@BeReal onun binasında Sokak kutusu ve bina içi kutu vardı Geçen hafta başvuru yaptı Bugün mahalledeki dağıtım kutuların montajı bitti aksam üstü aramışlar yarın kurulum için geleceğiz diye randevu vermişler
Hayır Bağcılar için herhangi bir gelişme yok…
@alperenatici
Merhaba benim mahallemin akıbeti nedir
Tekirdağ/Süleymanpaşa Yavuz mahallesi peştemalcı caddesi
Bende aktif TurkNet kullanıyorum 31 ağustosta başvurduk hala aramadılar öğrendiğim kadariyla yeni abonelere 48saat içinde gidiyorlarmış benim annamadıgım Superonline anında geliyorlar 140 TL ama teknik destek çok zayif
Sayın forum yöneticileri veya araızda varsa TurkNet temsilcileri bunu bir soru olarak ya da bir rica olarak değerlendirin… izmir /Buca /Atatürk mahallesindeki gigafiber hizmeti yarısında aktif edildi. Bir noktaya kadar getirildi ama birden durdu. Bugün yarın gelecek derken 4 ay bitti ve hizmete ulaşamadık.1.5 aydır mahallede hiç bir aktivasyon yok. Ne zaman olur ne zaman gelir diye sormuyorum. Bu soruya cevap alamayacağımı biliyorum. Benim ricam neden durduğu sadece… bildiginiz mahalle bırakıldı tamamen ve başka mahalleye geçildi unutulduk resmen. Belediye izin vermese mahallenin diğer tarafına da verilmezdi. Süperonline mahalleye giriyor kabloyu döşüyor. Aktif edip diğer sokağa geciyor. TurkNet bütün mahalleye kabloyu döşedi. Gerisi de gelmedi.
Bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı? Ya da bilgi alabileceğimiz başka bir kanal var mı
Merhaba hocam, galiba Bahçelievler Cumhuriyet mahallesindesiniz. Hangi sokak?
@alidemirtas ben orada oturmuyorum
Ben 16 gündür kurulum için bekliyorum
@TyphoS senin başvuru geçiş mi yeni abonelik mi ?
Geçiş
Selamlar @colevibe, aktivasyon ve planlamayla alakalı GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden bilgi alabilir, başvuru yapabilirsiniz
Selamlar @Jax, bölgenizde altyapı çalışması devam ediyor. İzin, prosedür, ruhsat ve imalat süreçleri tamamlandığında GigaFiber altyapısına kavuşacaksınız
Selamlar @Mcevik, çalışmaların neden durduğu ya da yavaşladığı ile alakalı bilgi vermemiz mümkün değil. Ekipler belediyenin izin ve prosedürlerine bağlı olarak başvurularını yineliyor ve bölgeleri GigaFiber ile buluşturmak adına gereken çabayı gösteriyor
Bizimde böyle oldu üst sokak kullanıyor gigafiber hizmetini bizim mahalleyi atlayıp gittiler acelem yok zaten 45 gün sonra geçerim gelirse de evde değilim
Hocam bende kazımkarabekir 925 sokaktayım, arkadaşınızdan gelişmeleri öğrenebilir misiniz? 31 ağustosta başvuru yaptım, 6 eylül’de geldiler sinyal yok dediler ve gittiler hala bekliyoruz, evdeki interneti kapattırdım randevu verdikleri sıra biraz aceleci davranmışım TurkNet’in işleyişi diğer bilindik firmalar kadar hızlı ilerlemiyormuş.
@parter bugün sokak kutusunu duvara sabitlemeye gelmişler aktif ediyoruz demiş kurulum ekibi gelmemiş eve gelince bizim sokağın bina kutusu ne zaman gelecek diye soracaktı gelişme olursa bana yazar zaten
Bizim binaya az önce arıza çözüm ekipleri geldi, binadaki kutuda arıza varmış ondan sinyal gelmiyormuş işlem yapıyorlar.
@parter bina içine kutu koydular mı sizin sokağın diğer binalarına sorgulamada 1000 megabit görünmüyor vermemişler sadece 925’in başına vermişler diğer tarafları düşük hız görünüyor
Bilgi evinin olduğu taraftayım, bizim burası için açıldı, hatta 6 eylül’de kurulum için gelenler “yan binada sinyal var onlar şuan kullanıyor” dedi sinyal sorunu olmadığını söyledi bizim binadaki kutu arızalıymış, bugünde hallettiler herhalde, umarım yarın randevu için ararlar.
@parter işte karşı yolda 925 oraya sinyal vermemişler hala düşük hız çıkıyor sokak başı aktif ediyorlar devamını bırakıyorlar 926 927 de aynı şekilde başları aktif kalanları aktif olmamış
İyi bari iyi ki iptal etmişim 9 ay kardayım.
Süperonline 1000Mbps hız vermeye başlıyormuş bu hafta sonu. Ben GigaFiber aktif olursa GigaFiber kullanacağım. Aktif olmasını bekliyoruz. Gaziosmanpaşa/Kazım karabekir