GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

Ankara Mamak Hakimler Köyü Sitesi Yatırım Yapma Planınız Varmıdır. 500 yakın site içi müstekil bina bulunmaktadır. Çoğu zaten TurkNet kullanmaktadır.

Selamlar,
İzmir / Konak / Çankaya mahallesi için bir plan var mıdır? @alperenatici

Merhaba bizim mahallede uzun zamandır kutu takılı ama sinyal verilmedi. Bayramdan önce gelip dış ortam kutusunun sabitleme işlemi bile yapıldı. Yani genel sürece bakıldığında hazır olması gerekiyor ama sorgulama yaptığım zaman hala gigafiber görünmüyor. 75mbps çıkıyor.
Önce sinyal verilir sonra dış ortam kutuları sabitlenirdi. Bizde biraz farklı oldu. Bölgemizde bir sorun mu var acaba. Bütün ilçe aktif bu arada Bahçelievler de.
Kocasinan Merkez Mah. Kandilli 1 Sok. No:4 Bina konumu.
@alperenatici kardeşim bilgi verirsen sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.

İstanbul/Beyoğlu Halıcıoğlu Mahallesi adresinde yaşamaktayım. Gigafiber altyapısı ile ilgili bir güncel planlama var mı veya olacak mı acaba? @alperenatici

Uzun uğraşlar sonucu donanımhaberdeki TurkNet destek ekibi arkadaşımız sorunuma çare oldu ve dün ekip arkadaşı yollayıp kontrol sağlandı bugün ise sinyal verildi destek kaydı oluşturup fiber geçiş işlemlerini başlatmış bulunmaktayım çok şükür

Herşeyi takıldı kutusundan kablosuna kadar ama aktivasyon yapılmadı. TurkNet mail adresine mail atmamı istediler bende binadakileri toplayıp toplu mail attık. Herhangi bir geri dönüş yok. Özelden ilgilenen kişilere sorduğumda belediyeyle ilgili olduğunu ilettiler. Üşenmedim gittim belediyeye herhangi bir sorunun kendilerinden kaynaklı olmadığı izin konusunda herhangi bir zorluk çıkartmadıklarını ilettiler. Hatta aynı belediye bazı mahallere izin verirken özellikle sizin oraya neden izin vermeyelim ki dediler. Yani bunun izahını verebilecek var mı? Özellikle mi dışlanıyoruz? Neden verilmiyor bizim buraya onu çözemedim. Kemalpaşa mahallesi emeksizler sokak KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL.

1.5 senedir bende bekliyorum adamlar 2 ayda kavuşuyor bizimkisi herhalde biz ölünce gelicek

2 Beğeni

Kesinlikle aga ben taşınırım giderim o zaman gelir.

2 Beğeni

Uzun zamandır İzmit’e Fiber bekliyoruz ses yok. İzmit’in nüfusu 350 Bin benim yaşadığım Mahallenin sadece nüfusu 30 Bin ama planlama içerisinde bile yok.

Bizim sokak’ta binada aktif oldu gigafiber geçiş talebi oluşturduk lakin gigafiber modemlerde stok sorunu çıktı beklemedeyiz.

1 Beğeni

Lütfen Ankara / Yenimahalle /Karşıyaka Mah/531.sokakta ki kutuları aktif edin artık vallaha takatim kalmadı 2 aydır 2-3 günde bir altyapı sorgusu atıyorum galiba delirdim.

Yaklaşık 4.5 aydır aktif olmasını bekliyorum Gigafiber’in…

Ben hergün iki defa sorgu atıyorum… Dış ortam sonlandırma kutusu bile yerine sabitlendi. Sinyal bekliyorum. Gigafiber için

ankara yenimahalle karşıyaka mah. şehit harun parlak caddesi yaklaşık 7 ay önce kablolar çekildi, 2 hafta önce de siyah kutu takıldı. tahmini ne zaman aktif olur?

dostum mbende 524.sokakdayım bizim binaya kutuyu bugün taktılar pazartesi sinyal almaya başlıyacağız tüm karşıyakadan dedi takan kişi 10 gün içinde başvuru yapabilirsin dedi

Benim 2 yılı bulacak toplam süreç :sweat_smile::sob:

Merhabalar aktif Turk.net abonesiyim gigafiber uygulaması çıkar çıkmaz taleplerimizi ilettik fakat uzun süredir bekliyoriz.
Göktürk Merkez Mah. Başdere Sokak Eyüp / İSTANBUL ve
Yarımburgaz Mah. 2401. Sok Küçükçekmece / İstanbul için gigafiber çalışmaları durumu nedir acaba

Bizim 531 de sıkıntı var veya bizim binada kutuyu söktü götürdü adamlar bende yeminle baht şans yok arkadaş 2 ay önce takmışlardı kutuyu

Dostum sana bu gün olan bir bahtsızlığımı anlatayım. Bu gün zil çaldı kapıyı açtım türknetten 3 kişi gelmiş dedim herhalde bağlama falan olacak aktif edilecek hani bir şey olacak. Dedim merhabalar napıyorsunuz dediler kutuyı sökmeye geldik yanlış olmuş. Dedim Nasıl. Yanlış bağlanmış mı dedi yanlışlık mı olmuş dedi orasını tam dinleyemedim sökeceğiz dediklerinden sonrası bende yok kafama girmedi söyledikleri 2 aydır bekliyorum abi dedim.Yan mahalleler tamam, hazır onlar dedi bir tek bu mahallede mi binada mı sıkıntı var öyle bir şey dedi kutuyu söktü gittiler adamlar :joy: Şimdi düşünüyorum da üzüldüm lan. :joy:

Harbiden kötüymüş la. Böyle yanlışlık yapılır mı be. İnşallah asıl yanlışlık budur da geri getirip takarlar.