Selam arkadaşlar GigaFiber ile ilgili Bağcılar Kirazlı mahallesi ile ilgili bir gelişme var mı?
Merhabalar, Zeytinburnu Seyitnizam mahallesi için planlanan çalışma var mı?
İst küçükçekmece kemalpaşa mh biga sokak 1 sene olucak kutu takılalı neler yazdık neler dediler hala gelicek gigafiber bu sizin firmanızın verdigi hizmet …
Süper çamçeşmeye gelen kavakpıanra da gelir illaki
Bizim mahalleye inş böyle başıboş açıkta bırakmazlar valla hepsini çalarlar
Pazariçi mahallesine geldi bu hafta
Umarım bir gün Bağcılar diye bir ilçenin olduğu hatırlanır
test için yapılan bir yorum
Merhaba bugün nihayet sokağımıza fiber kablo çekildi. Binamıza gigafiber kutusu gelmesi için daha önce destek kaydı oluşturmuştum sokağınıza kablo çekildiğinde bizi bilgilendirin gelelim kutuyu ve altyapıyı çekeriz dediler. Şimdi kayıt oluşturdum tekrar şimdide bekleyin diyorlar. Gigafiber altyapı geldi mi gelmedi mi kutu ne zaman gelecek gelişmeler ne şekilde ilerliyor bilgilendirebilecek biri var mı?
Öksüz kalan pınar1 sokağı ?
1 senedir etrafındaki bütün sokaklara gigafiber götürüp 1 senedir ha geldi gelicek diye bütün heryere yazan arayan başvurmadığı yer kalmayan bekleyin geliyoruz diyen gelsin diye hevesle bekleyen o hevesi kursağımızda bırakan ve artık pes eden bir turknetli olarak teşekkür ediyoruz .
Bursadayım ve aynı durumdan muzdaribim yanımdaki bütün binalarda fiber aktif bizim binada yok
Bu ara yavaş ilerliyor sanırım GigaFiber?
Bence hiç ilerlemiyor bu yıl hiç bir şey görmedik gigafiber çalışması artık noldu ne bitti bilemiyoruz.
1 yılı aşkın süredir bekliyorum ne zaman gelicek acaba?
ümraniye yamanevler mahallesine gelicekmi acaba
bursanın neresindesiniz acaba nerde çalışma var merak ettim.
Dikkaldırım da oturuyorum bölgede yavaş yavaş çalışmalar devam ediyor galiba hala bina dışı kutulama yapılıyordu ama benim oturduğu bölgede bütün binalarda var bizim sokakta aktif olmadığı için bağlatamıyorum gigafiber
50 M uzağımda gigafiber var biz 64 mbps vdsl kullanıyoruz. 50 m mesafe için ne kadar kablo ve mesai harcanır çok merak ediyorum. Haziran Temmuz gibi gelmezse aboneliği iptal edicem. Bundan sonra kimseye de tavsiye etmem!
Selamlar izmir konak gigafiber bölgesinde olmasına rağmen bizim apartmanımıza kutu konulmadı onlarca defa aramam yazmama rağmen geri dönüş planlama yapılmadı en az 7 8 kullanıcı geçildiği zaman TurkNet 'e geçecektir lütfen destek olurmusunuz? Not: Aptda 18 daire vardır
üçevlerdeyim bende yakın sayılırım umarım buraya da gelirler