TurkNet, Bağcılar için altyapı firması / firmaları ile anlaşma aşamasında şuanda. Daha herşey çok yeni çalışmaların ne zaman başlayacağını, hangi mahallelerin planda olduğunu öğrenemedim. Altyapı firması / firmaları ile anlaştıktan sonra başlar çalışmalar.
Gaziosmanpaşa/bağlarbaşı mahallesi ne zaman aktif olucak acaba @alperenatici yaklaşık 2 ay olucak hala kimseden dönüş alamıyorum 8 dairelik apartmanda 6 daire bekliyor konuyla ilgili bilgi verirseniz çok mutlu olacağım.
İstanbul Bahçelievler lokasyonuna 11 aralıkta gigafiber kutu takıldı. Ama hala arayan yok. Kutuyu kontrol ettiğimde bir daireye internet verilmiş. 10 yıldır TurkNet abonesiyim. Eski abonelerine internet vermezken yeni abonelere anında gigafiberi verdi.
Apartmana 1.5 ay önce gigafiber kutusu yerleştirildi o günden beridir bekliyorum. Destek kaydı da açtım 2 3 defa, sizi arayacaklar, saha ekibine numaranızı verdik vs. deniyor. Rica etsem, yardımcı olabilir misiniz ?
Bursa MERKEZ İlçesi OSMANGAZİ TurkNet geldi ve altyapı çalışmalarına başladı. Başvurulara göre yapıldığı söylenmekte. Bursanın MERKEZİNİ bilen bir insan merkezinin ELMASBAHÇELER olduğunu açıkca bilir. FAKAT BİZLERE ALTYAPI İLE İLGİLİ NE BİR BİLGİ VERİLDİ NEDE bir çalışma yapıldı. Diğer mahallelerdeki arkadaşlar organize olup başvuru yaparak getirdi altyapıları kendilerine sanırım. Çünkü Bize kıyasla onların esamesi bile okunmaz. BUNUNLA İLGİLİ TURKNETIN ALTYAPI CALISANLARINI BİR GÜN DENK GELDİĞİMİZDE BÜYÜK BİR MERAKLA SORUCAĞIM NE CEVAP VERİCEKLER KİMLER ONLARI O KONUMLARA YÖNLENDİRDİ MERAKLA BEKLİYORUM BAŞARILAR.
Yeni abone olmadığın için ücretsiz geçiş olacaktır.
Hayırlı olsun. Muhtemelen bir süre bekleyeceksin ama olsun. Kutu geldi ise sabırla bekleyeceksin. Benim gibi çook sabır etmen gerekmez umarım. Aylardır bekliyorum. Hatta neredeyse yıllardır diyeceğim
2021 kasım ayı ortalarında planlamaya alınan bir bölgeydi sonradan dediler 2022 yıl sonunda belirli mahalleler tamamlanacak enson 8 ay önce sordugumdada 2023 yıl sonuna kadar dönüşümler tamamlanacak dediler sonradan planlar elimizde değil anca talep linki atıyorlar turknetin alt yapısı zaten sakaryada var omurga olarak belediyede bir sorun var demekki bu sorunu aşamadıkları için süreç uzadıkça uzuyor bu sorunu adapazarı belediye başkanına dile getirmek lazım sonuçta herkes kendi alanındaki işini yapıyor
23 aralıktan beri yeni abone olacak babam a internet bağlattıramadım, kutu geldi şimdi de sinyal yok. Adamla papaz oldum, ne kdr arasamda bir türlü sonuca ulaşamadım. Şimdi de telekom a geçecem diye beni suçluyor. Yahu artık çeki düzen verin kendinize illallah geldi yemin ediyorum. Biri ilgilenir belki diye müşteri nosu bırakıyım ama iki arada bir derede kaldım. Müşteri no 305****