2 gün boyunca tüm fiber müşterilerine 1000 mbit i geçici olarak açıyor… pazartesi yine hersey eskisi gibi… yaa şov yapmak istiyor ya da sistemini denemek istiyor bilemiyorum. Fakat burada kendi fiberini TurkNet gibi dışardan kablo çekerek vermeye başladılar. Girdiği yerede kablo döşemeyle başlayıp 7-10 gün içinde kutularını herşeyini halledip aktif hale getirip hizmete başlıyor. Yalnız 500 mbitlik tarifesine abonelik başvurusu alıyor. Daha düşük tarifeler için başvuru almıyor.
İstanbul pendik Güllübağlar mah. oturmaktayın bu bölgede gigafiber çalışması ve ya altyapı varmıdır. Santrale uzaklığım 169 metre.
Ben 5 aydır bekliyorum kutu konuldu kablo çekildi dagiticalar duvarlarda sallanıyor bekliyoruz Küçükçekmece Kemalpaşa mah
@alperenatici Selamlar, 2022 GigaFiber planmasında olan Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesinde çalışmaların durumunu öğrenebilir miyim?
Zeytinburnu merkez efendi mahallesi mevlana caddesi ile ilgili herhangi bir çalışma var mı ?Teşekkürler.
@aahmetguzel52 yeşilpınar da çalışmalar devam ediyor
@selective Zeytinburnu’nda bazı yerlere Sokak dağıtım kutusu takılıyor
Arkadaşlar Gaziosmanpaşa/Kazım Karabekir mahallesi için 30 Eylül günü hepsi aktif olacak herkes kullanmaya başlayacak diye söz mü verdi TurkNet?
Küçükçekmece Kemalpasa mahellesi için bi süreçleri denetlermisiniz hızlandırmaya çalışsanız bir çoğu yer gibi bizde bekliyoruz elbet ona laf yok ama baya uzun bir süre oldu 4 ay oldu herhalde 5 gidiyoruz dort gözle hala bekliyoruz
ESENLER/DAVUTPAŞA MAHALLESİ / MELİKŞAH CADDESİ 1.5-2 AY ÖNCE BİNAYA GİGAFİBER KUTUSU GELDİ AMA AKTİVE OLMADI. TAHMİNİ NE ZANAN AKTİVE OLACAK? İNTERNET BAĞLATICAM GİGAFİBERİ BEKLİYORUM OKULLAR AÇILDI İNTERNETSİZ KALDIK. lütfen bi tarih verin.
Selamlar @aahmetguzel52, GigaFiber aktivasyon ve planlama hakkında bilgi alabilmeniz için GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı oluşturuldu. Bağlantı üzerinden sorgulama ve başvuru gerçekleştirebilirsiniz
Merhaba, benim bulunduğum binaya Haziran ortasında kutu takıldı fakat daha aranmadım. Altyapı sorgulama kısmında GigaFiber gözüküyor. Sizin fiber hizmetiniz aktif mi?
Alper Bey İlgilisi İçin Teşekkür Ederim Çok Yardımcı Oluyorlar @alperenatici
merhaba, buca valirahmi bey mahallesinde kutulama tamamlandı, ekipler pazartesi aktivasyon verilecek demişti fakat daha gözükmüyor, @alperenatici bey durum nedir?
Selamlar @Kaanay, ekiplerin mesaisi devam ediyor. Yoğunluğa bağlı olarak süreçler farklılık gösterebilir. En kısa sürede aktivasyon tamamlanır
Merhaba, İstanbul/Ümraniye - Atakent Mahallesi planlama dahilinde mi acaba? @alperenatici
Esenler davutpaşa’da Gigafiber kutusu apartmana gelmedi fakat kabloları mevcut artı olarak altyapı sorguda 1000mbps internet alacağım gözleniyor. En kısa sürede ne zaman içerisinde kutuyu apartmanıma getirip aktive edersiniz?
Siz başvuru yapın yine de daha kısa sürede gelir en azından ya da dışarıdan çekebilirler kabloyu.
Bugün kutu takıldı adama sordum ay sonuna kadar açılır çoğu kutu bitti dedi kavuşmaya az kaldı @alperenatici
1 ay sonra taahütüm bitiyor ve 1 ay sonrasında direkt vakit kaybetmeden geçiş yapmak istiyorum.
Antalya’daki çalışmalar hakkında bilgisi olan var mı?