazıyor 2.5 3 ay kadar oldu umarım bizde de böyle olmaz direkt bağlarlar)

1 Beğeni

Muhtemelen bitirilir çünkü ben geçen hafta bi abiyi ofdk kutusu bağlarken gördüm 2 haftaya bu bölgeyi aktif edicez dediler sonra başka personeller anafiber kablosu çekiyorlardı onlarda 15-20 güne aktif olur dediler adamlar çalışıyor yani hayırlısı diyelim

Muhtemelen toplu bir açılış yapmak istiyorlar merkez ve çınar mahallesinde tabya ışıklardan sonra oturan bi akrabımız var mesela onların binada aktif gigafiber bizede gelir yani yıl sonuna merkez mahallesi ve çınar gigafibere kavuşur gibi altyapı hazır sonuçta

1 Beğeni

Acaba bu bölge derken Bağcılardaki bölgelerden mi bahsettiler merkez mahallesi mi sadece

2 Beğeni

valla inşallah gelir ya Çınara da merkeze de bir an önce beklemedeyiz yıl sonuna kadar açılırsa 10 numara olur

2 Beğeni

Çınar mahallesinde 27 kasım 2023 itibariyle gigafiber aktif görünüyor

Hayırlı olsun kral kontrolleri sağladığımda görüyorum güle güle kullanın inşallah darısı bizim başımıza dfglşkhfgh (Bağcılar Merkez Mahallesi :smiley: )

1 Beğeni

merhaba. istanbul gaziosmanpaşa fevzi çakmak mah. 765/1 sokakta oturuyorum. mahallemiz genelinde 1,5 yıl kadar önce altyapı çalışması yapıldı. ancak benimki gibi birkaç sokağa altyapınız kurulmadı. o dönem başka forumlarda da TurkNet temsilcilerine bu sorunumu ilettiğimde ekiplere bilgi verileceğini belrttiler. ancak bir türlü sonuç alamadım. evime 50 metre kadar uzaktaki 765 sokakta altyapınız var iken bizim sokağımızda bulunmamaktadır. talebimiz gigafiber istiyorum sayfasından neredeyse sokaktaki herkes olarak da ilettik ama 1,5 yıldır da hiçbir gelişme yaşayamadık. lütfen sokağımıza altyapı çalışması yapılması konusunda yardımlarınızı rica ederim.

1 Beğeni

Evet dün öylesine çınara da bakim dedim açılmış hala kemalpaşa aktif değil :frowning:

Bağcılar’da eski müşteri olarak vdslden gigafiber e gecebılen var mı

İnşallah hayırlısı gelecek merkez mahallesine de​:smile::smile:

1 Beğeni

Aktif oldugu zaman ben.

1 Beğeni

Ne kadar sürdü peki